LudiPopust logo

Study Plex - Online kurs Python programiranja

Ovladajte vještinama koje su vam potrebne da pokrenete svoju karijeru u Pythonu

Vrijednost

400.00 KM

Popust

96%

Ušteda

384.05 KM

15.95 KM
PONUDA JE U TOKU!
Prodanih kupona: 10
Preostalo još: 40
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje online kurs Python programiranja

  • Više o kursu pogledajte OVDJE

  • Kurs je akreditovan od:
  1. IPHM
  2. CPD CERTIFIED
  • Iskoristivost kupona do 31.07.2024.

  • Aktivaciju vršite klikom OVDJE

  • U roku od 48h dobijate pristupne podatke na mail

  • Kurs je na engleskom jeziku

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Informacije i rezervacije na email rezervacije@ludipopust.com ili br. tel. 051/223-111

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

     
  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

  • NEOGRANIČEN PRISTUP

  • VISOKO KVALITETNI STUDIJSKI MATERIJALI

  • PREPORUČUJE 95% STUDENATA

  • AKREDITOVAN OD STRANE CPD I IPHM

U roku od 48h dobijate pristupne podatke na mail
​​​Kurs je na engleskom jeziku

​​​Zašto odabrati ovaj kurs?

Neograničen doživotni pristup
Učenje na daljinu pod vodstvom instruktora
Obukujte se od strane stručnjaka iz industrije
Sistem podrške studentima 24/7
Učite vlastitim tempom i u slobodno vrijeme
Efikasna obuka, napisana i dizajnirana od strane certificiranih profesionalaca

Razlog da učite sa nama

Preko 285.000 studenata predavalo je niz potpuno certificiranih kurseva
Personalizirajte svoj trening. Potpuna posvećenost pomaganju našim studentima da postignu uspjeh na svom putu. Partnerstvo s nekim od najpoznatijih svjetskih organizacija za akreditaciju. Puno vjerovanje u vas, vaš uspjeh i vašu sposobnost da napredujete

Podobnost i zahtjevi

Kurs je otvoren za studente svih akademskih profila sa ciljem da unaprede svoje veštine.
U Study Plex-u pozivamo sve da uče. Ovaj kurs je otvoren za sve koji imaju 16 i više godina. Ako imate osnovno znanje engleskog jezika, matematike i ICT-a, imaćete pravo da se upišete.

Postanite certifikovani

Opremite se osnovnim vještinama, samopouzdanjem i kompetencijama koje će vam pomoći u odabranoj industriji. Naučite najtraženije vještine, steknite certifikat i unaprijedite svoju karijeru. Ovaj online kurs obuke je dizajniran da vam pomogne da postignete svoje profesionalne ciljeve. Zaradite priznate akreditive kako biste demonstrirali svoje nove vještine i dodali dodatnu vrijednost svom CV-u.

CPD i IPHM akreditovana potvrda o postignuću

Unaprijedite svoju karijeru tako što ćete steći CPD i IPHM akreditirani certifikat o postignuću i dodati dodatnu vrijednost svom životopisu. Nakon uspješnog završetka ovog kursa, imat ćete pravo naručiti svoju CPD i IPHM akreditovanu potvrdu o postignuću (dvostruki certifikat) kako biste demonstrirali svoje nove vještine. Također možete podijeliti ovaj certifikat sa potencijalnim poslodavcima i svojom profesionalnom mrežom. CPD i IPHM akreditirani certifikat o postignuću (dvostruki certifikat) može se dobiti u PDF formatu uz nominalnu naknadu od £12; postoji dodatna naknada za dobijanje potvrde o štampanoj kopiji koja iznosi £39.

Uvjereni certifikat iz šeme licenciranja kvaliteta

Nakon uspješnog završetka provjere kursa, imat ćete pravo da naručite odobreni certifikat po šemi licenciranja kvaliteta. Shema licenciranja kvaliteta je brend Grupe za vještine i obrazovanje, vodeće nacionalne organizacije koja dodjeljuje nagrade za pružanje visokokvalitetnih stručnih kvalifikacija u širokom spektru industrija. Ovo će vam pružiti konkurentsku prednost u vašoj karijeri i dodati dodatnu vrijednost vašem CV-u. Također možete podijeliti ovaj certifikat sa potencijalnim poslodavcima i svojom profesionalnom mrežom koja će vam pomoći da ostvarite uspješnu karijeru u odabranoj industriji. Za dobijanje odobrenog sertifikata postoji naknada za odobrenje šeme kvaliteta licenci koja iznosi 85 funti

Study Plex

Study Plex je kompanija fokusirana na pružanje niza prilika za učenje i razvoj, za zabavu i edukaciju naše baze učenika kroz korištenje moderne tehnologije učenja. 


Radimo sa nizom instruktora koji imaju ozbiljnu strast za pružanjem svog iskustva u industriji i pružanjem neprocjenjivih prilika za obuku. Naš cilj je jednostavan – obezbijediti materijale za obuku odličnog kvaliteta, predstavljene na najzanimljiviji i najinformativniji način. Smatramo da je ovo put ka pružanju istinskog znanja koje se onda može praktično primijeniti u stvarnom svijetu.

Sve naše kurseve su osmislili visoko kvalifikovani profesionalci kako bi se udaljili od zamućene, dosadne slike učenja i umjesto toga je zamijenili nečim istinski ugodnim i zabavnim. Naši kursevi ostaju akreditovani od strane relevantnih nacionalnih i međunarodnih tijela, međutim, kako bismo osigurali da dobijete certifikat na koji možete biti ponosni.

Jedva čekamo da saznamo nešto više o vama i onome što želite da postignete. Tada ćemo moći upotrijebiti našu strast, vještine, iskustvo i entuzijazam da vam pomognemo i vodimo vas kroz istinski produktivan proces učenja.

Prva stvar koju treba znati o Study Plexu je da svi u našem timu istinski vjeruju u ono što radimo. Ne vjerujemo u pristup onlajn učenju „kurs prema brojevima“ i smatramo da je istinski angažman mnogo vrijedniji. Naš cilj je spojiti vrhunsku tehnologiju e-učenja sa direktnim sadržajem koji su razvili profesionalci u industriji. Osjećamo da naših 98% prolaznosti potvrđuje naše uvjerenje. 

Kao takav, ako želite samo da naučite novu vještinu ili formirate bazu znanja koja će vam omogućiti da napravite korak u karijeru iz snova, Study Plex je pravo mjesto. Naši kursevi su dizajnirani da vas osposobe za osnovne vještine i vjerodajnice kako biste demonstrirali svoje nove vještine i dodali dodatnu vrijednost vašem CV-u. Ko je rekao da bi učenje trebalo biti dosadno? U Study Plexu ćete otkriti da je proces učenja u jednakoj mjeri zanimljiv i impresivan. Nudimo širok spektar kurseva pogodnih za sve nivoe vještina i pozadina. 

Bilo da želite unaprijediti svoje izglede za karijeru, naučiti novu vještinu ili proširiti svoje obrazovne horizonte, na Study Plexu ćete pronaći svoj savršeni kurs. Možete ih podići i spustiti ovisno o vašim vremenskim ograničenjima. Naši kursevi su također dostupni na više uređaja, kako bismo vam ponudili maksimalnu moguću udobnost.

Učenje je osnova svega što radimo ovdje u Study Plexu. Iskreno vjerujemo u važnost pružanja zaista korisnih prilika za učenje i obuku, koje pružaju pravi stručnjaci iz industrije. Naši kursevi su dizajnirani da neprimjetno spoje interakciju, kvalitetan sadržaj i prednosti tehnološkog napretka, a sve kako bi pružili iskustvo učenja primjenjivo u stvarnom svijetu.

Naše kurseve dijelimo na module veličine zalogaja, čiji je cilj omogućiti učenicima da lako shvate koncepte vlastitim tempom. Ova metoda obuke je dokazan put do uspjeha za učenike svih vrsta. Naši kursevi su dizajnirani da se integrišu u vaš užurban životni stil, omogućavajući vam da učite bilo gde na bilo kom uređaju.

Naša misija je da podržimo aspiracije naših učenika pružajući prilagođeno iskustvo učenja i priznate akreditive u industriji.

Želimo da inspirišemo sve više učenika svakog dana pružanjem zanimljivih i inovativnih kurseva iz različitih predmeta. Naša ambicija je da budemo provajder online učenja broj jedan, koji nudi vrijedne i pouzdane certifikate.

Study Plex
Guildford Street 1, Birmingham, UK
Regija

0121 295 1244

https://studyplex.org

email: info@studyplex.org

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263947
UKUPNA UŠTEDA:
11306006.84 KM