LudiPopust logo

NACIONALNI PARK KOZARA - Avantura park za djecu i odrasle

Adrenalin, avantura i priroda! Potpuno nov turistički sadržaj pun zabave i uživanja!

Super cijena!

3.50 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Prodanih kupona: 29
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • ​Ponuda uključuje:
 1. Ulaznica za djecu 3.50KM (do 10 godina)
 2. Ulaznica za odrasle 5KM
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah

 • Iskoristivost kupona je do 31.10.2022.
 • Radno vrijeme avantura parka:
 1. Vikendom od 10 do 17h.
 2. Radnim danima za organizovane grupe uz prethodnu najavu
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]

​Avantura park na Kozari, za sve generacije!

5 težinskih nivoa, za svakoga ponešto!

Nezaboravno iskustvo u krošnjama drveća...

​Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku
​Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

AVANTURA PARK
Doživi adrenalin, avanturu i prirodu u Avantura parku „Kozara“!

Nudimo vam jedan potpuno nov turistički sadržaj pun zabave i avanture!

Šta je u stvari Avantura park?

Avantura park se sastoji od raznih visećih prepreka koje su pozicionirane na stablima u šumi, na visini od 3 do 6 m iznad zemlje. To je sistem staza koje vise u vazduhu okačene na sajle. Smještene su između stabala na kojima se nalaze drvene platforme koje su polazne ili završne stanice od jedne do druge prepreke. 

Prelazeći sa platforme na platformu, preko sajli i staza na tim sajlama, korisnici se susreću sa raznim preprekama koje prolaze testirajući vlastite sposobnosti i povećavajući nivo adrenalina u krvi. Prelazak i savladavanje prepreka se vrši pod nadzorom instruktora i uz korištenje sigurnosne opreme. 

Avantura park „Kozara“ je poligon na kome se mogu rekreirati i zabaviti posjetioci skoro svih uzrasta. Izazov u parku predstavlja preko 60 platformi i preko 50 elemenata različitih dužina, težina i visina.  Tokom savladavanja prepreka korisnici poboljšavaju motoriku, ravnotežu, snagu i spretnost, i podižu nivo adrenalina u krvi. 

Prelazak preko visećih mostića, ljestvi i sajli, vožnja po sajli uz pomoć koturače tzv.zip line, samo su dio izazova koje Avantura park „Kozara“ nudi onima željnim uzbuđenja, zabave i adrenalina u prirodi.

Avantura park raspolaže sa 5 težinskih nivoa:

Prvi težinski nivo je namjenjen djeci do 10 godina i ima 7 elemenata postavljenih na visini od oko 1 m.

Drugi težinski nivo je namjenjen djeci preko 10 godina i starijima i ima 9 elemenata postavljenih na visini od 3 do 5 m.

Treći težinski nivo je namjenjen djeci od 12 godina i starijima i ima 9 elemenata koji su postavljeni na visini od 3 do 7 m.

Četvrti težinski nivo je namjenjen djeci od 14 godina i starijima i ima 14 elemenata koji su postavljeni na visini od 5 do 10 m.

Peti najteži nivo je namjenjen punoljetnim osobama i onim najspremnijim koji mogu da pređu sve ostale nivoe bez ikakvih problema i ima 7 elemenata na visini preko 10 m.

U avantura parku postoji još jedan nivo i to šesti i on je namjenjen osobama preko 16 godina. Sastoji se od 4 ZIPLINE-a u nizu ukupne dužine 250 m i to: prvi od 100 m, drugi 50 m, treći 60 m i četvrti 40 m. Njegova početna visina je 1m, a krajnja na prvom ziplajnu  iznosi 9 m. Drugi ZIP kreće sa 12 m i završava na 3 m, dok je visina na početku trećeg ZIP-a 16 m i završava na 4 m. Četvrti kreće sa 4 m i završava ponovo na 1m visine.

Moguće je da i djeca od 5 do 12 godina u tandemu sa instruktorom pređu ovaj šesti nivo ZIPLINE-a. Ovu aktivnost dogovarate sa instruktorom.

SIGURNOSNO UPOZORENJE

Prilikom savladavanja prepreka obavezno je korištenje sigurnosne opreme. Svaki  korisnik je obavezan proći kratku obuku od strane instruktora, te se upoznati sa pravilima i uvježbati korištenje sigurnosne opreme. Na jednoj prepreci može biti samo jedna osoba. 

Staze koristite na vlastitu odgovornost. Sami poznajete svoje zdravstveno stanje. Ako ga zanemarujete ili precjenjujete svoje sposobnosti izlažete sebe riziku.

U vremenu kada park ne radi, ili kada u Avantura parku nema osoba obezbjeđenja (operatera ili instruktora), STROGO JE ZABRANJENO korišćenje visećih staza.

U Avantura parku STROGO JE ZABRANJENO pušiti ili paliti vatru.
Prije korištenja parka obavezno pročitajte informacije o bezbjednosti.
 
Za više informacija o Avantura parku obratite se u info centar na Mrakovici (na glavnom parkingu), na brojeve telefona 052 480 680 ili 065 225 545 ili na email: [email protected] 
 
RADNO VRIJEME:
AVANTURA PARK RADI VIKENDOM OD 10 do 17 h.
RADNIM DANIMA ZA ORGANIZOVANE GRUPE UZ PRETHODNU NAJAVU.
 
Posjetite Avantura park „Kozara“ i doživite nezaboravno iskustvo u krošnjama drveća!

Nacionalni park Kozara

Kozara je svojevrsna vazdušna banja, jedinstvena po brzini regeneracije crvenih krvnih zrnaca. Ovo je mjesto gdje možete dišući punim plućima uživati u prelijepim ambijentima kozaračkih šuma, baveći se raznim aktivnostima. Planina Kozara nalazi se u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine. To je niska, ostrvska planina smještena između Panonske nizije na sjeveru i Dinarida na jugu, te omeđena rijekama Savom, Unom, Vrbasom i Sanom.


Iako visina njenih vrhova ne prelazi 1000 m.n.v., Kozara svojom visinom, prostranstvom i ljepotom dominira ovim dijelom BiH. U narodu je poznata kao „Krajiška ljepotica“ zahvaljujući svojim gustim kompleksima listopadnih i četinarskih šuma, proplancima, bistrim potocima te bogatstvu flore i faune.

Kozara je svojevrsna vazdušna banja, jedinstvena po brzini regeneracije crvenih krvnih zrnaca. Ovo je mjesto gdje možete dišući punim plućima uživati u prelijepim ambijentima kozaračkih šuma, baveći se raznim aktivnostima. Planinarenje, biciklizam, sportsko penjanje i skijanje čine boravak na Kozari potpunim. Obilježene pješačke staze pružaju izvrsnu priliku da upoznate ovu planinu, uživate u njenim slikovitim pejzažima, a istovremeno poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

U cilju očuvanja i zaštite kulturno-istorijskih i prirodnih vrijednosti, centralni dio planine Kozare, površine 3.907,54 ha, proglašen je nacionalnim parkom 1967. godine. Središnjim dijelom Nacionalnog parka "Kozara" dominira plato Mrakovice (806 m.n.v.) na kojem se, zbog njegovih urbanih sadržaja, često održavaju kulturne manifestacije i okuplja veliki broj posjetilaca nacionalnog parka.

U svako godišnje doba Nacionalni park "Kozara" nudi nešto posebno: s proljećem ozelene i ožive gusti šumski  kompleksi; ljeti svježi vazduh i hladovina visokih četinara pružaju osvježenje od vrućina; jesen očarava svojim bojama, a zimi snježni pokrivač omogućava uživanje u čarima zimskih sportova.

Nacionalni park Kozara
Vuka Karadžića 43
Prijedor

052 211-169; 052/480-680

https://www.npkozara.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
252170
UKUPNA UŠTEDA:
10729635.99 KM