LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Kome treba Ludi Popust?

Ludi Popust namjenjen je onima koji traže nova i zanimljiva iskustva u svom gradu i to po najpovoljnijim cijenama.  Isto tako, Ludi Popust je neophodan onima koji imaju postojeći ili otvaraju novi "business".

Naši klijenti su dinamične osobe koje brzo šire vijesti o vašem poslovanju koristeći se našim sadržajima preko facebook-a, twitter-a, SMS-a i e-mail-a. Ludi popusti šire se poput lijepe vijesti i intrigiraju sve uzraste. Kupci se skupljaju brzinom munje, sretni što mogu da pojave na više mjesta, a da pritom ne potroše mnogo.

Zbog atraktivnih ponuda i velikih popusta, posjete internet stranici Ludi Popust se broje u desetinama hiljada. Svi oni će vidjeti vašu ponudu, a naši članovi će biti dodatno o njoj obavješteni e-mail-om. Ipak svi dolaze na nas website šireći dobru vibraciju o vašoj ponudi, vašem businessu. Veoma brzo kupuju povoljnu ponudu, te nakon vaše sjajne usluge pričaju o sjajnom doživljaju koje ste im vi, zajedno s nama priuštili. 

Svima nama da bismo bili luuuudi i opušteni treba mnogo ludih popusta da bismo pričali lijepo i promovisali vaš business među najboljima, gdje i pripada!S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264447
UKUPNA UŠTEDA:
11328354.64 KM