LudiPopust logo

DUBROVNIK, Mlini! 2 Noćenja za 2 OSOBE - Hotel ASTAREA

Doručak + Soba sa Balkonom i Pogledom na MORE

Super cijena!

199.00 KM
Prodanih kupona: 1
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda uključuje:
 1. 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe
 2. Soba sa balkonom i pogledom na more
 3. Korištenje fitness centra
 4. Parking
 5. Internet
 • Prevoz nije uključen u ponudu
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
 • Kuponi se mogu iskoristiti od 10.01. do 31.03.2018.
 • Doplata za djecu:
 1. Djeca do 2 godine gratis
 2. Jedno dijete od 2 do 12 godina u krevetu sa roditeljima gratis
 3. Ostala djeca od 2 do 12 godina 32 EUR/boravak
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 1.10 EUR/osoba/dan
 • Sve doplate se vrše u agenciji
 • Tačnu lokaciju hotela pogledajte OVDJE
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Za duži boravak spojite više kupona
 • Check in od 14.00h, check out do 12.00h
 • Sve informacije o slobodnim smještajnim jedinicama i potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) se vrši na:
 1. Telefon - 033/233-000
 2. Email - [email protected]
 • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

Mlini, blizina Dubrovnika, luksuzan hotel...

Odmor o kakvom ste maštali..

Dobro došli, hotel Astarea.

​Odmor na dubrovačkoj rivijeri
 • Sve informacije o slobodnim smještajnim jedinicama i potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) se vrši na:
 1. Telefon - 033/233-000
 2. Email - [email protected]


Hotel Astarea smješten je u pitoresknom naselju Mlini, na dubrovačkoj rivijeri, nedaleko od Dubrovnika. Za sve one koji traže mirno utočište od savremenog životnog tempa, hotel Astarea idealna je destinacija za savršen odmor. Hotel odlikuje moderan dizajn s notom autentičnog dalmatinskog ugođaja, te visoka opremljenost prilagođena zahtjevima svakog gosta.

Hotel i depandansa privući će vas sobama i apartmanima s udobnim krevetima, te balkonom s pogledom na more i okolna ostrva ili mediteranski vrt. U restoranima hotela Astarea očekuje vas vrhunska gastronomska ponuda, a u barovima opuštajuća atmosfera i pogled na kristalno čisto Jadransko more. U sklopu hotela Astarea možete uživati u prostranom otvorenom bazenu, ali i zatvorenom bazenu sa ugrijanom morskom vodom, spa zoni sa saunom, teretanom i kozmetičkim uslugama te mnogim drugim sadržajima koji osiguravaju vrhunski odmor, poput trgovine i frizerskog salona.

Posebno mjesto zauzimaju restorani i barovi, koji se nalaze između hotela Astarea i Mlini te stoje na raspolaganju gostima oba hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se prekrasna plaža, a temperatura mora ljeti je oko 25 stepeni.


I-TRAVEL

​I-Travel je touroperator za područije Balkana sa glavnim sjedištem u Sarajevu, BiH. Bavimo se organizacijom i stvaranjem turističkih programa za sve vrste klijenata te posredovanjem u prodaji turističkih aranžmana za incoming i outgoing putovanja.

Agenciju predvodi iskusan tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu stečenim u zemlji i inostranstvu, a čiji je osnovni cilj profesionalno, odgovorno, kontinuirano i dugoročno poslovanje. Misija ITravel putničke agencije je postati pouzdan poslovni partner za svoje korisnike usluga te pružiti najvišu razinu kvalitete usluge našim postojećim i budućim klijentima kroz aktivno sudjelovanje u kreiranju kvalitetne i inovativne turističke ponude. Cilj u našoj misiji je zadržati poziciju pouzdanog partnera klijentima te prvi izbor trenutnim i  budućim djelatnicima.

Svakom upitu pristupamo individualno i s posebnom pažnjom, a  za svoje klijente odabrali smo najbolja putovanja u destinacijama kao što su: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Albanija, Egipat, Turska, Grčka, Češka, Španija, Italija, te mnogobrojne druge destinacije. Napravite dobar izbor, budite naš klijent, a mi ćemo učiniti sve da ukazano povjerenje opravdamo. Očekujemo vaše dobronamjerne prijedloge i sugestije, kako bi bili bolji i približili se onome što se zove vrh.

I-TRAVEL
Obala Kulina Bana 31
Sarajevo

00387/33/233-000

http://itravel.ba/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
185975
UKUPNA UŠTEDA:
7676113.30 KM