LudiPopust logo

Jednomjesečna članarina za ZUMBU u Sport Centru Energija!

Treningom do izuzetnih rezultata i TOP forme

Vrijednost

35.00 KM

Popust

52%

Ušteda

18.1 KM

16.90 KM
Prodanih kupona: 20
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata mjesečnu članarinu za zumba fitness
 • Ponuda važi samo za nove članove
 • Treninge vodi Vanja Kovačević
 • Termini treninga su: ponedjeljak, srijeda i petak od 18:00h do 19.00h
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah
 • Iskoristivost kupona je do 05.02.2019.
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti jedan kupon i pokloniti neograničeno
 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Rezervacija i informacije na 065/817-197

 • Treninzi se vrše u Sport Centru Energija, ulica Srpska 107a

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

Osjećate se usporeno, potrebna vam je fizička aktivnost.

Volite muziku i društvo...

Zumba je odličan izbor za Vas!

Mogućnost probnog treninga (besplatno)
Obavezna telefonska rezervacija na 065/817-197

Zumba: Ples je najbolja vježba za vaše tijelo. Sada više nema potrebe da radite zamorne i dosadne vježbe da bi izgubili težinu. Možete plesati kako bi dobili vitku figuru. Ples je najbolja vježba za vaše tijelo i zumba je jedan od najboljih plesova za gubitak težine. Ne morate se više znojiti u teretani - novi hit ples koji će vam pomoći da se riješite viška kalorija zove se zumba.

Zumba je dostupna svakomu, zabavna je i prikladna za sve generacije - kaže Carol Espel, glasnogovornica Equinox Fitnessa. Dodaje da se uz zumbu mršavi s osmijehom jer ne morate razmišljati o svakom koraku. Ako instruktor polaznike uspije motivisati, postat će potpuno spontani. Na casovima zumbe u New Yorku spajaju se elementi sambe, rumbe, hip hopa i ostalih plesova, a svako može odabrati ono što mu najviše odgovara. Izmjena laganih i brzih ritmova omogućava efektivno spaljivanje kalorija i formiranje cijelog tijela. Dosta elemenata se ponavlja pa se sve brzo nauči. Tehnika i nije toliko važna kao zabava. Samo jedan sat zumbe pomaže u trošenju 500 kalorija. Zumba je do SAD-a došla iz Kolumbije (tamo zumba znači 'brz') a danas se može učiti na više od 40 000 mjesta u 75 zemalja.

Privlači mnogo ljudi jer vježbanje čini zabavnim i opuštenim. Iako je u početku privlačila uglavnom mlade ljude, njezina popularnost raste i među starijom populacijom. Vježbajući zumbu, istovremeno ćete oblikovati i učvrstiti noge, stražnjicu, trbušnu muskulaturu, ruke, ramena, leđa i prsa. Bez obzira imate li plesnog iskustva ili ne, u kakvoj kondiciji je vaše tijelo te jeste li muškarac ili žena zumba je prilagodjena za sve vas! U vježbu su ukompovona različiti plesovi – salsa, reggaeton, cumbia, ali ovisno o instruktoru, dio zumbe može biti i tango, bachata, calipso, quebredida, belly dancing, hip hop, lambada, rock & roll, twist i drugi.

Iako će slučajnom promatraču izgledati kao da svi vježbaju uz naučenu koreografiju na pojedinu pjesmu, u zumbi nema koreografije. To je zato što nema puno koraka za pamtiti (3 do 5 za svaku pjesmu) i sama pjesma vodi svojim ritmovima. Na svaku pojedinu melodiju izvodi se nekoliko koraka koji se izmjenjuju ovisno o samoj pjesmi, refrenu, pa vježbači sami osjete kad nastupa promjena koraka, a oni koji duže dolaze već znaju i na pojedine pjesme otplesati cijelu kombinaciju.

Zumba ruši barijere!
Atmosfera na treningu je vesela čak i onima koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi, ili nikad nisu plesali jer misle da nemaju ritma. Svima njima ova vrsta vježbanja ruši barijere i s vremenom koraci dolaze sami od sebe. Zabavni ritmovi, jednostavni plesni koraci i vesela atmosfera ljudima stvaraju želju da dolaze na treninge, a biti uporan i vježbati u kontinuitetu jedan je od važnijih principa kojih bi se čovjek trebao držati ako želi postići rezultate.

Dodjite i vjezbajte sa nama! Vasa Zumba Mafdet :)
fb profile Vanja Mafdet, fb page Dance Studio Mafdet, fb group Zumba Mafdet :) Instagram dancestudiomafdet :)

SPORT CENTAR ENERGIJA

Sport centar Energija ima dugogodišnje iskustvo, i jedan je  od vodećih centara po broju sadržaja u Banjaluci, sa visokoobučenim i iskusnim osobljem.


U ponudi su sljedeće vrste treninga:


 1. TOTAL BODY WORKOUT - Irena
 2. EXTREME BODY FIT - Maja
 3. NSY CROSSFIT - Nevena
 4. ZUMBA - Vanja
 5. PILATES - Dijana
 6. TRBUŠNI PLES - Vanja
 7. BOOTY FIT  - Sandra
 8. AEROBIC MIX - Darija
 9. JUTARNJI PILATES - Nada
Treninzi se izvode u Sport centru Energija, u namjenskoj sali za vježbanje koja je klimatizovana.

SPORT CENTAR ENERGIJA
Srpska 107a
Banja Luka

065/519-643

https://www.facebook.com/pages/Sport-centar-Energija/154896867938128

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
222240
UKUPNA UŠTEDA:
9339690.89 KM