LudiPopust logo

22.10./25.10.2020 - ISKORISTITE PRAVO NA VAUČER! Hotel LAVINA - JAHORINA! 3 Noćenja sa Doručkom + korištenje wellness&spa centra + PREVOZ

Obilazak Piramida u Visokom i Jahorine + Fakultativno - Izlet u Sarajevo - Agencija Vuković

Super cijena!

125.00 KM
Prodanih kupona: 32
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda uključuje:
 1. Prevoz autobusom visoke turističke klase
 2. 3 noćenja sa doučkom u hotelu LAVINA**** na Jahorini
 3. Korištenje spa sadržaja
 4. Usluge turističkog vodiča za sve obilaske prema programu
 5. Kompletnu organizaciju i realizaciju putovanja
 6. Ulaznicu za Tunel Ravne sa panoramskim pogledom na Piramide Visoko
 • Ponuda ne uključuje:
 1. Fakultativni izlet u Sarajevo 20,00 KM /prevoz, ulaznice, vodič
 2. Boravišna taksa i osiguranje, plaća se na recepciji 2,50 KM /dnevno
 3. Eventualna doplata za večeru 13,00 KM /dnevno
 4. Korištenje adrenalinskih aktivnosti (vožnja bobom, žičarom i slično)
 • Eventualne doplate:
 1. Doplata za dijete od 5-12 god - 125 KM
 2. Doplata za jednokrevetnu sobu - 100 KM
 • Cijena aranžmana:
 1. Kupon LP 125.00 KM
 2. Vaučer vlade RS (realizuju se u agenciji LP)
 • Polazak 22.10.2020.
 • Svaki građanin Republike Srpske ima pravo na turistički vaučer, bez obzira na visinu ličnog dohotka, koji ispunjava sljedeće uslove:
 1. Da je punoljetan
 2. Da ima prijavljeno prebivalište u Republici Srpskoj
 3. Da je rezervisao smještaj direktno kod ugostitelja ili posredstvom turističke agencije upisane u Evidenciji
 4. Koristi usluge smještaja u ugostiteljskom objektu koji posluje van mjesta njegovog prebivališta
 • Po prijemu kupona Ludog Popusta obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 i dostaviti sljedeće podatke:
 1. Obavezna kopija lične karte
 2. Ime i prezime 
 3. Broj telefona
 4. Broj kupona
 • Mogućnost plaćanja na RATE do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE
 • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE
 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
 • Rezervacija posebnog sjedišta je moguća uz doplatu od 20 KM isključivo uz prethodnu najavu agenciji
 • Kupone nije moguće stornirati 15 dana prije planiranog polaska
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Broj kupona je ograničen
 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

​TERMIN : 22.10./25.10.2020.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: 22.10.2020.

Polazak iz Prijedora ispred hotela Prijedor u 04:00h, polazak iz Banjaluke sa stare autobuske stanice u 05:00h. 

Putovanje u prema Doboju, Zenici. Dolazak u Visoko. Posjeta Tunelu Ravne, obilazak i panoramsko razgledanje piramida.
Termini Bosanske piramide se koriste za niz prirodnih geoloških formacija koje se nazivaju „flatironima“ u blizini mesta Visoko u Bosni i Hercegovini, severozapadno od Sarajeva.
Brdo Visočica, visine 213 m, pod kojim se nalazi srednjovekovni grad Visoki, nekada je bilo nastanjeno i oblikom približno podseća na piramidu. Ideju da ono predstavlja drevnu građevinu objavio je kontroverzni metalski radnik, preduzetnik, navodni doktor sociologije i samoproklamovani istraživač Semir Osmanagić koji je u to vreme bio nastanjen u Hjustonu, Teksas, SAD. Njegova kasnija iskopavanja na ovoj lokaciji su otkrila navodni popločani ulaz i tunele, kao i kamene blokove i drevni malter, kojime je prema njegovim tvrdnjama nekada bila prekrivena ova navodna građevina.
Osmanagić je takođe izneo tvrdnje da je u iskopavanju učestvovao međunarodni tim arheologa iz Australije, Austrije, Irske, Škotske i Slovenije.
Nastavak putovanja ka Jahorini. Dolazak na Jahorinu, smještanje u hotel LAVINA****. Slobodno vrijeme, korištenje wellnes sadržaja. Noćenje.

2.DAN: 23.10.2020.

Doručak. Slobodno vrijeme. Za zainteresovane organizujemo  fakultativno izlet u Sarajevo uz usputne obilaske Vrela Bosne i Pećine Orlovača.
Prvo obilazimo Pećinu Orlovača, nedaleko od Jahorine.
Pećina Orlovača, poznata i kao Savina pećina, nalazi se na brdu Orlovača, zaseok Sinjevo u naselju Sumbulovac, opština Pale, Bosna i Hercegovina. Od magistralnog puta Sarajevo - Sokolac udaljena je 1 km.Unutrašni dijelovi pećine su otkriveni relativno kasno, osamdesetih godina 20. vijeka. Ulaz u glavni kanal je u vrijeme holocena bio zatrpan debelom naslagom osipine. Do glavnog kanala se moglo doći samo pužući uskim i niskim (speleogenetski mlađim) kanalom dugačkim 206 m. Na kraju tog kanala bio je uski otvor koji su proširili prvi speleolozi i tako bili prvi posjetioci unutrašnjih dijelova pećine. To je istovremeno značilo i da su pećinski ukrasi i svi paleontološki nalazi bili u potpunosti očuvani.
Nakon obilaska pećine, nastavak putovanja prema Sarajevu. Dolazak u Sarajevo. Obilazak znamenitosti, Baščaršije. Slobodno vrijeme.
Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sjedište Sarajevskog kantona, koje prema procjenama ima 688,354 stanovnika. Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. Oko grada su olimpijske planine: Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebević, koji su posebno tokom zimskih mjeseci omiljena izletišta Sarajlija i turista iz cijeloga svijeta.
Odlazak na Vrelo Bosne .
Vrelo Bosne je izvor u centralnoj Bosni i Hercegovini. Izvor je rijeke Bosne, i jedan od najpoznatijih obilježja Bosne i Hercegovine. Vrelo Bosne se nalazi na periferiji Sarajeva, pored Ilidže. Jedno od najpoznatijih scena prirodne ljepote u regionu, smješteno je u metro području Sarajeva.
Nakon obilaska vrela Bosne, povratak na Jahorinu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DAN:24.10.2020.

Doručak. Dan predviđen za odmor i induvidualne aktivnosti. Predlažemo neke adrenalinske aktivnosti.
Jahorina je postala domaćin, najdužem u regionu, planinskom bobu na šinama koji ujedno predstavlja najveću ljetnu atrakciju. Bob na šinama dužine je 2.5 km, dostiže brzinu od 40 km/h i jedan je od 10 najvećih u cijeloj Evropi. Polaz alpin kostera je u neposrednoj blizini velikog jezera na vrhu planine i Olimpijskog bara koji će smješten na najljepšoj poziciji na Jahorini, odakle se može uživati u preljepim vidikovcima i pogledu ka planinskim ljepotama. Jezero je ambijentalno uređeno sa novim stazama za šetnju, klupama, ljetnjikovcem i hranilicama za konje.
Možete odabrati i vožnju šestosjedom i doživite Jahorinu iz drugog ugla. Divite se krajoliku, udišite mirise ljekobilja i pogledom zagrlite cijelu planinu…
Ili X raycer omogućava jedinstveno iskustvo planinske vožnje. Za odlično urađen dizajn i jednistvenost, dobitnik je nagrade German Design Award 2017. Namjenjen je za djecu i odrasle, koji mogu da dožive nezaboravnu vožnju u okviru obilježene staze na Poljicama.
Takodje tu je i Tjubing. Kreiran prevashodno za zabavu za najmlađe populacije, ali svakako da i odrasli mogu uživati u ovom sadržaju. Staza je dužine oko 100 m i predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće spuštanje uz pomoć posebnih guma za tu vrstu aktivnosti. Noćenje.

4.DAN: 25.10.2020.

Doručak. Odjava iz hotela. Oproštajna šetnja i polazak u pravcu Banjaluke. Usputni obilazak etno sela Kotromanićevo. Povratak u Banjaluku predviđen u večernjim satima.

 • Cijena aranžmana:
 1. Kupon LP 125.00 KM
 2. Vaučer vlade RS (realizuju se u agenciji LP)
 • Broj kupona je ograničen

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
234230
UKUPNA UŠTEDA:
9952265.04 KM