LudiPopust logo

Baranja, Villa Sandrina - 2 noćenja sa polupansionom za dvije osobe

Baranjski doručak + večera uz muziku + izlet na Orlov put & degustaciju proizvoda... Obavezna doplata na licu mjesta 759HRK

Super cijena!

49.00 KM
Potrebno za prolaz: 1
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • ​​Ponuda uključuje 2 noćenja sa polupansionom za dvije osobe (1x večera u Villa Sandrini za dvoje; piće dobrodošlice, baranjski doručak: kulen, kobasica, slanina, sir i kajmak, jaja i domaći kruh, 1x večera u restoranu sa živom ciganskom muzikom: Izbor između fiš paprikaša, pečene ribe ili miješanog mesa, besplatan izlet na eko gospodarstvo "Orlov put" uz kušanje eko meda(minimalno 6 osoba), eko slanine, eko kulena i ostalih njihovih proizvoda, besplatan neograničen Internet, besplatno sigurno parkiralište u krugu objekta)

  • Obavezna doplata 759HRK

  • Obavezna provjera smještajne raspoloživosti i potvrda rezervacije (uz broj kupona) na email ponuđača:  info@villa-sandrina.com ili na broj tel. 00385 31 751 326

  • Iskoristivost kupona je do 10.10.2022.

  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Za duži boravak spojite više kupona

  • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti

  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Napunite baterije pozitivnom energijom


Zaboravite na svakodnevne probleme i uživajte u prirodi

Autentični doživljaj starog sela pruža vam mogućnost uživanja u bogatoj gastronomsko - turističkoj ponudi

​Za duži boravak spojite više kupona
​Obavezna doplata na licu mjesta

Seljačko domaćinstvo Villa Sandrina

U mjestu Bilje, udaljenom 4 km od Osijeka, smještenom uz sami rub parka prirode Kopački rit, svoja vrata otvara vam obiteljski pansion Villa Sandrina.

Villa Sandrina organizira za vas sve vrste domjenaka i zabava do 75 osoba, kao i svadbenu svečanost uz najpovoljnije cijene. Kompletan menu već za 45 kn. U prekrasnom ambijentu starog restorana i vrta, te uz domaća jela, vrhunska vina i ljubazne domaćine uživati ćete u miru i glazbi.

Pansion je uvučen od glavne ceste i pošteđen buke, gotovo kao mali svijet odmora i druženja, ali i zabave i vrhunskog ugođaja. Mirno i ugodno Baranjsko mjesto Bilje pruža vam mogućnost ugodnih šetnji uz obalu stare Drave, ribolova, vožnje čamcem.

Međunarodne biciklističke rute “Panonski put mira” i “Dunavska ruta” vode vas kroz mjesto Bilje i otvaraju mogućnosti cikloturizma.

Bilo da ste tek na proputovanju kroz Baranju ili planirate duži boravak, pronaći ćete prijateljsko okružje i ugodan boravak ( sobe i apartmani ) koji će Vam ostati u nezaboravnom sjećanju.

​Seoski turizam u srcu Baranje - nezaobilazna destinacija svakoga koga je put naveo u Hrvatsku je Baranja i jedno od najstarijih naselja u Baranji čiji tragovi sežu do Rimskog doba, mjesto Bilje. Zbog geografskog položaja, blizine Kopačkog rita i Osijeka te prirodnih i etnoloških bogatstava seoski turizam nametnuo se kao logičan slijed.
Baranja je do danas ostala mistična i posebna, miran svijet etno čarolije, zemlja vina, ljutih papričica, specifičnog ribolova i dobrih ljudi.

Istražite zajedno seoski turizam i sve ljepote Baranje - dozvolite nam da vas ugostimo u našem pansionu kako bi iskusili jedinstveni doživljaj Baranje. Ljubitelji netaknute prirode ovdje će sigurno uživati u ljepotama Kopačkog rita, a lokalni specijaliteti pripremljeni po receptima naših starih iz domaćeg eko uzgoja vraća vas u doba djetinjstva.

Nudimo vam - povoljne cijena noćenja s doručkom već za 165kn a za duži boravak odobravamo razne popuste. Kako bi se od prvog trenutka osjećali ugodno i veselo svakog gosta dočekujemo pićem dobrodošlice.

Seljačko domaćinstvo Villa Sandrina
Ul. Josipa Jurja Strossmayera 4B, Bilje, Hrvatska
Regija

00385 31 751 326; 00385 98 468 936; 00385 91 880 6677

http://villa-sandrina.com/

email: info@villa-sandrina.com

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264428
UKUPNA UŠTEDA:
11327720.54 KM