LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Kako platiti?

    Plaćanje na Ludom Popustu možete obaviti na pet načina, i to:

  1. Kreditnom/debitnom karticom
  2. Opštom uplatnicom
  3. Internet bankarstvom
  4. Depozitnom uplatom
  5. Keš uplatom u prostorijama LP-a

    Plaćanje karticom

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom je standard za današnje vrijeme. Transakcija se izvodi brzo i sigurno, a za sigurnost se brine Raiffeisen e-pay, vodeći svjetski servis za plaćanje putem Interneta.

    Kako kupiti karticom?

Registujte se, a zatim prijavite. Nakon što odaberete ponudu i broj kupona, kliknite na "Plati karticom". Bićete preusmjereni na Raiffeisen e-pay portal, gdje ćete upisati broj kartice, rok važenja i CVV sigurnosni kod, koji se nalazi na poleđini kartice. Nakon potvrde o plaćanju, bićete preusmjereni nazad na ludipopust.com, gdje ćete moći preuzeti kupon (ukoliko je ponuda prošla) ili nastaviti sa ludom kupovinom!

Odmah po izvršenoj transakciji u Vaše e-mail sanduče dolazi obavijest:
LudiPopust - obavijest o kupovini kupona, kao i sam kupon!

    Šta ako nemam karticu?

Koristite plaćanje opštom uplatnicom, ili depozitno plaćanje. U krajnjem slučaju posudite karticu, ali samo uz saglasnost osobe koja je vlasnik kartice!

    Moja kartica je terećena za iznos ponude koja još nije prošla. Da li je sve u redu?

Budite bez brige. Kartica je terećena, a u slučaju da ponuda ne prođe novac dobijate nazad. Kupon možete koristiti odmah po prijemu!

Klik na Kupi:

“KLIK NA KUPI” ne znači automatsku uplatu ili rezervaciju! Kupovinu ste izvršili tek kada zaprimimo Vašu uplatu. “KLIK NA KUPI” možete odabrati neograničen broj puta.   
    Plaćanje opštom uplatnicom

Ovo je jedan od najviše korištenih načina plaćanja. Da biste platili na ovaj način trebate popuniti opštu uplatnicu sa odgovarajućim podacima (prijavite se sa podacima iz registracije, stisnite "kupi", odaberete "opšta uplatnica", kliknete na "kupi" i sistem će za vas napraviti uplatnicu koju odštampate ili prepišete :)

Skok do banke, ​izvršite uplatu, i sačekajte da je naš tim obradi (najkasnije 24h od uplate). Po potvrdi uplate, šaljemo vam luudi kupon i spremni ste da ga iskoristite  kod omiljenog prodavca.

    Plaćanje internet bankarstvom

Svaka banka, samim tim i svaki korisnik e-banking-a, ima svoj način da izvrši uplatu. Da biste dobili podatke za uplatu slijedite sljedeću proceduru. Prijavite se na portal. Odaberite ponudu koja vas zanima. Stisnite taster "kupi" upišite svoje ime i prezime i odaberite internet bankarstvo. Sistem će vam izbaciti sve podatke koje trebate unijeti.

U roku od 24h dobićete e-mail obavijest: LudiPopust - obavijest o kupovini kupona, te sam kupon koji možete odmah koristiti.

    Plaćanje depozitnom uplatom


Na ovaj način možete unaprijed uplatiti određen iznos na naš račun, i koristiti ga za kupovinu atraktivnih ponuda. Prijavite se na LP portal, kliknete na novčiće u gornjem desnom uglu i ispratite vrlo jednostavnu proceduru. Prikazaće vam se uzorak uplatnice i način na koji je trebate popuniti.

Ukoliko želite, možete odštampati uplatnicu sa našeg sajta. Zatim posjetite najbližu banku ili poštanski šalter, platite, i to je to! U korisničkom dijelu možete provjeriti da li smo primili vašu uplatu(prikazaće se kupon koji ste platili). U roku od 24h (jednog radnog dana, sve uplate od petka, subote i nedjelje knjiže se ponedjeljkom) dobićete e-mail obavijest: LudiPopust- obavijest o zaprimljenoj uplati. Od tog trenutka koristite novac na Vašem depozitu.

    Keš uplata u prostorijama LP

Uplate se vrše direktno u prostorijama LP u ulici Simeuna Đaka 9, bez provizije!
S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264875
UKUPNA UŠTEDA:
11345375.74 KM