LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Uslovi prodaje

Agencija Ludi Popust se bavi posredničkom prodajom i reklamiranjem usluga/roba u ime i za račun prodavca/ponuđača kao partnera, putem internet stranica www.ludopopust.com.  Partner kojeg posredujemo nudi popust za svoje usluge/robu, a Ludi Popust organizuje minimalno dogovoreni broj kupaca kako bi takav popust bio opravdan.

Poslovni partner Ludog Popusta se obavezuje da će ugovorenu prodaju usluga/roba isporučiti na najkvalitetniji mogući način. Ludi Popust nije odgovoran za nastalu materijalnu, niti bilo kakvu drugu vrstu štete nanijete korisniku/kupcu u toku korištenja usluga/roba. Odgovornost preuzima isključivo poslovni partner koji isporučuje usluge/robu i krajnji korisnik i za koga Ludi Popust vrši reklamnu kampanju.

Ludi Popust je dužan svakom kupcu putem e-mail-a dostaviti kupon kao potvrdu ostvarivanja popusta i sredstvo plaćanja za izabrane usluge/robe. Na kuponu se nalazi šifrovan broj kupona, ime i prezime kupca, mjesto i vremenski period za iskorištavanje kupona, a po potrebi i drugi podaci.

Sve ponude i popusti koji se nalaze na www.ludipopust.com su nepromjenjive u smislu popusta koji je ponuđen dok god takva ponuda ne istekne.
Uspješna tj. uspješno prošla ponuda je onda kada je kupljen minimalan broj kupona ponuđača, sve dok takva ponuda traje.

Kupovinom promotivne prodaje, dobićete kupon koji će biti ostvariv tek po uspješnom zatvaranju ponude. Ukoliko se ne skupi minimalan broj kupca za ostvarivanje popusta Vaš rezervisani novac sa kreditne kartice neće biti naplaćen, a novac sa uplatnica biće vam vraćen na vaš tekući račun.

Kako biste pristupili kupovini na www.ludipopust.com morate se prethodno registrovati na navedenoj internet stranici. Samom registracijom i kupovinom svaki član je saglasan sa svim uslovima navedenim u donjem tekstu.

Osnovni uslovi i pravila korišćenja kupljenih kupona na www.ludipopust.com :
  • Kupon se odnosi samo za uslugu/robu koja je navedena u ponudi, a ne na poštanske ili neke druge troškove;
  • Jedan kupon vrijedi samo za jednu uslugu/robu, ukoliko nije drugačije navedeno na ponudi;
  • Ludi Popust, kao ni ponuđivač usluga/roba nije odgovoran za izgubljeni kupon;
  • Kupljeni kupon se ne može se dalje umnožavati niti prodavati;
  • Svaki pokušaj zloupotrebe kupona vodi prestanku važenja kupona i odjavljivanju registracije na www.ludipopust.com;
  • Kupon važi isključivo tokom navedenog roka u ponudi navedenoj na samom kuponu, bez mogućnosti produžavanja roka ili povrata sredstava
  • Ludi Popust nije agencija i ne ugovara posredništvo kao agencija već isključivo reklamira ponuđača

Registracijom na internetskoj stranici www.ludipopust.com smatra se da je korisnik ove Uslove prodaje pročitao, razumio i prihvatio.S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265419
UKUPNA UŠTEDA:
11375119.14 KM