LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Kako preuzeti kupon?

Kupone možete preuzeti na dva jednostavna načina:

1. Email sanduče - Kupon (ili kupone) dobijate u vaše inbox sanduče (obavezno provjeriti neželjenu poštu - spam, junk, u slučaju da "zaluta"). 

2. Korisnički profil - U slučaju da se izgubi ili ga baka izbriše, uvijek možete ispoštovati sljedeću proceduru i preuzeti kupon iz korisničkog panela na www.ludipopust.com - vrlo jednostavno.

Prijavte se na vaš nalog sa email adresom i lozinkom (da ste prijavljeni znaćete ukoliko u desnom gornjem ćošku piše "ZDRAVO" i vaš mail). Klikom na to "zdravo"  u padajućem meniju ćete imati opciju "KUPONI" na koju je potrebno kliknuti kako bi vam se izlistali svi kuponi koje ste kupili na LP. Odatle ih uvijek možete štampati i koristiti.

Napominjemo da se kuponi mogu preuzeti odmah po kupovini (depozit, kartica ili keš plaćanje) ili po prijemu uplate (ako je riječ o uplati putem opšte uplatnice ili internet bankarstva).S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265432
UKUPNA UŠTEDA:
11375608.19 KM