LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Kako kupovati putovanja na LP

​Kako kupovati putovanja na Ludom Popustu?

Prije kupovine provjerite raspoloživost željenog termina. Kako biste bili sigurni da ćete moći rezervisati smještaj za željeni datum, prije kupovine kupona provjerite s hotelom raspoloživost željenog termina. Savjetujemo da kontaktirate  hotel (mailom ili telefonom) i provjerite da li je vaš željeni termin slobodan te shodno  tome možete planirati svoju kupovinu. Sigurnost u mogućnost rezervacije željenog termina olakšaće vašu kupovinu.

Rezervacija željenog termina


Kad ste kupili kupon, isti ćete dobiti na vaš profil na ludipopust.com i u vaše e-mail sanduče. Kôd kupona (koji se nalazi u gornjem desnom uglu kupona) potrebno je poslati hotelu e-mail porukom, zajedno sa svojim imenom i prezimenom, telefonskim i e-mail kontaktom, te željenim datumom boravka u hotelu.

Ako vam hotel ne odgovori u roku 48 sati provjerite telefonski s hotelom jesu li primili vaš e-mail te provjerite sa njima kada možete očekivati njihov odgovor. Zapamtite, rezervacija se vrši shodno slobodnoj smještajnoj raspoloživosti hotela.

Posebni kuponi

Za određene inostrane ponude potrebni su posebni kuponi koje će vam biti naknadno dostavljeni putem e-maila. Taj posebni kupon potrebno je poslati e-mailom hotelu, zajedno sa svojim imenom i prezimenom, telefonskim i e-mail kontaktom, te željenim datumom boravka u hotelu
Za te ponude kuponi Ludog Popsta (kodovi kupona) NE VRIJEDE i s njima se NE MOŽE izvršiti rezervacija smještaja.

Imate dodatna pitanja?

Nemate dvoje nego troje djece i zanimaju vas doplate za njih? Želite provjeriti kada najranije možete doći, te postoji li mogućnost kasnog check-outa? Niste sigurni ima li hotel parking ili koliko je udaljen od autobuske stanice? Sva ova i slična pitanja na koja se ne može naći odgovor u našem opisu ponude, najbrže ćete provjeriti na način da kontaktirate direktno hotel.

Na dnu ponude nalaze se podaci o partneru (adresa, telefon i e-mail) pa tu možete pronaći kontakte partnera i upitati ih što vas zanima.

Rok za povrate

U slučaju da ste kupili ponudu na ludipopust.com stranici, i iz određenog, opravdanog razloga ponudu nećete uspjeti iskoristiti, molimo da nam se javite u roku od 5 dana od isteka ponude i izvršićemo vam povrat uplaćenih sredstava na vaš depozitni račun na LP, na vaš tekući račun ili u kešu (sve u zavisnosti na koji od ovih načina ste izvršili uplatu)

Detaljnije informacije o povratima potražite OVDJE

Otkaz putovanja

Iz nekog opravdanog razloga ne možete iskoristiti ponudu za putovanje koju ste kupili na LP, a prošao je rok od 5 dana za povrate? Izrazito je bitno paziti da se ovo NE DOGODI. 5 dana nakon završetka ponude na stranici Kolektive ističe rok za povrate te nakon tog perioda storniranje kupona ili izvršavanje povrata nije moguće. Kako biste se osigurali u ovakvom slučaju, predlažemo da uplatite Osiguranje od otkaza putovanja.S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265821
UKUPNA UŠTEDA:
11399131.29 KM