LudiPopust logo

NOVA GODINA - BUDVA + obilazak Dubrovnika. 3 noćenja sa doručkom - Agencija Vuković

FIRST MINUTE - za rezervacije do 01.11. cijena je 269KM. Polasci iz Banjaluke, Prijedora i Doboja

Super cijena!

269.00 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
PONUDA JE U TOKU!
Potrebno za prolaz: 8
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Prevoz autobusom na navedenoj relaciji 
 2. 3 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvjezdice u Budvi
 3. Razgledanja gradova po programu
 4. Usluge profesionalnog turističkog vodiča
 5. Troškovi organizovanja putovanja
 • U CIJENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
 1. Fakultativni izleti i ulaznice u kulturno istorijske spomenike
 2. Međunarodno zdravstveno putno osiguranje
 • FAKULTATIVNI IZLETI:
 1. fakultativni izlet brodom po Skadarskom jezeru (uključuje ulaznicu u NP Skadarsko jezero s krstarenjem brodom po jezeru uz aperitiv i ručak (riblji menu), minimalno 20 putnika, prijava prilikom rezervacije, uplata na licu mjesta) – 40 eur
 2. fakultativni izlet Cetinje i Lovćen (uključuje ulaznicu za NP Lovćen, razgled Cetinja i razgled Kotora s lokalnim vodičem, minimalno 20 prijavljenih putnika, prijava prilikom rezervacije, uplata na licu mjesta): 25 eur
 3. Mogućnost posjeta Nacionalnom parku Lovćen ovisna je o vremenskim prilikama i prohodnosti prilaznih puteva. U slučaju nemogućnosti odlaska na Lovćen grupi će biti ponuđen izlet Cetinje, Kotor i Perast
 • CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:
 1. Za rezervacije do 01.11.2021. ili do popune mjesta – 269 KM
 2. Za rezervacije nakon 01.11.2021. – 299 KM
 • Mogućnost plaćanja na rate do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE

 • Mogućnost plaćanja na kredit - uslove pogledajte OVDJE

 • Kupon važi za jednu osobu

 • Rezervacija određenog mjesta (mjesto po želji u autobusu) je moguća SAMO uz doplatu od 20KM, uz prethodnu konsultaciju sa agencijom

 • Polasci 30.12.2021:
 1. Polazak iz Prijedora u 00.00h ispred hotela PRIJEDOR
 2. Polazak iz Banjaluke u 01.00h sa stare autobuske stanice
 3. Polazak iz Doboja u 03.00h sa Gasprom pumpe
 • Za ovo putovanje potrebno je ispuniti jedan od sljedeća tri uslova:
 1. potvrda da ste vakcinisani (primljene obje doze)
 2. potvrda da ste preležali covid 19
 3. antigenski test
 • Sa kuponom za ovo putovanje ostvarujete pravo na popust za antigenski test koji je neophodan za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM

 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona

 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Nakon što dobijete kupon obavezno se odmah javiti u agenciju Vuković na 052/416-840 i 052/911-999 radi dostavljanja podataka

 • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ

 • Validnost pasoša mora biti duža od 3 mjeseca od planiranog povratka

 • Kupone je moguće stornirati najkasnije 15 dana prije planiranog polaska

 • Broj kupona je ograničen

 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI agencije Vuković

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]

1. dan 30.12.2021. BANJA LUKA – DOBOJ – ZENICA – SARAJEVO – MOSTAR
Polazak iz Prijedora u 00.00h ispred hotela PRIJEDOR
Polazak iz Banjaluke u 01.00h sa stare autobuske stanice
Polazak iz Doboja u 03.00h sa Gasprom pumpe
Vožnja autobusom kroz BiH sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Herceg Novi, najmlađi od svih starih obalnih gradova kojeg je herceg Stjepan Vukčić preimenovao prema svojoj tituli i dodao mu pridjev novi. 

Grad je tokom istorije mijenjao mnogo vladara što je uticalo na arhitekturu grada, a pomorci su donosili različite egzotične biljke zbog čega grad izgleda poput minijaturnog botaničkog vrta. Slobodno vrijeme za šetnju, kafu i individualne programe. Nastavak vožnje do Budve, jednog od najstarijih naselja na Jadranu kojeg su prema legendi osnovali Feničani. Smještaj u hotel. Večernja šetnja starom gradskom jezgrom: zidine Starog grada, Kaštel, crkva sv. Ivana… Slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

2. dan 31.12.2021. BUDVA – CETINJE – NP LOVĆEN – KOTOR – BUDVA
Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Cetinje i Lovćen. Razgled Cetinja, stare prestonice Crne Gore koji zbog mnogobrojnih kulturoloških spomenika nazivaju gradom-muzejom: Njegošev muzej – Biljarda – Manastir – Plavi dvor… Nastavak vožnje poznatim Lovćenskim serpentinama koje su tokom 19. vijeka sagrađene kao put koji spaja Kotor i Njeguše u smjeru Nacionalnog parka Lovćen koji je prepoznatljiv po specifičnim karakteristikama flore i faune s obzirom da se nalazi na spoju dvije klimatske zone, mediteranske i kontinentalne te autentičnim starim kućama uz seoska gumna. 

Posjetićemo mauzolej Petra II Petrovića Njegoša, znamenitog crnogorskog vladike i pjesnika iz 19. vijeka sa kojeg se pruža nezaboravni pogled na Bokokotorski zaljev koji je građen prema skicama poznatog umjetnika Ivana Meštrovića. Nastavak vožnje do srednjevjekovnog gradića Kotora čija je istorijska jezgra pod zaštitom UNESCO-a. 

Razgledanje Kotora: katedrala sv. Tripuna, palata Prima, crkva sv. Luke, crkva sv. Marije…. Povratak u Budvu. Slobodno vrijeme za vlastite programe i pripremu za doček Nove godine. Naveče se možete pridružiti stanovnicima Budve u dočeku Nove godine na gradskom trgu (organizacija dočeka u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda). Noćenje.

3. dan 01.01.2022.  BUDVA – SKADARSKO JEZERO – BUDVA  SREĆNA NOVA GODINA!
Doručak. Odlazak na fakultativni cjelodnevni izlet u Nacionalni park Skadarsko jezero koje je najveće jezero Balkana, a ujedno i najveći nacionalni park ovog dijela Evrope kojim dominiraju vodeni i močvarni ekosistemi. 

Skadarsko jezero ima bogatu istoriju i kulturu o čemu svjedoče brojni arheološki lokaliteti, srednjovjekovni manastiri i utvrđenja te narodna arhitektura koja obiluje ribarskim selima, starim mostovima, mlinovima i bunarima. Vožnja do gradića Virpazar, privlačnog ribarskog mjestašca na obali jezera. 

Ukrcavanje na brod i plovidba jezerom s uključenim ručkom tokom koje ćemo ući unutar granica samog nacionalnog parka te ćete imati priliku vidjeti poznate kudrave pelikane koji su zaštitni znak Skadarskog jezera. Povratak u Budvu. Noćenje.

4. dan 02.01.2022. BUDVA – DUBROVNIK – BIH 
Doručak. Vožnja prema Dubrovniku. Razgledanje grada: Vrata od Pila, Onofrijeva česma, Franjevački samostan, Stradun, crkva sv. Vlahe, Vrata od Ploča, Palača Sponza, Knežev dvor, Zgrada glavne Straže, Katedrala… 

Slobodno vrijeme za vlastite programe, posjet Zidinama ili vožnju žičarom do vidikovca na Srđu. Nastavak putovanja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na odredište u kasnim večernjim satima.

​Sa kuponom za ovo putovanje ostvarujete pravo na popust za antigenski test koji je neophodan za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
 • ​Za ovo putovanje potrebno je ispuniti jedan od sljedeća tri uslova:
 1. potvrda da ste vakcinisani (primljene obje doze)
 2. potvrda da ste preležali covid 19
 3. antigenski test

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
240386
UKUPNA UŠTEDA:
10279994.69 KM