LudiPopust logo

21.10.2021. Prag + Beč - 2 noćenja u Pragu + Obilazak Beča + obilazak Drezdena (fakultativno) + Prevoz

Fakultativni Izleti + Stručni vodič... Zagarantovani polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške - Agencija VUKOVIĆ

Super cijena!

219.00 KM
Potrebno za prolaz: 6
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Prevoz visokoturističkim autobusom
 2. 2 noćenja sa doručkom u hotelu COMFORT HOTEL PRAGUE CITY EAST
 3. Stručni vodič tokom svih obilazaka
 4. Obilazak prema programu (Beč i Prag)
 5. Organizacija putovanja
 6. Pratilac iz agencije
 • Cijena ne obuhvata:
 1. Krstarenje Vltavom 15 EUR
 2. Izlet u Drezden 20 EUR
 3. Obavezno putno zdravstveno osiguranje 10 KM
 4. Eventualna doplata za jednokrevetnu sobu inosi 60 KM
 5. Boravišna taksa (obavezno) 2 EUR/osoba/noć
 • Za ovo putovanje potrebna je potvrda da ste vakcinisani (primljene obe doze i to samo vakcine Pfizer, Moderna, AstraZeneca ili Johnson & Johnson)

 • Polasci 21.10.2021. četvrtak:
 1. Prijedora u 20.00h ispred hotela Prijedor
 2. Banjaluke u 21.00h sa Stare autobuske stanice
 3. Gradiške u 21.40h sa Nestro petrol pumpe
 • Kupon važi za 1 osobu

 • Mogućnost plaćanja na RATE do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE

 • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE

 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil

 • Po prijemu kupona obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 ili 052/416-840 i dostaviti sljedeće podatke:
 1. Ime i prezime 
 2. Broj telefona
 3. Broj kupona
 4. Broj pasaoša
 • Kuponi se mogu stornirati najkasnije 15 dana prije planiranog polaska

 • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ

 • Validnost pasoša mora biti duža od 3 mjeseca od planiranog povratka

 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kuponaPlaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Broj kupona je ograničen

 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac  usluge/proizvoda

 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela

 • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI agencije Vuković

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]

PROGRAM PUTOVANJA

21.10.2021. četvrtak: Polazak autobusom iz:
Prijedora u 20:00h, ispred hotela Prijedor
Banjaluke u 21:00h sa Stare autobuske stanice
Gradiške u 21:40h sa Nestro petrola
Noćna vožnja preko teritorija Hrvatske, Slovenije, Austrije prema Republici Češkoj

1. dan 22.10.2021. petak, PRAG: 
Uz redovne granične formalnosti i sa usputnim zadržavanjima radi odmora i osvježenja, u prijepodnevnim satima dolazak u PRAG. Sastanak sa vodičem i odlazak u detaljno razgledanje grada /u trajanju od oko 4 sata/ sa licenciranim turističkim vodičem: Dvorac Hradčani, Katedrala Sv. Vida, Predsjednička palata, crkva Sv. Đorđa, Vladštajnsi park, najuža ulicau Pragu… Karlov most, Jevrejska četvrt, astrološki sat, Tinska crkva, crkva Svetog Nikole, spomenik Janu Husu, Staromestske namesti, Praška brana, Vaclavske namesti, spomenik Svetom Vaclavu. Smještaj putnika u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U zavisnosti od zahtjeva ili želje putnika postoji mogućnost zajedničkog odlaska na najveći trg u Pragu – Vaclavski Trg, kao i na Staromesni Trg.  Naveče - slobodno vrijeme. Preporučujemo odlazak do grada i druženje u nekoj od bezbroj pivnica, noćnih klubova ili diskoteka u samom centru grada. Povratak u  hotel. Noćenje.

2. dan 23.10.2021. subota, PRAG: 
Doručak. Nakon doručka predlažemo fakultativni cjelodnevni izlet u Drezden - Drezden je grad u Njemačkoj saveznoj državi Saksonija. Smješten je u dolini reke Elbe, dvadesetak kilometara od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno-istorijskog značaja poznat je pod imenom „Firenca na Elbi“ . Čuven po svojim građevinama iz doba baroka i umetničkim zbirkama. U Drezdenu živi oko 512.000 stanovnika, a 1,25 milion u širem gradskom području. Tokom posljednjih šezdesetak godina u gradsko područje je uključen veliki broj prigradskih naselja, tako da je Drezden četvrta po veličini urbana regija u Njemačkoj, posle Berlina, Hamburga i Kelna. Drezden pripada široj populacionoj regiji koja se naziva Saksonski trougao. U večernjim satima predlažemo fakultativnu vožnju luksuznim brodom po Vltavi u trajanju od cca 1 sata . Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan 24.10.2021. nedjelja,  PRAG - BEČ: 
Doručak. Napuštanje hotela i vožnja prema Austriji. Usputna posjeta i obilazak glavnog grada Austrije - BEČA, u pratnji licenciranog turističkog vodiča: Slijedi panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg (Hofburg je ogroman kompleks imperijalnih palata u samom centru Beča. Nazivaju ga "grad u gradu", jer se prostire na 240.000 m2, sastoji od 18 krila (traktova), 19 dvorišta i 2.600 prostorija. S ovog mesta su Habsburgovci vladali još od 13. vijeka, prvo kao zemaljski kneževi, zatim od 1452. godine kao carevi Svetog rimskog carstva, te od 1806. godine, pa do pada Monarhije 1918. godine, kao austrijski carevi. Od 1946. godine Hofburg je stalna rezidencija austrijskog predjsednika), zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom (Najtipičniji simbol austrijske prestonice. Nalazi se na trgu Svetog Stefana (Stephansplatz), u samom centru grada. Potiče iz 12. vijeka. Građena je u gotskom stilu. Prepoznatljiva je po mozaičnom krovu sa preko 200.000 crijepova, po velikim i teškim zvonima kojih ima čak 23, zvono Svete Marije je teško 20 tona, što ga čini najtežim zvonom u Austriji i drugim po težini u Evropi, posle zvona iz katedrale u Kelnu i po visini svojih tornjeva). Nastavak vožnje, vožnja preko teritorije Republike Slovenije i Hrvatske sa planiranim vremenom dolaska u ponoćnim satima.

Za ovo putovanje potrebna je potvrda da ste vakcinisani (primljene obe doze i to samo vakcine Pfizer, Moderna, AstraZeneca ili Johnson & Johnson)
Eventualna doplata za jednokrevetnu sobu inosi 90 KM


PRAG (Praha na češkom) je glavni i najveći grad Češke Republike. Nalazi se na rijeci Vltavi sa oko 1.2 miliona stanovnika. Osnovan je od četiri srednjovjekovna grada: Hradčana, Male strane, Starog mesta i Novog mesta. 

Grad je dostigao svoj vrhunac u vrijeme vladavine Karla IV tokom XIV vijeka, koji je izgradio Karlov most, Katedralu Svetog Vita, prvu gotičku katedralu u Centralnoj Evropi, a u aprilu 1348. osnovao je i Karlov Univerzitet. Iako je članica evropske unije, u Češkoj se i dalje koristi Češka Kruna. Ne propustite da posjetite veliki broj njegovih znamenitosti! Vidjećete da je toliko malo vremena, a toliko toga za vidjeti!

Beč - „grad muzike” je glavni grad Austrije, razvio se kao keltsko naselje na obali Dunava i postao jedan od najvažnijih rimskih baza centralne Evrope. Jedan je od najljepših gradova u Evropi, podjeljen na 23 okruga i broji oko 1,5 miliona stanovnika. 

Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Šenbrun, nekada korišćena kao ljetna rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju. 

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
239259
UKUPNA UŠTEDA:
10235395.14 KM