LudiPopust logo

28.02. ili 14.03.2019. PRAG - BEČ! Agencija VUKOVIĆ!

ZAGARANTOVANI polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške!

Super cijena!

199.00 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Prodan je maksimalan broj kupona.
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Prevoz visokoturističkim autobusom
 2. Dva noćenja sa doručkom
 3. Stručnog vodiča tokom svih obilazaka
 4. Obilaske prema programu (Beča i Praga)
 5. Organizaciju putovanja
 6. Boravišnu taksu
 7. Pratioca iz agencije
 • Smještaj:
 1. Za termin 28.02./03.03. - hotel City Club
 2. Za termin 14.03./17.03. - hotel City Club i Aparthotelu EDEN
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može kupiti jedan kupon (kartu) i može pokloniti maksimalan broj

 • Kupon važi za jednu osobu

 • Eventualna doplata za jednokrevetnu sobu inosi 60 KM

 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Nakon što dobijete kupon obavezno se odmah javiti u agenciju Vuković na 052/416-840 i 052/911-999 radi dostavljanja podataka

 • Cijena ne obuhvata:
 1. Krstarenje Vltavom 15 EUR
 2. Izlet u Drezden – 20 €
 3. Obavezno putno zdravstveno osiguranje – 10 KM
 • Polasci:
 1. Prijedora u 20.00h ispred hotela Prijedor
 2. Banjaluke u 21.00h sa Stare autobuske stanice
 3. Gradiške u 21.30h sa Nestro petrol pumpe
 • Mogućnost plaćanja na rate - uslovi:
 1. Uplata 30% od ukupnog iznosa kupona
 2. Ostatak je moguće razložiti u više rata
 3. Zadnju ratu obavezno uplatiti najkasnije 10 dana prije planiranog polaska
 • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ

 • Uz ovaj program važe "Opšti uslovi putovanja" TA "VUKOVIĆ"

 • Kupone nije moguće stornirati 10 dana prije planiranog polaska

 • Broj kupona je ograničen

 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u kancelariji Ludog Popusta)
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]

PROGRAM PUTOVANJA

 • 28.02. ili 14.03.2019. četvrtak: Polazak autobusom iz Prijedora u 20:00h, ispred hotela Prijedor, iz Banjaluke u 21:00h sa stare autobuske stanice i Gradiške u 21:30h... Noćna vožnja preko teritorija Hrvatske, Slovenije, Austrije prema Republici Češkoj

 • 1. Dan 01.03. ili 15.03.2019. petak  PRAG: Uz redovne granične formalnosti i sa usputnim zadržavanjima radi odmora i osvježenja, u prijepodnevnim satima dolazak u PRAG. Sastanak sa vodičem i odlazak u detaljno razgledanje grada /u trajanju od oko 4 sata/ sa licenciranim turističkim vodičem:  Dvorac Hradčani, Katedrala Sv. Vida, Predsjednička palata, crkva Sv. Đorđa, Vladštajnsi park, najuža ulicau Pragu… Karlov most, Jevrejska četvrt, astrološki sat, Tinska crkva, crkva Svetog Nikole, spomenik Janu Husu, Staromestske namesti, Praška brana, Vaclavske namesti, spomenik Svetom Vaclavu. Smještaj putnika u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U zavisnosti od zahtjeva ili želje putnika postoji mogućnost zajedničkog odlaska na najveći trg u Pragu – Vaclavski Trg, kao i na Staromesni Trg.  Naveče - slobodno vrijeme. Preporučujemo odlazak do grada i druženje u nekoj od bezbroj pivnica, noćnih klubova ili diskoteka u samom centru grada. Povratak u  hotel. Noćenje.

 • 2. dan 02.03. ili 16.03.2019. subota  PRAG: Doručak. Nakon doručka predlažemo fakultativni cjelodnevni izlet u Drezden - Drezden je grad u Njemačkoj saveznoj državi Saksonija. Smješten je u dolini reke Elbe, dvadesetak kilometara od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno-istorijskog značaja poznat je pod imenom „Firenca na Elbi“ . Čuven po svojim građevinama iz doba baroka i umetničkim zbirkama. U Drezdenu živi oko 512.000 stanovnika, a 1,25 milion u širem gradskom području. Tokom posljednjih šezdesetak godina u gradsko područje je uključen veliki broj prigradskih naselja, tako da je Drezden četvrta po veličini urbana regija u Njemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Kelna. Drezden pripada široj populacionoj regiji koja se naziva Saksonski trougao. U večernjim satima predlažemo fakultativnu vožnju luksuznim brodom po Vltavi u trajanju od cca 1 sata . Povratak u hotel. Noćenje.

 • 3. dan 03.03. ili 17.03.2019. nedjelja  PRAG - BEČ: Doručak. Napuštanje hotela i vožnja prema Austriji. Usputna posjeta i obilazak glavnog grada Austrije - BEČA, u pratnji licenciranog turističkog vodiča: Slijedi panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg (Hofburg je ogroman kompleks imperijalnih palata u samom centru Beča. Nazivaju ga "grad u gradu", jer se prostire na 240.000 m2, sastoji od 18 krila (traktova), 19 dvorišta i 2.600 prostorija. S ovog mesta su Habsburgovci vladali još od 13. vijeka, prvo kao zemaljski kneževi, zatim od 1452. godine kao carevi Svetog rimskog carstva, te od 1806. godine, pa do pada Monarhije 1918. godine, kao austrijski carevi. Od 1946. godine Hofburg je stalna rezidencija austrijskog predjsednika), zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom (Najtipičniji simbol austrijske prestonice. Nalazi se na trgu Svetog Stefana (Stephansplatz), u samom centru grada. Potiče iz 12. vijeka. Građena je u gotskom stilu. Prepoznatljiva je po mozaičnom krovu sa preko 200.000 crijepova, po velikim i teškim zvonima kojih ima čak 23, zvono Svete Marije je teško 20 tona, što ga čini najtežim zvonom u Austriji i drugim po težini u Evropi, posle zvona iz katedrale u Kelnu i po visini svojih tornjeva). Nastavak vožnje, vožnja preko teritorije Republike Slovenije i Hrvatske sa planiranim vremenom dolaska u ponoćnim satima.

​Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
​Broj kupona je ograničen

Beč - „grad muzike” je glavni grad Austrije, razvio se kao keltsko naselje na obali Dunava i postao jedan od najvažnijih rimskih baza centralne Evrope. 

Jedan je od najlepših gradova u Evropi, podeljen je na 23 okruga i broji oko 1,5 miliona stanovnika. 

Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Šenbrun, nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju.

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
205452
UKUPNA UŠTEDA:
8641985.29 KM