LudiPopust logo

4 dana Ledene Čarolije Na KARPATIMA - Noćenje u Ledeneom Hotelu, Vodič, Svi Transporti...

Upoznajte TRANSILVANIJU! 3 noćenja, Degustacija Vina, Posjeta Muzejima, Svečana Večera

Super cijena!

440.00 KM
Potrebno za prolaz: 1
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje:
  1. 2 noćenja sa doručkom u Brukenthal palati
  2. 1 noćenje u Ice hotelu (noćenje u iglu u sobi od leda)
  3. Sve transfere predviđene u programu putovanja
  4. Svečena večera u Brukenthal palati
  5. Transfer gondolom do jezera Balea
  6. Posjeta izložbama u Brukenthal ljetnoj palati
  7. Degustacija vina
  8. Turističkog vodiča na engleskom jeziku
  • Kupon vrijedi za 1 osobu
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah
  • Prevoz nije uključen u ponudu
  • Iskoristivost kupona je do 30.03.2018.
  • Ponuda ne uključuje:
  1. Ulaznice za muzeje
  2. Individualne troškove
  • Sve doplate se vrše u hotelu
  • Informacije na email rezervacije@ludipopust.com ili br. tel. 051/223-111
  • Po kupovini kupona obavezna je potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) na email - bookings@hotelofice.ro
  • Za duži boravak spojite više kupona
  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
  • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije
  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Ledeni program:

​Dan 1:
Dolazak - Sibija - Avrig - Brukenthalska ljetna rezidencija

Po dolasku u Sibiu, Vaš vodič će Vas dočekati na aerodromu ili željenoj destinaciji. Zajedno krećete put Avriga,  gdje ćete biti smješteni u Samuel Brukenthalovoj ljetnoj rezidenciji. Dogovarate se o tačnom rasporedu za sljedećih nekoliko dana, ovisno o vremenu dolaska, postoji mogućnost da se organizuje putovanje kroz Avrig i sela iz okruženja, gdje možete steći i prvi dojam transilvanijsko - saksonske kulture i građevina. Smještaj u Avrigu.

Dan 2: Avrig - Carta - Cartisoara - Transfagarasan - Balea vodopad i Balea jezero (Ledeni hotel i Ledena crkva)

Putovanje u Cartu, gdje posjećujemo bivšu Cisterijansku opatiju, osnovanu 1202. Godine. Odavde nastavljamo prema Cartisoara (Oberkerz),  gdje su mnoge stare kulture očuvane, a koje ćemo Vam "približiti" u toku putovanja. Na kraju ćemo posjetiti kuću "pastira" badea Cartana, koji je 1894. išao pješke do Rima da vidi, lično, predstavnike Daciana na Trajanskoj obali. Nakon vožnje jednom od najspektakularnijih planinskih puteva na svijetu, Transfagaransanom, napravićemo planinsku šetnju do Balea vodopada, prije nego što dođemo do 2034 metra visokog glečera Balea, putujući gondola žičarom. Poslije podne možete prošetati najljepšim planinskim masivom Karpata. Noćenje u hotelu Balea jezero, jedini ledeni hotel u jugoistočnoj Evropi.

Dan 3: Balea jezero - Avrog-Sibiu - vanjski muzej Astra - Avrig

Nastavaljamo prema Sibiu, koji je osnovan 1191. godine od strane Saksonaca kao "Hermannstadt". Za vrijeme gradskog obilaska, upoznaćete se istorijskim centrom koji uključuje trg, opštinu, katoličku crkvu kao i Brukenthalsku palatu sa svojom prekrasnom kolekcijom umjetnina. U slikovitom donjem dijelu grada, posjetićete željezni most Liar, a koji duguje svoje ime lingvističkoj zabuni i evanđelističku crkvu. Poslije podne ćemo posjetiti Astra muzej koji izlaže na otvorenom sa površinom od 96 hektara, stotinom vjernih kopija starih kuća i  domaćinstava koje su nude fascinantan uvid u tradiconalni način života Rumunije. Večera će biti poslužena u Brukentalskoj palati. Smještaj i spavanje u gradu Avrigu.

Dan 4: Avrig - Sibija - povratak

Uz doručak sumiramo utiske od prethodnih dana, a nakon toga se upućujemo na putovanje kući. Ako vrijeme dozvoli uputićemo se u još jednu šetnju pred polazak prema aerodromu.

  • Sve transfere predviđene u programu putovanja
  • Kupon vrijedi za 1 osobu
  • Prevoz nije uračunat u cijenu


HOTEL OF ICE

​Hotel od leda u rumunskim Karpatima - izazov, misao rođena iz želje da se donese nešto novo u rumunski turizam, nešto što kombinuje avanturu i zabavu, sa najnovijim konceptima promocije turizma.

Zimi u našem hotelu je nevjerovatna... Zadivljujući krajolik od snijega pokriva vrhove oko hotela, a cijela površina jezera oko hotela bude zaleđena.

Mnogim ljudima se činilo se da je ovo luda ideja i naišsla je na puno skeptika i nepovjerenja. Međutim na kraju je dovelo do toga da ovo postane jedinstvena turistička atrakcija u istočnoj Evropi.
 
Od 2005. godine svake zime u hotel od leda se obnavljau i to od materijala koje nudi priroda, velikih blokova leda iz glacijalnih jezera Balea.

Svake sezone se još jedna nova struktura dodaje i govori novu priču. Priča je jedinstvena u arhitekturi i dizajnu prostorija, a Ice Bar i Ice restoran će Vas ostaviti bez daha, ali i događaji u organizaciji za naše goste.
 
Igla nude više privatnih apartmana za spavanje izgrađenih u neposrednoj blizini hotela. Prelijepa Ice Crkva je otvorena od sredine januara za one koji žele trenutak tišine ili za one koji žele da se vjenčaju... :)

Tu je i obilje zabave. Ove zimske sezone, naš Winter Park će ponuditi niz aktivnosti kao što su skijanje i snowboard, snowmobiling, sankanje i klizanje.

HOTEL OF ICE
Klingeis Consulting SRL Str. Gheorghe Lazar nr. 39, 555200 Avrig, jud. Sibiu, Romania
Regija

0040/2/695-23-111

http://hotelofice.ro/

email: bookings@hotelofice.ro

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264499
UKUPNA UŠTEDA:
11330349.94 KM