LudiPopust logo

Vučković Travel Collections - Putovanje u Gardaland & Veneciju sa posjetom shopping oazi Noventa Di Piave

Polasci iz Sarajeva 21.10.2022. i 25.11.2022.

Super cijena!

294.00 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Potrebno za prolaz: 1
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • ​​Ponuda uključuje (za jednu osobu):
 1. Prevoz autobusom visoke turističke klase 
 2. Noćenje u hotelu 4* u mjestu Lido di Jesolo
 3. Bogati doručak u hotelu kojem se boravi
 4. Voditelja putovanja
 5. Shopping u Designer Outlet parku Noventa di Piave
 6. Pripremu, organizaciju i garanciju putovanja
 • U cijenu nije uključeno:
 1. Troškovi lične potrošnje
 2. Ulaznice za Gardaland park i Sea Life Aquarium (35 eur/ulaznica za Gardaland park. Dodatno po želji ulaznica za Sea Life Aquarium - 5 eur)
 3. Vožnja brodićem na relaciji Punta Sabioni - Venecia - Punta Sabioni (obvezna doplata 10 eur)
 • Cijene:
 1. Odrasla osoba 294KM
 2. Djeca do 12 godina 224KM
 • Opcije i cijene birate klikom na KUPI

 • Polazak je iz Sarajeva (Zemaljski muzej)

 • Da bi se putovanje realizovalo potrebno je da se prijavi minimalno 35 putnika
 1. 21.10.2022. 
 2. 25.11.2022.
 • Boravišna taksa nije uključena u cijenu i plaća se direktno u hotelu

 • Mogućnost plaćanja na rate/kredit - uslove pogledajte OVDJE

 • Po kupovini kupona obavezno dostaviti podatke putnika u LP na 051/223-111 ili 065/474-086

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]

Termini putovanja: 
21.10.2022. 
25.11.2022.

Dan 1. Sarajevo - Gardaland
Polazak autobusa iz Sarajeva u večernjim satima (Zemaljski muzej). Vožnja prema Gardalandu uz povremena stajanja prema potrebi (mogućnost ukrcanja putnika na usputnim stanicama).

Predviđeni dolazak u Gardaland do 10:00h.

Posjet Gardaland parku - najvećem i najljepšem zabavnom parku u ovom dijelu Evrope, gdje vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline. Prva je Adrenaline za one najhrabrije uz rollercostere Blue Tornado, Raptor  i Oblivon, slobodni pad Space Vertigo, Sequoia Adventure, porodična atrakcije Magic house i drugo.  Zatim Adventure za sve uzraste, vozić Mammut, vodene atrakcije Fuga Da Atlantida, Colorado boat, Jungle Rapids, Gussarska špilja  i Ramses. I na kraju Fantasy Land dio za najmlađe posjetitelje, King Fu panda Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino i Peppa Pig Land namijenjena za djecu i ostalo. Kao i veliki broj Show programa.

Posjeta Garadland Sea Life Aquarium -  Morski svijet koji će vas odvest na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarijume, otkrićete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove i druga bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa hiljadama stvorenja. Razgledanje traje oko sat vremena. Nastavak avanture u zabavnom parku.

Nastavak vožnje prema mjestu Lido di Jesolo - jednom od najpopularnijih ljetovališta u Italiji, poznato po širokoj pješčanoj plaži koja se proteže 15 km duž cijelog mjesta. Prijava u hotel, slobodno vrijeme putnika i noćenje.

Dan 2. Venecia - Noventa di Piave – Sarajevo
Doručak u hotelu. Vožnja prema mjestu Punta Sabbioni i vožnja brodom do Venecije. Prilikom dolaska u Veneciju, slobodno vrijeme za razgledanje Venecije, lične programe, kupovinu, šetnju, vožnju gondolom i posjete muzejima. Prekrasne svjetski poznate crkve, sjaj starih palata venecijanskog plemstva, brojni mostovi i otočići, uske tajnovite uličice, muzeji i galerije, bogata trgovačka i ugostiteljska ponuda čine Veneciju - jedinstveni grad na vodi i jednim od najzanimljivijih gradova na svijetu! Povratak brodom prema mjestu Punta Sabbioni i ukrcaj putnika u autobus.

Nastavak vožnje prema Noventa Di Piave, jednom od najvećih shopping outlet centara u Evropi u kojem vas očekuje preko 130 luksuznih brendiranih trgovina sa artiklima sniženim čak do 70%: Prada, Gucci, Armani, Furla, Burberry, Nike i brojni drugi. Slobodno vrijeme za shopping. Nastavak vožnje prema Sarajevu. Dolazak u Sarajevo u ranim jutarnjim satima.

 • U cijenu nije uključeno:
 1. Troškovi lične potrošnje
 2. Ulaznice za Gardaland park i Sea Life Aquarium (35 eur/ulaznica za Gardaland park. Dodatno po želji ulaznica za Sea Life Aquarium - 5 eur)
 3. Vožnja brodićem na relaciji Punta Sabioni - Venecia - Punta Sabioni (obvezna doplata 10 eur)

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
252178
UKUPNA UŠTEDA:
10729768.04 KM