LudiPopust logo

Parcijalna Relax masaža po izboru u Centru za primijenjenu kozmetologiju

Odaberite regiju i dužinu trajanja i Izbacite stres Odmah

Vrijednost

20.00 KM

Popust

50%

Ušteda

10.05 KM

9.95 KM
PONUDA JE U TOKU!
Prodanih kupona: 1
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • ​​Ponuda uključuje jednu od ponudjenih opcija:
 1. Parcijalna masaža regije po izboru (1 kupon)
 2. Masaža cijelog tijela (dva kupona)
 • Regije po izboru:
 1. Leđa
 2. Noge
 3. Lice i dekolte
 4. Rameni pojas
 • Tretman traje:
 1. Opcija 1 - 25 minuta 
 2. Opcija 2 - 50 minuta
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah

 • Iskoristivost kupona je do 30.06.2021.

 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona

 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku

 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Obavezna telefonska najava na brojeve: 051/235-135

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected]​Odvojite sat za sebe i svoje tijelo. Jednostavno to Vam je prijeko potrebno, bar jednom mjesečno. Iskoristite sjajnu ponudu i izbacite stres i nakupljenu negativnu energiju ....

​Dva kupona za relax masažu cijelog tijela
Jedan kupon za masažu regije po izboru.
​Obavezna telefonska najavaRelax masaža je blaga, prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj njegovanje tijela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.

Ubrzani tempo života izaziva neminovno gomilanje hormona stresa (kortizola) u organizmu. Povećan nivo ovog hormona može dovesti do nesanice, glavobolje, pa čak i problema sa organima za varenje. Relax masaža izaziva dobro raspoloženje, podstiče opuštanje i smatra se inicijalnim korakom u pomoći organizmu da se oslobodi hormona stresa.

Može se raditi relax masaža cijelog tela ili parcijalna relax masaža pojedinih dijelova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Naš prijedlog je da osjetite čari relax masaže cijelog tijela. Na taj način osjećaćete se odmorno i rasterećeno, mišići će Vam biti relaksirani. Osim toga, naši terapeuti uočiće da li Vam je neki dio tijela pod većom napetošću ili povredom, pa ćete tako znati koje masaže je najbolje da birate ubuduće.

CENTAR ZA PRIMIJENJENU KOZMETOLOGIJU, ESTETIKU I PREVENTIVU

​CENTAR ZA PRIMIJENJENU KOZMETOLOGIJU, ESTETIKU I PREVENTIVU BANJALUKA je profesionalni Centar u kome rade diplomirani kozmetolozi – terapeuti – estetičari kao prvi visokoobrazovani kadar iz oblasti primijenjene kozmetologije na Balkanu sa konsultantima ljekarima- doktorima nauka (univerzitetskim profesorima) i doktorima iz primijenjene kozmetologije.

Centar radi u okviru Visokoškolske ustanove Visoke škole “Koledž kozmetologije i estetike” što garantuje klijentima SIGURNOST, PROFESIONALOST  I STRUČNOST OSOBLJA i KVALITET USLUGA. Centar je otvoren u cilju što bolje edukacije studenata VŠ “Koledža kozmetologije i estetike” koji će u okviru redovne prakse asistirati već diplomiranim kozmetolozima terapeutima - estetičarima koji će raditi tretmane.

Rad na ljudskoj koži je veoma ozbiljan posao i na njoj treba da rade kompetentni stručnjaci sa visokim obrazovanjem. Koledž kozmetologije i estetike Banjaluka je od 2006. godine fakultet sa licenciranim studijskim programom kozmetologija i estetika tokom kojeg studenti izučavaju sastav kože, fiziologiju kože, biohemijske procese, fizikalne protokole,  sastav i izradu preparata, ostale tretmane na koži i tijelu, sve vrste masaža i terapijskih procedura, te kroz praktični dio nastave kozmeto-terapijske procedure koje se primjenjuju na koži prikom njege lica (dermato - kozmetološki savjeti, uljepšavanje lica, masaža svih dijelova tijela, depilacija, deromskopiju itd). To garantuje stručnost osoblja koje rade na koži i tijelu u našem Centru i jasno postavljaju razliku između onoga što smiju raditi kozmetički tehničari, a šta trebaju raditi diplomirani kozmetolozi kao viši nivo primjene kozmetologije kao nove discipline u radu na ljudskim organima, među kojim je i koža kao najveći ljudski organ.
 
Diplomirani kozmetolog terapeut – estetičar je zvanično jedno od najtraženijih kadrova u RS i širem okrušenju i jako je DEFICITARAN KADAR. Prema podacima Zavoda za zapošljavanje RS od 31.12.2014.godine u više od 50 opština i gradova u RS na birou nije bilo ni jednog diplomiranog kozmetologa- terapeuta- estetičara. To je znak da je ovaj kadar tražen i da će biti i u budućnosti, a zašto je to tako uvjerićete se kada dođeta na tretmane u Centar.

CENTAR ZA PRIMIJENJENU KOZMETOLOGIJU, ESTETIKU I PREVENTIVU
Dr Mladena Stojanovića 29
Banja Luka

051/235-135; 065/645-897

http://www.fakultetkozmetologije.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
234555
UKUPNA UŠTEDA:
9968277.79 KM