LudiPopust logo

NIL SMOKE Magneti za prestanak pušenja bez kriza i nervoze sa sjajnim popustom od 77% - Internet Marketing

Olakšajte sebi odvikavanje od nikotina i potpuno zaboravite na cigarete uz inovativno rješenje na principu akupresure!

Vrijednost

39.00 KM

Popust

77%

Ušteda

30 KM

9.00 KM
Prodanih kupona: 7
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Nil Smoke - Magneti za prestanak pušenja
 2. Garancija 44 dana (ako u roku 44 dana ne budete zadovoljni proizvodom novac će Vam biti vraćen)
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i narudžba se može izvršiti odmah

 • Narudžba se vrši OVDJE

 • Potrebno vrijeme za dostavu je 1-3 radna dana

 • Dostava nije uključena u cijenu i plaća se prilikom preuzimanja 9KM

 • Proizvod će biti dostavljen kako je predstavljen na ponudi, bez vidljivih oštećenja. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Iskoristivost (narudžba) kupona je do 31.08.2022. godine

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Ne od ponedjeljka, ne od sutra!


Prestanite pušiti ODMAH uz nevjerovatnih 77%!

Nil Smoke Magnet...

​Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
​Dostava nije uključena u cijenu i plaća se 9KM prilikom preuzimanja proizvoda


Znamo koliko pušenje šteti organizmu, ali i dalje pušimo. U kafićima i restoranima, na ulici, u kancelarijama, ispred škola... svuda smo okruženi ljudima sa cigaretom u ruci. Puše i mladi i stari.  Ne pomažu ni upozorenja stručnjaka da se smrtnost uzrokovana pušenjem drastično povećava iz godine u godinu. Svakih 6 sekundi neko umre od posljedica pušenja, a mi samo kažemo „strašno“ ili „šteta“. I dalje „jedemo“ cigarete!


Zašto se ne možemo riješiti tog poroka koji nas vodi u sigurnu smrt?  Zavisnici smo, eto što je uzrok. Nikotin je krivac, jer nam daje kratkotrajan osjećaj užitka i energije. Taj osjećaj nestaje u roku pola sata i javlja se osjećaj umora i depresije. Naravno, činimo sve da budemo zadovoljni, pa palimo novu cigaretu. I tako ukrug.

Postoje razna rješenja kako bi se ta ovisnost suzbila ili eliminisala, ali ništa nije dalo dugoročne rezultate. Pušači se nakon određenog vremena vraćaju svom starom načinu života. Jedino što je uspjelo odagnati potrebu za cigaretama je akupresura. To je tradicionalni kineski tretman koji se vrši tako što se pritišću određene tačke na tijelu i tako se stimulišu određeni centri. Ali za akupresuru treba izdvojiti i vremena i novca, jer odlasci kod stručnjaka za akupresuru nisu nimalo jeftini.

Srećom tu je Nil Smoke koji radi na principu i u skladu sa metodama koje su provjerene i uspješne više od 1000 godina. Nil Smoke koristi magnete umjesto igala, koje se najčešće vežu uz pomen akupresure. Njegova 2 biomagneta pritišću akupresurne tačke i aktiviraju  proizvodnju transmitera u mozgu kako bi se iskorijenila želja za pušenjem. 

Zaboravite na ružnu ovisnost o cigaretama! Prestanite pušiti bez simptoma krize i spasite svoje zdravlje uz 75% na Nil Smoke magnete!

INTERNET MARKETING

​Internet marketing se bavi trgovinom robe široke potrošnje na malo putem pošte ili interneta. 

Razvijena infrastruktura Internet marketinga uključuje slijedeće: lokalni menadžment, call centar, pakovanje i distribuciju, te izradu marketinških kampanja.

Posebnu energiju uspješnom poslovanju daje mladi i inovativni tim koji koordinira i implementira različite kampanje za pažljivo odabrane i kvalitetne proizvode.

INTERNET MARKETING
Jovana Dučića
Banja Luka

051/981-395

email: dds.ba@prijaznatrgovina.com

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
257411
UKUPNA UŠTEDA:
10950506.69 KM