LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Zaradite uz LudiPopust!

​Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi! Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini portal LudiPopust.com. 

Za svakog prijatelja (ili referala) koji se uspješno registruje na LudiPopust i obavi makar jednu kupovinu, poklanjamo vam 2 KM na vaš depozitni račun. Što više prijatelja - to više depozita!

Kako bismo znali da ste baš vi preporučili LudiPopust, pošaljite prijateljima referal adresu koja se nalazi u vašem korisničkom panelu. Ulogujte se, kliknite dugme "Profil" i iskopirajte i pošaljite referal adresu kako bi se Vaši prijatelji registrovali preko nje. Na taj način ćemo znati kome trebamo uplatiti 2 KM bonusa!


S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265821
UKUPNA UŠTEDA:
11399131.29 KM