LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Kako radi Ludi Popust?

Naravno, Ludi Popust radi ludoooo, kako i ime kaže :)

Šalu na stranu, radimo vrlo jednostavno. Naša ekipa ugovara lude popuste kod Vaših omiljenih prodavaca: frizerskih centara, hotelskih centara, s.p.a. i wellness centara, restorana, pozorišta, bioskopa i sl.
Da bi se ponuda ostvarila, neophodno je skupiti dovoljno zainteresovanih korisnika koji će se prijaviti i učiniti popust mogućim.

Svakoga dana samo za vas i za tu ludu zabavu ugovaramo popuste od 50% pa do nevjerovatnih 90% od osnovne cijene. Odmah po objavljivanju svake nove ponude, stiže vam e- mail, u vaše sanduče, da vam predstavi novu, ludu ponudu. Naravno, da bi dobijali obavijesti morate se registrovati.

Da biste krenuli u luuudu kupovinu dovoljno je nekoliko klikova mišem na našem internet portalu i da biste kupili svoje mjesto na Ludom popustu. 

Što se tiče plaćanja, vi plaćate na najsigurnijem mjestu, to vam garantuje Raiffeisen e-pay, Bosanskohercegovački internet "provider" za kartičnu prodaju.

Plaćanje na Ludom popustu možete obaviti na pet načina, i to:
  1. Kreditnom/debitnom karticom
  2. Opštom uplatnicom
  3. Internet bankarstvom
  4. Depozitnom uplatom
  5. Keš uplatom u prostorijama LP-a


Sve Vam je jednostavno pojašnjeno kad stisnete taster "KUPI". Pokušajte kupiti slijedeći naše upute na portalu, držaćemo Vas za ruku, nećete ništa pokvariti :)

Evo kako ćete jednostavno dobiti potvrdu i sva objašnjenja:

Nakon što ste platili kreditnom/debitnom karticom

U vaše email sanduče, odmah po izvršenoj transakciji, dolazi obavijest:

Ludi Popust- obavijest o kupovini kupona

Kupon stiže odmah potom, te se odmah možete uputiti ka prodavcu gdje biste i ostvarili vaš "Ludi Popust". Kupon štampate na svom štampaču (ne komšijinom, biće ljubomoran) i spremni ste! Sa ovim kuponom  možete ostvariti vaš super popust kod prodavca u prethodno ponuđenom roku.

Opštom uplatnicom:

Bili ste brzi u banci i sve riješili u trenu. Ludi popust tim prima vašu uplatu u roku 24h (sve uplate od petka, subote i nedjelje se zaprimaju ponedjeljkom) u roku 24 sata i šalje vam obavijest:

1. Ludi Popust- obavijest o kupovini kupona, tj. vašu potvrdu da ste platili.

Kupon stiže odmah potom, te se odmah možete uputiti ka prodavcu gdje biste i ostvarili Vaš "Ludi Popust". Kupon štampate na svom štampaču (ne komšijinom, biće ljubomoran) i spremni ste! Sa ovim kuponom odmah po završetku ponude možete ostvariti vaš super popust kod prodavca u prethodno ponuđenom roku.

Internet bankarstvom:

Vi ste pravi kompjuterski mag i sve znate tom vašem računaru, pa i internet bankarstvu :) Vama će ovo biti prosto kao pasulj. Slijedite upute i završite transakciju. Ludi popust tim prima vašu uplatu, te u toku 24 sata šalje sljedeću obavijest:

1. Ludi Popust- obavijest o kupovini kupona.

Kupon stiže odmah potom, te se odmah možete uputiti ka prodavcu gdje biste i ostvarili vaš "Ludi Popust". Kupon štampate na svom štampaču (ne komšijinom, biće ljubomoran) i spremni ste! Sa ovim kuponom odmah po završetku ponude možete ostvariti vaš super popust kod prodavca u prethodno ponuđenom roku.

Keš plaćanje u prostorijama Ludog Popust-a

Ako nikom ne vjerujete osim vašem LP-u, uvijek možete platiti u našim prostorijama (za sada samo u Banja Luci) u ulici Simeuna Đaka 9 ili nas
pozovite  prije nego što krenete i sve ćemo vam objasniti :)

Na licu mjesta dobijate potvrdu o plaćanju, te vam šaljemo:

1. Ludi Popust- obavijest o kupovini kupona, tj. vašu potvrdu da ste platili.

Kupon stiže odmah potom, te se odmah možete uputiti ka prodavcu gdje biste i ostvarili vaš "Ludi Popust". Kupon štampate na svom štampaču (ne komšijinom, biće ljubomoran) i spremni ste! Sa ovim kuponom odmah po završetku ponude možete ostvariti vaš super popust kod prodavca u prethodno ponuđenom roku.

Budite pametniji, svima recite da bi svaka ponuda bila uspješna, a vaš popust ostvaren. Ukoliko ponuda slučajno ne uspije, niko ništa ne gubi, a Vaš novac se po isteku ponude odmah vraća na Vaš račun koji ste napisali na uplatnici prilikom uplate!

I na kraju ne zaboravite:

Kupujući preko našeg website-a, uštedite i luudo se zabavite !!!


S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265419
UKUPNA UŠTEDA:
11375119.14 KM