LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

O Ludom Popustu

Od sada kupujte pametnije...

 Postanite član Ludog Popusta i ostvarite popuste od  50-90%. Moć grupne kupovine je upravo u broju kupaca, koji organizujući se u navedene grupe, po svakoj ponudi ostvaruju popust. Tek kada se postigne zadani minimalni broj kupaca, po svakoj ponudi, i kada se ponuda završi, Ludi popust Vam šalje kupon koji možete iskoristiti kao sredstvo plaćanja u bilo kojem od navedenih termina.

Ukoliko ponuda ne prođe, to vas ništa neće koštati, tj. vaš novac će biti vraćen na vaš račun. Kupac može biti svaki naš član (dovoljno je samo da se registrujete i svakodnevno ćemo vas obavještavati o svim ponudama i novostima Ludog popusta).

Što se tiče prodavaca, u obzir dolaze samo provjereni i najpoznatiji prodavači u Vašem gradu. Platite manje i uživajte. Kupujte pametnije od drugih.

Ovakav vid kupovine za vas i reklamne kampanje za ponuđače je osmislio kreativni tim iz Agencije “Ludi popust”. Registrovani smo u Banjoj Luci, ali volimo otići i do Mostara, Sarajeva, Tuzle, Zenice ili Neuma . . . . .  :) Mi ćemo da Vas izreklamiramo kao ponuđača ili da budete sretni kao kupac.

Naš cilj da budemo među začetnicima ovakvog načina prodaje u BiH je već ostvaren, ostaje samo onaj da budemo uvijek najbolji.


S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265419
UKUPNA UŠTEDA:
11375119.14 KM