LudiPopust logo

03.10. JEDNODNEVNI IZLET, SARAJEVO + PIRAMIDE U VISOKOM. AGENCIJA VUKOVIĆ

Baščaršija, Ćevapi, Obilazak Piramida - Pravi način Da ispunite Svoj Slobodan dan! Zagarantovani Polasci iz Banjaluke i Prijedora

Super cijena!

35.00 KM
Prodanih kupona: 46
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • ​​​Ponuda uključuje:
  1. Jednodnevni izlet Sarajevo - Piramide Visoko
  2. Prevoz autobusom visoke turističke kategorije
  3. Ulaznicu za piramide
  4. Obilazak Sarajeva sa vodičem
  • Polasci 03.10.2021. iz:
  1. Prijedora u 04.00h ispred hotela Prijedor
  2. Banjaluke u 05.00h sa Stare autobuske stanice
  • Rezervacija posebnog sjedišta je moguća uz doplatu od 20KM isključivo uz prethodnu najavu agenciji

  • Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
  • Kupon važi za jednu osobu

  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Po prijemu kupona obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 ili 052/416-840 i dostaviti sljedeće podatke:
  1. Ime i prezime
  2. Broj telefona
  3. Broj kupona
  • Kupone nije moguće stornirati 72h prije planiranog polaska

  • Broj kupona je ograničen

  • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
  1. Kartično
  2. Sa depozita
  3. Kešom ili karticom u prostorijama Ludog Popusta
  • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

  • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI agencije Vuković

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

TERMIN: 03.10.2021.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak u 04:00h iz Prijedora ispred hotela Prijedor.
Polazak u 05:00h iz Banjaluke sa stare autobuske stanice. Putovanjem prema Doboju-Zenici, uz kraće pauze.

Dolazak u Visoko, posjeta Tunelu Ravne, obilazak i panoramsko razgledanje piramida.
Termini Bosanske piramide se koriste za niz prirodnih geoloških formacija koje se nazivaju „flatironima“ u blizini mesta Visoko u Bosni i Hercegovini, severozapadno od Sarajeva.

Brdo Visočica, visine 213 m, pod kojim se nalazi srednjovekovni grad Visoki, nekada je bilo nastanjeno i oblikom približno podseća na piramidu. Ideju da ono predstavlja drevnu građevinu objavio je kontroverzni metalski radnik, preduzetnik, navodni doktor sociologije i samoproklamovani istraživač Semir Osmanagić koji je u to vreme bio nastanjen u Hjustonu, Teksas, SAD. Njegova kasnija iskopavanja na ovoj lokaciji su otkrila navodni popločani ulaz i tunele, kao i kamene blokove i drevni malter, kojime je prema njegovim tvrdnjama nekada bila prekrivena ova navodna građevina.

Osmanagić je takođe izneo tvrdnje da je u iskopavanju učestvovao međunarodni tim arheologa iz Australije, Austrije, Irske, Škotske i Slovenije.

Nastavak vožnje do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo. Slijedi razgledanje užeg centra grada, Baščaršije uz turističkog vodiča.

Sarajevo je glavni i najveći grad Bosne i Hercegovine, njena metropola i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sjedište Kantona Sarajevo. Prema popisu stanovništva iz 1991. grad je po tadašnjoj strukturi sa deset općina imao 527.049, a po popisu stanovništva iz 2013. i trenutnoj teritorijalnoj podjeli sa četiri općine 275.524. Nalazi se u središnjem dijelu jugoistočne Evrope i Balkana. Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada u općini Ilidža je i izvorište rijeke Bosne, izletištem Vrelom Bosne. Oko grada nalaze se planine: Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebević.

Vrijeme predviđeno za šetnju gradom, predlažemo čuvene sarajevske ćevape. U Nastavku odlazak u TC City centar. Slobodno vrijeme za šoping..
Povratak predviđen u 18:00h. Dolazak u kasnim večernjim satima.
KRAJ PROGRAMA

Sa kuponom za ovu ponudu ostvarujete pravo na popust za antigenski test, ukoliko vam je potreban za prelazak granice. Test se obavlja u ZU Mediccare (Banjaluka 051/300-466 i Prijedor 052/238-231), a cijena je 19KM
​​​Broj kupona je ograničen

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263908
UKUPNA UŠTEDA:
11304401.14 KM