LudiPopust logo

27.11. Turistički paket BEOGRAD. Jednodnevni šoping izlet sa agencijom Vuković

Neka vaš Dan bude potpuno ispunjen. Zagarantovani Polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške

Super cijena!

39.00 KM
Prodanih kupona: 31
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • ​​​​Ponuda uključuje:
 1. Jednodnevni izlet u Beograd
 2. Prevoz autobusom visoke turističke klase
 3. Usluge licenciranog vodiča
 4. Posjeta tržnom centru Ušće
 • Putovanje je preko Hrvatske

 • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ

 • Polasci 27.11.2021. subota iz:
 1. Prijedora 01.00h
 2. Banjaluke 02.00h
 3. Gradiške 02.30h
 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil

 • Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM

 • Svoje kupone možete štampati u štampariji MIKRO PRINT, Jevrejska BB, prvi sprat, lamela 4

 • Kupon vrijedi za jednu osobu

 • Kupone nije moguće stornirati 72h prije planiranog polaska

 • Po prijemu kupona obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 ili 052/416-840 i dostaviti sljedeće podatke:
 1. Ime i prezime
 2. Broj telefona
 3. Broj kupona
 • Rezervacija posebnog sjedišta je moguća uz doplatu od 20 KM isključivo uz prethodnu najavu agenciji

 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona

 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Broj kupona je ograničen

 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela

 • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI agencije Vuković

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]

TURISTIČKI PAKET "BEOGRAD"
TERMIN 27.11.2021.

 • Terazije
 • Kalemegdan
 • Hram svetog Save
 • Knez Mihailova ulica
 • Tržni centar Ušće
 • Slobodno vrijeme

​Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
​ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ


DATUM: 27.11.2021.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak u 01:00h iz Prijedora ispred hotela Prijedor.
Polazak u 02:00h iz Banjaluke sa Stare autobuske stanice.
Polazak u 02.30.h iz Gradiške sa Nestro petrol pumpe u blizini graničnog prelaza

Uz usputne pauze i redovna granična zadržavanja dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Po dolazku sastanak sa licenciranim vodičem i nakon predstavljanja domaćina putovanje kroz istoriju počinje. Na samom početku upoznaćete se sa Beogradom kroz neke od osnovnih informacija i pojmova vezanih za istoriju i razvitak grada. Razgledanje počinjemo obilaskom Hrama Svetog Save. 

Nakon toga krećemo se prema hotelu Moskva, najstarijem hotelu u Beogradu. Zatim se krećemo u pracu Knez Mihailove. Zaustavljamo se na trgu Republike. Na centralnom gradskom trgu, omiljenom sastajalištu mladih i centru svih dešavanja, zadržavamo se oko 15 minuta. Trg Republkike je glavni trg, na kojem se nalazi spomenik Knezu Mihailu, oslobodiocu grada Beograda od turske vladavine, zgrada narodnog muzeja, Narodnog pozorišta... Od spomenika Knezu Mihailu šetnja se nastavlja kroz Knez Mihailovu ulicu, centralne gradske pješačke zone, ulice u kojoj se nalaze neke od najljepših zgrada koje krase Beograd, kao i mnoštvo raznih poznatih robnih marki. Iz Knez Mihailove ulice polako se spuštamo ka najstarijoj kafani u gradu, kafani Znak pitanja.

Nakon Znaka pitanja nastavljamo sa Sabornom crkvom, zgradom Srpske patrijaršije i konakom Kneginje Ljubice, lokacije koju možemo posmatrati kao jednu od ključnih istorijskih mjesta Beograda. U pitanju je mjesto gdje se na nekoliko desetina metara prepliću duh istorije grada sa njegovim boemskim karakterom i pravoslavljem. Nastavljamo dalje ka Kalemegdanskoj tvrđavi, dragulju grada. 

Srednjovjekovna tvrđava Kalemegdan danas je prelijep park koji krasi centar grada. Tvrđava čija je izgradnja započeta još tokom XIII vijeka na staro-rimskim temeljima koju su kasnije usavršili Austrougarski neimari leži na ušću Save u Dunav i svjedok je posjete gradu mnogih velikih osvajača poput Atile Hana, Sulejmana Veličanstvenog i mnogih drugih.

Obilazak Kalemegdanske tvrđave započinjemo od mjesta gdje se nalazi prelijep vidikovac, zatim nastavljamo ka spomeniku zahvalnosti Francuskoj, velikog saveznika Srbije u Velikom ratu da bi odatle otišli ka spomeniku Pobjednik koji predstavlja vajarsko remek djelo poznatog skulptora Ivana Meštrovića. Pobjednik je i danas je najveći i najsnažniji simbol Beograda. 

Pobednik držeći svoj mač u jednoj i goluba u drugoj ruci i time snažno simbolozuje duh grada koji goste očekuje uvijek raširenih ruku u miru i mač u drugoj koji simbolizuje viševjekovnu borbu za slobodu. Od Pobjedika nastavljamo šetnju parkom ka najstarijem dijelu grada koji postoji isto koliko i Kalemgdanska tvrđava (nosi ime Dorćol – vodi porijeklo iz turskog jezika i označava raskrsnicu), a koji danas jako lijepo dočarava duh otomanskog i austrougarskog carstva Beograda.

Šetnjom uskim autentičnim ulicama Dorćola stižemo do Bajrakli Džamije koja je danas jedan od najstarijih spomenika kulture u gradu i jedina očuvana džamija u Beogradu. Slijedi pauza, vrijeme je za predah … Trenutak kada sabiramo utiske u Caffe Bar Avanturist, autentičnom beogradskom caffe baru upravo namenjen ljubiteljima putovanja. Slobodno vrijeme, cca 2h. Drugi dio dana planiran  je za posjetu tržnom centru UŠĆE. Vrijeme predviđeno za šoping u mnogobrojnim radnjama. 

Povratak planiran u 18:00h. Dolazak u Banjaluku u kasnim večernjim satima.

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
240386
UKUPNA UŠTEDA:
10279994.69 KM