LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Uslovi korišćenja

Ludi popust pruža posredničke usluge između ponuđača usluga/roba kupaca, koje preko naše internet stranice skupljamo u grupe radi ostvarivanja što većeg  popusta kod ponuđača usluga/roba. 

Agencija “Ludi Popust” upravlja informacijama i finansijskim transakcijama zajedno sa preduzećima sa treće strane. Pravo korišćenja usluga sa internet stranica www.ludipopust.com je lično pravo svakog člana koji se registrovao na internet stranicama Ludog Popusta. Smatramo da ste kao korisnici naših usluga upoznati sa internetom kao sigurnom okolinom, ali ponekad su mogući prekidi i nedostupnosti našim internet stranicama za što nije odgovoran Ludi Popust.

Ludi popust zadržava pravo da izmjeni bilo koji segment poslovanja. Upravo korišćenjem naše internet stranice saglasni ste sa svim pravilima i uslovima korišćenja www.ludipopust.com.

Isključivo krajnji korisnik je odgovoran za sopstvenu opremu, kojom pristupa internet stranici www.ludipopust.com . Za bilo kakvo oštećenje opreme prilikom pristupanja www.ludipopust.com nije odgovoran Ludi Popust.

Izmjene u poslovanju sa Ludim Popustom mogu podrazumjevati uvođenje određenih naknada i naplata, zato vas savjetujemo da s vremena na vrijeme ponovo pročitate Uslove korišćenja. Ukoliko dođe do bilo kakvih promjena uslova korišćenja, a korisnik nastavi sa korišćenjem naše internet stranice, smatra se da je prihvatio nove uslove korišćenja.

Prilikom korišćenja internet stranica www.ludipopust.com korisnik je saglasan da sva komunikacija preko navedenih internet stranica mora biti u skladu sa uslovima korišćenja, bez uvredljivih sadržaja, ugrožavanja drugih, reklamiranja konkurencije, vjerske pripadnosti, psovki i sličnih nezakonitih sadržaja i formi.

Korisnik ne smije bez prehodnog dogovora za Agencijom Ludi Popust da objavljuje bilo kakvu formu koja može da inicira na reklamni ili oglašavajući sadržaj. Ludi Popust zadržava diskreciono pravo da ocijeni da li je došlo do bilo kakve od navedenih povreda od strane krajnjeg korisnika.

Svi sadržaji koji se nalaze na www.ludipopust.com su vlasništvo Agencije Ludi Popust ili trećih lica, kao poslovnih saradnika. Zabranjena je bilo kakva distribucija, prenos, objavljivanje, mijenjanje sadržaja, žigova, logotipa, fotografija i svega ostalog što se nalazi na www.ludipopust.com. Svaka povreda ove zabrane može dovesti  do sudskog spora.

Ludi Popust nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili posljedicu nastalu upotrebom ove internet stranice, kao ni za kvalitet usluge/robe kupljene postrednički preko ove internet stranice.

Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve nastale ili moguće štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prenosu, krađom, raskidom ugovora, neovlašćenim pristupom, promjenama ili zloupotrebom zapisa, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Korisnik je saglasan da Ludi Popust nije odgovorna za neprikladno ili protivzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta u potpunosti na korisniku.

Ludi Popust  može u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja na internet stranicama www.ludipopust.com, sa ciljem da osigura  poštovanje pozitivnih propisa BiH. Prema navedenom Ludi Popust  zadržava pravo uklanjanja bilo kojeg materijala za koji prema vlastitoj diskrecijskoj ocjeni utvrdi da nije u skladu s ovdje postavljenim uslovima, kao i ukinuti šifre ili korisničke račune korisnika.

Ludi popust može nadzirati svu komunikaciju između korisnika na www.ludipopust.com bez prehodnog njihovog znanja ili odobravanja. Takve poruke nemaju status ličnih podataka i povjerljivih informacija. 

Sadržaj sa foruma i chatova se ne nadzire u potpunosti te Ludi popust nije odgovoran za bilo kakve informacije i radnje koje mogu prouzrokovati štetu krajnjem korisniku ili trećem licu.

Smatra se da objavljivanjem komentara i poruka na www.ludipopust.com korisnik daje svoje pravo korišćenja porukama i sadržajima iznijetim na internet stranici Ludom Popustu.

Korisnik izričito izjavljuje da neće smatrati odgovornom Agenciju Ludi Popust za naknadu eventualne štete, uključujući i troškove pravnog zastupanja, a koji bi mogli nastati korišćenjem internetskim stranicama www.ludipopust.com od strane korisnika.
Ludi Popust zadržava pravo da u svakom trenutku u toku 24h može da ukloni registraciju korisnika, tj. prekine poslovni odnos i da mu ukine šifre ili korisničke račune. Ovo će se dešavati samo u slučaju krajnje nužde. 

Ludi Popust nije odgovoran za tačnost bilo kakvih informacija objavljenih od strane korisnika na forumima, chatu i sl. vezano za internet stranicu www.ludipopust.com. 
Zabranjeno je korištenje internet stranice www.ludi popust.com osobama mlađim od 14 godina.

Za sve pravne sporove koji mogu nastati vezano za korišćenje internet stranice www.ludipopust.com nadležan je Privredni sud u Banjoj Luci.
Registracijom / otvaranjem korisničkog računa na internet stranici www.ludipopust.com smatra se da je korisnik ove Uslove korištenja pročitao i da se slaže sa njima.S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264438
UKUPNA UŠTEDA:
11328017.44 KM