LudiPopust logo

Karlovac - Hotel Florian&Godler - Dva noćenja sa doručkom za dvije osobe + wellness&spa užitak

U ponudu je još uključeno: Jedna večera, Masaža cijelog tijela za dvoje u trajanju 60 minuta, korištenje saune i turskog kupatila...

Super cijena!

525.00 KM
Potrebno za prolaz: 1
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • ​Ponuda uključuje (za dvoje):
  1. Dva noćenja sa doručkom
  2. Jedna večera
  3. Masaža (po osobi) cijelog tijela u trajanju od 60 minuta
  4. Korištenje saune u trajanju od 30 min
  5. Korištenje turskog kupatila u trajanju od 30 min
  6. Privatni parking hotela
  7. WI-FI
  • Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM

  • Obavezna kupovina na lični korisnički profil

  • Prevoz nije uključen u ponudu

  • Mogućnost plaćanja na rate/kredit - uslove pogledajte OVDJE

  • Iskoristivost kupona je  do 01.09.2022.

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Za duži boravak spojite više kupona

  • Check in od 14:00h, check out do 10:00h

  • Prije kupovine OBAVEZNO provjeriti raspoloživost smještaja putem maila info@floriangodler.hr ili telefona 00385(0)47/640-138 ili mobitela 00385(0)99/645-4000, te nakon kupovine ponude, isti smještaj potvrditi i rezervisati na mail info@floriangodler.hr

  • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervisali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije

  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Četiri rijeke - jedan grad - Karlovac!

Uvijek atraktivan, uvijek "usput", uvijek prelijep!

Novootvoreni hotel Florian&Godler**** vas očekuje!

Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
Prije kupovine OBAVEZNO provjeriti raspoloživost smještaja putem maila info@floriangodler.hr ili telefona 00385(0)47/640-138 ili mobitela 00385(0)99/645-4000, te nakon kupovine ponude, isti smještaj potvrditi i rezervisati na mail info@floriangodler.hr

Hotel Florian&Godler

Dobrodošli u Hotel Florian & Godler, novoizgrađeni butik hotel s 4* u centru grada Karlovca. Naša ideja je upoznati goste s Karlovcem. Naš hotel nudi gostima izvanredno mjesto za odmor koje je stvoreno kombiniranjem jedinstvene arhitekture i strukture, decentnog interijera i mnoštvom sadržaja koji se nalaze u sklopu hotela. 

Dodate li k tome izvrsnu uslugu koju garantiramo našim gostima - rezultat je nezaboravno iskustvo. Ukoliko se gužva velikih gradova ne uklapa u vaš itinerar, naš hotel vam želi dobrodošlicu u Karlovac. Grad Karlovac je mjesto u kojem se možete opustiti u šetnji kroz brojne perivoje i parkove, voziti se jednom od brojnih biciklističkih staza, razgledavati staru jezgru grada Karlovca ili uživati na jednoj od 4 rijeke na kojima grad “leži”. 


Iako vam želimo pružiti autentičan doživljaj Karlovca, jamčimo dosljedno visoke standarde hotelskog smještaja u našem hotelu u Karlovcu . Suvremeni sadržaji i bezvremenska elegancija koji su inspirirani ovom jedinstvenom destinacijom odražavaju se u svakoj sobi Hotela Florian &Godler.Dođite se opustiti u butik hotel Florian & Godler i istražite grad Karlovac i zapanjujuće lijepu okolicu i stvorite divna sjećanja za sebe i svoje najdraže.

Novoizgrađeni butik hotel Florian & Godler 4* se nalazi u centru grada Karlovca. Od autoceste A1 udaljen je 5 min vožnje. Hotel raspolaže sa 32 sobe (64 kreveta), koje su modernog dizajna sa pažljivo odabranim namještajem, koji svakom gostu pruža opuštajući boravak.

Sobe su opremljene: klimatizirane (hlađenje, grijanje), bračni ili twin krevet, FLAT TV (satelitski programi), mini hladnjak, kupaonica (tuš, WC), balkon (u nekim sobama), WIFI u svim sobama.
Hotel ima moderni aperitiv bar i restoran opremljen po najnovijim trendovima.
Ponuda hrane i pića se bazira na hrvatskoj kuhinji sa fokusom na lokalnim jelima i slasticama. 
Hotel raspolaže i vlastitim parkingom.

Hotel Florian&Godler
Banija 15, Karlovac, Hrvatska
Regija

+385 47 640138

https://floriangodler.hr/

email: info@floriangodler.hr

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264345
UKUPNA UŠTEDA:
11323670.09 KM