LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Reklamacije i pravila o povratu

Reklamacije i pravila o povratu

Molimo vas da nam, sve ono čime ste nezadovoljni, javite na na email ili kontakt telefon i mi ćemo učiniti sve da uvažimo vašu reklamaciju.

Povrate vršimo isključivo ukoliko partner, čiju ste ponudu kupili putem www.ludipopust.com stranice, nije u mogućnosti izvršiti uslugu za vrijeme trajanja iskoristivosti kupona. LP će se pobrinuti da Vam se tada izvrši povrat sredstava u roku od 14 dana nakon što ste nam dostavili sve potrebne podatke putem kontakt telefona ili e-maila.

U slučaju da ste izrazito nezadovoljni uslugom ili proizvodom (ili vam se jednostavno ne sviđa) molimo vas da nam se obratite telefonom ili elektronskom poštom na info@ludipopust.com kako bi vam izašli u susret i izvršili eventualni povrat. Cijenimo svaku povratnu informaciju kako bismo na vrijeme reagovali i spriječili negativna iskustva.

Povrat nije moguć za kupone kojima je istekao rok iskoristivosti naveden na svakom pojedinačnom kuponu, bez obzira na uzrok nemogućnosti korištenja kupona.

Ludi Popust zadržava pravo od 30 dana za odgovor na pojedinačne reklamacije.


S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265419
UKUPNA UŠTEDA:
11375119.14 KM