LudiPopust logo

29.12. PRAG - NOVA GODINA + Obilasci Beča, Bratislave i Drezdena (fakultativno)

Fakultativni Izleti + Stručni vodič + MNOGO toga... Zagarantovani polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške - Agencija VUKOVIĆ

Super cijena!

379.00 KM
PONUDA JE U TOKU!
Prodanih kupona: 7
Preostalo još: 27
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Prevoz visokoturističkim autobusom 
 2. 3 ND u hotelu hotel CAMPUS JIH*** (isključimo twin sobe, nema dbl i tripl)
 3. Stručnog vodiča tokom svih obilazaka
 4. Obilaske prema programu (Bratislave, Beča i Praga)  
 5. Organizaciju putovanja
 6. Boravišnu taksu
 7. Pratioca iz agencije
 • Cijena ne obuhvata:
 1. Putno zdravstveno osiguranje (15,00KM)
 2. Krstarenje brodom po Vltavi (15,00€)
 3. Fakultativni  Izlet u Drezden (20,00€)
 4. Izlet u palatu Šenbrun sa uključenom ulaznicom Imperial  tura (25,00€)
 5. Izlet u palatu Šenbrun bez ulaznice (10,00€)
 • Sa kuponom za ovo putovanje ostvarujete pravo na popust za antigenski test koji je neophodan za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM

 • Za ovo putovanje potrebna je potvrda da ste vakcinisani (primljene obe doze i to samo vakcine Pfizer, Moderna, AstraZeneca ili Johnson & Johnson)

 • Polasci 29.12.2021. srijeda:
 1. Prijedora u 22.00h ispred hotela Prijedor
 2. Banjaluke u 23.00h sa Stare autobuske stanice
 3. Gradiške u 23.30h sa Nestro petrol pumpe
 • Kupon važi za 1 osobu

 • Mogućnost plaćanja na RATE do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE

 • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE

 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil

 • Po prijemu kupona obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 ili 052/416-840 i dostaviti sljedeće podatke:
 1. Ime i prezime 
 2. Broj telefona
 3. Broj kupona
 4. Broj pasaoša
 • Kuponi se mogu stornirati najkasnije 15 dana prije planiranog polaska

 • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ

 • Validnost pasoša mora biti duža od 3 mjeseca od planiranog povratka

 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kuponaPlaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Broj kupona je ograničen

 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac  usluge/proizvoda

 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela

 • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI agencije Vuković

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]

TERMIN:  29.12.2021/02.01.2022.

1. DAN (29.12.2021. SRIJEDA): 
Polazak iz Prijedora ispred hotela Prijedor u 22.00
Polazak iz Banjaluke sa stare autobuske stanice u 23:00
Polazak iz Gradiške sa Nestro petrol pumpe u 23.30
Noćna vožnja preko teritorija Hrvatske, Slovenije, Austrije, Slovačke...

2. DAN (30.12.2021. ČETVRTAK):
Uz redovne granične formalnosti i sa usputnim zadržavanjima radi odmora i osvježenja, u jutarnjim satima dolazak u Bratislavu. Slijedi razgledanje grada sa vodičem - razgledanje Parlamenta i bratislavske tvrđave koja se nalazi na brdu Slavin, 100 metara iznad Dunava i sa kojeg se pruža izuzetan i fantastičan pogled na gotovo cijelu Bratislavu. 

Tvrđava je jedno od rijetkih mjesta na Starom kontinentu odakle je moguće vidjeti tri evropske države: Austriju (3 km jugozapadno), kada je lijepo vrijeme Mađarsku (13 km južno), i naravno, Slovačku. Slijedi nastavak panoramskog i pješačkog razgledanja ostalih kulturno - istorijskih spomenika: Petržalka - najnovije i najveće naselje Bratislave, dunavski mostovi, Mihalska kapija, Katredala Svetog Martina koja je najistaknutija gotička građevina iz 14. vijeka, Palata Gaskaović, glavni trg, Ronaldova  fontana, stara vjećnica, pozorište, biskupska palata… Slobodno vrijeme. Oko 14h nastavak putovanja prema Pragu. Dolazak i smještaj u hotel CAMPUS JIH***. Slobodno veče. Noćenje.

3. DAN (31.12.2021. PETAK): 
Doručak. U nastavku sastanak sa lokalnim licenciranim vodičem i obilazak Praga u trajanju od cca 3h -  Dvorac Hradčani, Katedrala Sv. Vida, Predsjednička palata, crkva Sv. Đorđa, Vladštajnsi park, najuža ulica u Pragu… Karlov most, Jevrejska četvrt, astrološki sat, Tinska crkva, crkva Svetog Nikole, spomenik Janu Husu, Staromestske namesti, Praška brana, Vaclavske namesti, spomenik Svetom Vaclavu.

U večernjim satima slobodno vrijeme -  preporučujemo odlazak do grada i druženje u nekoj od bezbroj pivnica, noćnih klubova ili restorana u samom centru grada. DOČEK NOVE 2022.GODINE. Srećna Nova godina! Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (01.01.2021. SUBOTA):
Kasni doručak. Dan predviđen za slobodne aktivnosti. Za zainteresovane organizujemo cjelodnevni fakultativni izlet u DREZDEN - Drezden je grad u Nemačkoj saveznoj državi Saksonija. Smešten je u dolini reke Elbe, dvadesetak kilometara od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno-istorijskog značaja poznat je pod imenom „Firenca na Elbi“. Čuven po svojim građevinama iz doba baroka i umjetničkim zbirkama.

U Drezdenu živi oko 512.000 stanovnika, a 1,25 milion u širem gradskom području. Tokom posljednjih šezdesetak godina u gradsko područje je uključen veliki broj prigradskih naselja, tako da je Drezden četvrta po veličini urbana regija u Njemačkoj, poslije Berlina, Hamburga i Kelna. Drezden pripada široj populacionoj regiji koja se naziva Saksonski trougao. 

U nastavku predlažemo fakultativnu vožnju luksuznim brodom po Vltavi u trajanju od cca 1 sata.lobodno veče za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN (02.01.2021. NEDJELJA)
Doručak. Napuštanje hotela i vožnja prema Austriji. Usputna posjeta i obilazak glavnog grada Austrije– BEČA, u pratnji licenciranog turističkog vodiča: Slijedi panoramski obilazak Beča: Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg ,zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. U nastavku za zainteresovane organizujemo fakultativni izlet  u palatu Schonnbrun. Nastavak vožnje prema Republici Srpskoj, vožnja preko teritorije Slovenije i Hrvatske sa planiranim vremenom dolaska u ponoćnim satima. 

​Sa kuponom za ovo putovanje ostvarujete pravo na popust za antigenski test koji je neophodan za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
​Izlet u Drezden nije uključen u cijenu, a doplata je 20EUR (izlet nije obavezan)

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
239259
UKUPNA UŠTEDA:
10235395.14 KM