LudiPopust logo
LudiPopust pingvin

Poslovna saradnja


Platitili ste reklamni prostor, znači odvojili veliki novac za svoju kampanju na radio stanicama, televiziji ili novinama, podijelili ste letke i opet ne znate da li je uspje​la vaša reklamna kampanja. Ne znate da li je vrijeme bilo loše ili je kriza, ili je neka viša sila, opet :) Ovdje stupamo mi na scenu:)

Kontaktirajte nas i dogovorićemo ponudu koja će vaše kupce, korisnike vaših usluga oboriti s nogu. Postavićemo je na naš website site,  na našu Facebook stranicu, Tweeter stranicu, poslati hiljade mailova našim članovima. Bićete reklamirani na najpoznatijim web portalima Bosne i Hercegovine.

Na ovaj način ćete dobiti reklamu koja se čita direktno iz e-maila svakog od naših mnogobrojnih članova. Bićete sigurno reklamirani kao i da ste potrošili novac na televiziji, radiju ili u novinama, ali sa jednom velikom razlikom. NAMA NEĆETE PLATITI NIŠTA - MI ĆEMO PLATITI VAMA.

Kako pitate se?

Vrlo jednostavno. Naš tim zajedno sa vama dogovara ponudu koja je 50% ili više jeftinija od vaše osnovne cijene u vašem cjenovniku. Naši članovi na našem website-u kupuju vašu ponudu po nevjerovatnoj akciji koju smo im vi i mi, na ovaj način omogućili. Nakon isteka ponude, vi u 5 radnih dana dobijate novac, umanjen za dogovorenu proviziju, na Vaš žiro račun. Nevjerovatno, zar ne!? Već sutradan, a po isteku ponude, nova lica, klijenti ili mušterije kucaju na vaša vrata da putem kupona koji smo im poslali za njihovu kupovinu, ostvare i probaju vaš proizvod.

Napravite pravu ponudu

Što je vaša ponuda bolja, jeftinija više ljudi će da se pojavi u vašoj prodavnici, prodajnom, uslužnom objektu, a onda je na vama da prosudite koliko je kvalitetan vaš proizvod ili usluga. Na vama je da sa ovim desetinama, stotinama pa i hiljadama novih klijenata unaprijedite i promovišete vaš biznis. Što je vaša usluga bolja, veći broj klijenata će se vratiti ponovo da osjeti čaroliju vaše ponude.

Vjerovali ili ne, ovo je veoma moguće i u krajnjem slučaju nemate šta da izgubite, ako ponuda ne prođe, vi ne gubite ništa, samo dobijate besplatnu reklamu u hiljadama očiju naših članova koji su vidjeli vašu ponudu.

Kontaktirajte nas i ostvarite novu dimenziju vašeg poslovanja
.


S.P. Ludi Popust
Simeuna Đaka 9
78000 Banja Luka
info@ludipopust.com
tel. 051/223-111;
fax 051/223-112
Mob./VIBER +387 65 474 086
skype: ludipopust
www.ludipopust.com
Radno vrijeme:
Pon-Pet 08.00h-17.00h
Subota 08.00h-14.00h
Nedjeljom ne radimo

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
265821
UKUPNA UŠTEDA:
11399131.29 KM