LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

VIP korisnička kartica

Obavite SAMO  jednu kupovinu i postanite vlasnik vaše nove, ekskluzivne korisničke VIP kartice Ludog Popusta.

Pomoću korisničke kartice možete još lakše koristiti naše lude ponude! Više ne morate štampati kupone već jednostavno pokažite svoju karticu u svom omiljenom restoranu, spa centru ili nekom drugom mjestu! Naravno, kuponi još uvijek “vrijede” i mogu se koristiti kao i do sad. Metode plaćanja ostaju iste, što znači da dok god ne uplatite i Vaša uplata ne bude zavedena karticu ne možete koristiti. 

VIP Karticu vam možemo poslati poštom ili je možete preuzeti lično u našoj kancelariji. Da bi poslali zahtjev za svoju VIP karticu potrebno je da popunite formular u svom korisničkom panelu (profil). Ukoliko ste napravili zahtjev za karticu, očekujte dostavu u roku od 30 dana. Ne zaboravite, da bi stekli pravo na VIP korisničku karticu morate prethodno obaviti bar jednu kupovinu. Naravno, ako ste ranije nešto kupovali možete izvršiti narudžbu VIP kartice ;)

Vaša VIP kartica, kao i njena dostava su besplatni. Ukoliko istu izgubite ili oštetite, zamjena kartice se naplaćuje 5.00KM.S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265419
UKUPNA UŠTEDA:
11375119.14 KM