LudiPopust logo

Online kursevi Eventtrix - Online kurs Kako započeti svoj business

Pretvorite svoje snove u stvarnost i započnite vlastiti posao

Vrijednost

231.00 KM

Popust

92%

Ušteda

213.05 KM

17.95 KM
PONUDA JE U TOKU!
Prodanih kupona: 2
Preostalo još: 48
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje online kurs START YOUR BUSINESS

  • Sertifikat je uključen u ponudu

  • Pristup kursu je neograničen

  • Kurs je akreditovan od:
  1. ICOES
  2. CPD CERTIFIED
  • Iskoristivost kupona do 31.07.2024.

  • Aktivaciju kursa vršite na sljedeći način:
  1. Posjetite sajt www.eventtrix.com
  2. Pronađite željeni kurs i dodajte ga u "korpu"
  3. Popunite polja sa ličnim podacima i dodajte broj kupona u polje "discount code" i kliknite na "continue to payment"
  4. Nastavite ka izlazu i kreirajte nalog 
  5. Na mail ćete dobiti potvrdu kupovine i aktivacije kursa
  6. Prijavite se na www.eventtrix.com i kliknite na "go to course"
  • Kupovina je obavezna na lični korisnički nalog/profil 
  • Kurs je na engleskom jeziku

  • Da biste dobili sertifikat, potrebno je:
  1. Ispunite svaku stranicu kursa
  2. Položite ispite sa minimalnim rezultatom od 55% za svaki (svaki modul uključuje test zasnovan na ključnim ciljevima učenja u toj studijskoj temi)
  3. Ako ispunjavate ove kriterije, potvrda o uspješnom završetku kursa će vam biti poslana e-poštom odmah nakon završetka kursa
  4. Takođe ćete imati mogućnost da naručite štampanu kopiju sertifikata direktno od ICOES-a (www.icoes.org)
  • Ovaj kurs ima CPD/CE akreditaciju. Naši CPD akreditovani kursevi se računaju u ukupan CPD sati za prijavu za vašu radnu ulogu. CPD bodove prihvataju i priznaju poslodavci iz javnog i privatnog sektora, kao i akademske institucije širom Ujedinjenog Kraljevstva i širom sveta

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Informacije i rezervacije na email rezervacije@ludipopust.com ili br. tel. 051/223-111

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE 

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Kako bismo vam pomogli da ublažite ove brige i pripremite vas za poduzetnički svijet, sastavili smo ovaj kurs Pokreni svoj vlastiti posao, posebno fokusiran na poslovna područja u kojima se naši studenti obučavaju.


Tokom kursa, dajemo vam puno primjera iz stvarnog života naših savjeta na djelu. Lako razumljiv sadržaj prepun je inspirativnih materijala i izvodljivih ideja o svim aspektima postavljanja i vođenja poslovanja. Biće vam jasno koliko se osjećate spremni za početak i gdje ćete morati potražiti pomoć.

​Ovaj kurs ima CPD/CE akreditaciju. Naši CPD akreditovani kursevi se računaju u ukupan CPD sati za prijavu za vašu radnu ulogu. CPD bodove prihvataju i priznaju poslodavci iz javnog i privatnog sektora, kao i akademske institucije širom Ujedinjenog Kraljevstva i širom svijeta
​Kupovina je obavezna na lični korisnički nalog/profil 

ŠTA ĆETE NAUČITI

Kurs sadrži bogato znanje i savjete o svim aspektima osnivanja i vođenja malog, start up biznisa:

Modul 1,  Priprema , navest ćemo vas da istražite svog unutrašnjeg preduzetnika i prepoznate vještine i talente potrebne za uspješno vođenje poslovanja. Naučit ćete o istraživanju tržišta i kako prepoznati svoje prednosti i slabosti. Otkrijte praktične savjete o tome kako i gdje tražiti sredstva i kako iskoristiti podršku.

Modul 2,  Uvod u marketing , daje vam solidnu osnovu na osnovnim principima marketinga plus zaista praktične savjete o promoviranju vašeg poslovanja, marketinškoj strategiji, cijenama i kako u potpunosti iskoristiti tehnologiju kako biste svoje poslovanje izbacili u centar pažnje.

Modul 3,  Postavljanje vašeg poslovanja , vodi vas kroz manje uzbudljive, ali neophodne formalnosti oko vaše poslovne strukture, poslovnog imena, intelektualne svojine, zakonskih obaveza i registracije vašeg poslovanja.

Modul 4,  Vođenje vašeg poslovanja , postajemo zaista praktični i objašnjavamo budžete i novčani tok, računovodstvo i poreze. Pripremite se za poslovno bankarstvo, finansije i osiguranje. Otkrijte zaista korisna znanja o zapošljavanju i izvlačenju maksimuma iz osoblja io poslovanju s dobavljačima.

Modul 5,  Poslovni plan  vam pokazuje zahtjeve za poslovni plan i gdje možete pronaći šablone i uzorke koji će vas voditi da dovršite svoj.

Modul 6,  Pokretanje vašeg poslovanja , zaokružuje uzbudljivije elemente predstavljanja vašeg novog poslovanja svijetu i uključuje puno savjeta i ideja o tome kako izgraditi snažnu poslovnu mrežu.

Online kursevi Eventtrix

Svi naši kursevi su akreditovani od strane Međunarodnog saveta za onlajn obrazovne standarde - www.icoes.org - (broj akreditacije ICOES/00763/13/41). Ovo našim studentima daje sigurnost da naši kursevi ispunjavaju najviše standarde za online obrazovanje. 


ICOES je tijelo za akreditaciju odgovorno za uspostavljanje, održavanje i unapređenje obrazovnih standarda onlajn nastavnih institucija. Vaš ICOES sertifikat vam omogućava da dokažete poslodavcima, kolegama i kupcima da je vaš kurs iz dobro vođene, etičke institucije koja ispunjava najviše standarde u onlajn obrazovanju.

Potreba za profesionalcima da praktikuju kontinuirano profesionalno usavršavanje (CPD) / kontinuirano obrazovanje (CE) kako bi ostali u svojoj profesiji ili kako bi se razvili do sljedećih koraka u karijeri raste svake godine. Proširuje se svijest o važnosti proširenja znanja i proaktivnijeg pristupa razvoju i unapređenju profesionalnih sposobnosti.

Ključ za napredak u karijeri je pohađanje kursa koji nudi priznate CPD bodove po završetku kursa. CPD pokazuje jasnu posvećenost samorazvoju i profesionalizmu.

Nudimo priznate CPD/CE bodove na nekim od naših IOA kurseva. CPD logo ćete pronaći na stranicama sa opisom kursa.

Online kursevi Eventtrix
Engleska
Regija

051223111

https://eventtrix.com/

email: daniel@eventtrix.com

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264341
UKUPNA UŠTEDA:
11323436.09 KM