LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Kontaktirajte nas


Ako ste zainteresovani za neku konkretnu ponudu ili imate reklamaciju slobodno kontaktirajte ponuđača, on će Vam izaći u susret, ipak je to njihova ponuda. Ako ni tu ne dobijete odgovor, opet smo mi u svakom slučaju tu, pa nas kontaktirajte na e-mail reklamacije@ludipopust.com ili telefon, sigurni smo da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti svaki nedostatak.


Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama ili biste željeli da saznate više o načinu našeg poslovanja kontaktirajte nas na naš e-mail prodaja@ludipopust.com ili na naše telefone. Sve ćemo Vam rado otkriti. Ako imate nešto da ponudite, nešto novo i zabavno, obavezno nam se javite, a mi ćemo pomoći da svi čuju sta ste mislili reći.

Ako smo mi krivi za nešto, a vezano za naš website ili bilo kakav nedostatak, obavezno se javite ili nas kontaktirajte putem Facebook stranice, emaila info@ludipopust.com ili telefona.S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265419
UKUPNA UŠTEDA:
11375119.14 KM