LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Česta pitanja (i odgovori naravno)

Kako da se registrujem na web portal "Ludi Popust"?

Da biste učestvovali u ovom Vašem i našem Ludom Popustu, kupili ponudu ili bili zajedno sa nama u ludom svijetu popusta, jednostavno se registrujte. Svaki dan vam šaljemo e-mail sa dnevnom ponudom da ne biste nešto propustili ili preskočili. Sa Ludim Popustom uvijek ste u plusu, nikad u minusu!

Da biste se registrovali, jednostavno kliknite na ikonu za registraciju, upišite svoj e-mail i to je to! Sa istim podacima se prijavite, odaberite ponudu, kliknite na "Kupi", odaberite način plaćanja i ispratite proceduru. Poludite od popusta :)


Kako da platim i ostvarim svoj ludi popust?

Plaćanje je veoma sigurno i najjednostavnije moguće. Možete platiti iz svoje fotelje koristeći svoju kreditnu ili debitnu karticu i to u samo nekoliko klikova sjedeći za sopstvenim računarom. Naravno, kada stisnete KUPI, moraćete da stisnete iz sve snage da ponuda prođe ;-)  Šalu na stranu, dovoljno je da stisnete KUPI, ukucate vaše podatke i i i i i - završeno.

Odmah po izvršenoj transakciji u vaše e-mail sanduče dolazi obavijest:
LudiPopust- obavijest o kupovini kupona!

Kupon s kojim možete požuriti kod prodavca, dobijate:

1. ako ste platili karticom kupon stiže odmah, zajedno sa obavijesti o kupovini kupona

2. ako ste platili opštom uplatnicom kupon stiže čim zaprimimo vašu uplatu, a to je u 99% slučaja za manje od jednog radnog dana!

3. ako ste platili sa depozita kupon stiže odmah, zajedno sa obavijesti o kupovini kupona

4. ako ste platili u našim kancelarijama kupon stiže odmah, zajedno sa obavijesti o kupovini kupona

Pomozite sebi, a i nama, pozovite sve vaše prijatelje i recite im za ponudu. Možete i pokloniti neki kupon - ne budite cicija :) - i  obradovati vama drage osobe. Na ovakav način dolazimo do većeg broja korisnika koji će buduće ponude učiniti uspješnijim.


Klik na Kupi:

“KLIK NA KUPI” ne znači automatsku uplatu ili rezervaciju! Kupovinu ste izvršili tek kada zaprimimo Vašu uplatu. “KLIK NA KUPI” možete odabrati neograničen broj puta.

Nije stigao kupon i obavijest kako smo napisali???

Evo, sve smo lijepo napisali i servirali :) Ukoliko ipaaaaaak nema, molimo da nam se odmah javite na 051/223-111 i sve ćemo riješiti. I pingvini ponekad imaju loš dan, a i greške se dešavaju. Što nam se prije javite prije ćemo riješiti nedoumice  :)

Da li mogu da platim na drugi način, ako nemam karticu?

Ako vam je karticu na peglanje mama/muž/djevojka odnio-la u šoping, onda opet nije problem! Stisnite PLATI OPŠTOM UPLATNICOM. Ukucaj neophodne podatke, a zatim prepiši ili odštampaj uplatnicu koju smo za tebe napravili. Pravac prvi šalter banke, plati.  U roku od jednog radnog dana stiže obavijest u vaše e-mail sanduče od "Ludog Popusta" da ste platili svoj kupon i to u kojem iznosu. Kupon stiže odmah zatim, te se odmah možete uputiti ka prodavcu gdje biste i ostvarili vaš "Ludi Popust".

Ako si pravi računar "frik" i imaš internet bankarstvo, onda ne moraš opet nigdje. Stisni "PLATI INTERNET BANKARSTVOM", još dva klika i gotovo. Ukucaj podatke koje smo za tebe pripremili . . . .  Završi uplatu i potvrdi transakciju. Kupon je tvoj. U roku od jednog radnog dana stiže obavijest u vaše e-mail sanduče od "Ludog Popusta" da ste platili kupon. Kupon stiže odmah zatim, te se odmah možete uputiti ka prodavcu gdje biste i ostvarili Vaš "Ludi Popust".


Plaćanje depozitnom uplatom

Na ovaj način možete unaprijed uplatiti određen iznos na naš račun i koristiti ga za kupovinu atraktivnih ponuda. Prijavite se na LP portal, kliknete na novčiće u gornjem desnom uglu i ispratite vrlo jednostavnu proceduru. Prikazaće vam se uzorak uplatnice i način na koji je trebate popuniti. Ukoliko želite, odštampajte uplatnicu sa našeg sajta.

Zatim posjetite najbližu banku ili poštanski šalter, platite, i to je to! U korisničkom dijelu možete provjeriti da li smo primili vašu uplatu (prikazaće se kupon koji ste platili). U roku od 24h (jednog radnog dana, sve uplate od petka, subote i nedjelje knjiže se ponedjeljkom) dobićete e-mail obavijest: LudiPopust- obavijest o zaprimljenoj uplati. Od tog trenutka koristite novac na vašem depozitu i plaćate momentalno kao karticom :-)

Keš uplata u prostorijama LP

Uplate se vrše direktno u prostorijama LP u ulici Simeuna Đaka 9, bez provizije!

Da li je plaćanje ovog ludog popusta sigurno?

Sigurnost naših korisnika nam je na prvom mjestu. Za sigurnost plaćanja i podataka garantuje Raiffeisen e-pay, vodeći payment gateway u Bosni i Hercegovini. Od firme Raiffeisen e-pay, kompanije koja obezbjeđuje sigurnost plaćanja, dobijate e-mail, odmah po plaćanju karticom.

Ujedno, da bi ste bili još sigurniji, "Ludi popust" vam također šalje obavijest putem e-maila da ste kupili vaš kupon. Ako ste platili internet bankarstvom ili "opštom uplatnicom", nakon vaše uplate, a u toku jednog radnog dana putem e-maila dobijate obavijest od Ludog Popusta da ste kupili kupon. Za sve upite vezane za plaćanje molimo da na se javite na naš e-mail info@ludipopust.com
Šta se događa ako ponuda ne prođe?

E tad se neće dogoditi ni zemljotres, a ni cunami, niti ne daj bože ništa gore:) Sav novac vam se vraća, brzinom svjetlosti. Ako ste peglali karticu vraća se tamo odakle je i došao, na karticu.

Ako ste uplatu "pustili" internet bankarstvom, pogledajte na račun-sve je tu kao nekada :)

Ako ste platili uplatnicom, onda mora da je već na vašem računu. Ako, a teško da se desilo, nema novca na vašem računu, onda vas molimo da nas kontaktirate kako bismo riješili problem.
Da li ludi popust koji sam dobio moram odmah iskoristiti?

Naravno da ne, pa ne bi taj popust bio toliko lud da vrijedi samo nekoliko dana. Uglavnom je bitno da ga iskoristiš u periodu koji je naveden u rubrici "Važne napomene", a to je dovoljno dugo - vjerujte nam na riječ.
Da li mogu svoj ludi kupon iskoristiti u više puta?

Nažalost ne. Jedan kupon možete iskoristiti samo jednom, ali to vas ne spriječava da kupite više kupona!
Da li mogu da vratim svoj ludi kupon koji sam tako žarko želio, alii …….?

Ludi popust je uvijek na vašoj strani. Nazovite nas probaćemo sve uraditi da budete zadovoljni. Molimo Vas javite se u roku od 2 dana od isteka ponude.
Mogu li negdje da komentarišem ovaj Ludi popust?

Sigurno da možete, pa mi smo, na kraju krajeva, ipak tu zbog Vas. Molimo vas da što više komentarišete ono sto mislite o Ludom popustu i ponudama. Tako ćemo znati sve što vas zanima i ponude približiti vama, kako bi se zajedno svi ludo zabavili. Pišite nam šta biste voljeli da za vas dogovorimo i da vam ponudimo sa svim ovim našim i vašim ludim popustima. Komentar očekujemo na naš email info@ludipopust.com, na našoj Facebook i Twitter stranici.

Dodjite, oglasite se kod Ludog Popusta

Ukoliko imate još neka pitanja možete nam ih postaviti na mail info@ludipopust.com


S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264875
UKUPNA UŠTEDA:
11345375.74 KM