LudiPopust logo

ISKORISTITE PRAVO NA VAUČER! 01.10.2020. TREBINJE + MOSTAR

3 Noćenja sa Doručkom, Zagarantovani Polasci iz Banjaluke i Prijedora - AGENCIJA VUKOVIĆ

Super cijena!

89.90 KM
PONUDA JE U TOKU!
Prodanih kupona: 35
Preostalo još: 9
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda uključuje:
 1. Prevoz autobusom visoke turističke klase
 2. Smještaj u hotelu „IN***“ u Trebinju, na bazi 3 noćenja sa doručkom
 3. Boravišna taksa i osiguranje
 4. Usluge turističkog vodiča za sve obilaske prema programu
 5. Kompletnu organizaciju i realizaciju putovanja
 6. Usluga pomoći apliciranja za turistički vaučer
 • Ponuda ne uključuje: fakultativni izlet u pećinu Vjetrenicu i manastir Zavalu (Cijena izleta 25,00 KM cijena prevoz/ulaznica/vodič)
 • Cijena aranžmana:
 1. Kupon LP 89.90 KM
 2. Vaučer vlade RS (realizuju se u agenciji LP)
 • Polazak 01.10.2020.
 • Svaki građanin Republike Srpske ima pravo na turistički vaučer, bez obzira na visinu ličnog dohotka, koji ispunjava sljedeće uslove:
 1. Da je punoljetan
 2. Da ima prijavljeno prebivalište u Republici Srpskoj
 3. Da je rezervisao smještaj direktno kod ugostitelja ili posredstvom turističke agencije upisane u Evidenciji
 4. Koristi usluge smještaja u ugostiteljskom objektu koji posluje van mjesta njegovog prebivališta
 • Po prijemu kupona Ludog Popusta obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 i dostaviti sljedeće podatke:
 1. Obavezna kopija lične karte
 2. Ime i prezime 
 3. Broj telefona
 4. Broj kupona
 • Mogućnost plaćanja na RATE do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE
 • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE
 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60 KM
 • Rezervacija posebnog sjedišta je moguća uz doplatu od 20 KM isključivo uz prethodnu najavu agenciji
 • Kupone nije moguće stornirati 15 dana prije planiranog polaska
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Broj kupona je ograničen
 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

TERMIN: 01.10.2020.​

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN: Polazak u 03:00h sa ispred hotela “PRIJEDOR” U 04:00h iz Banja Luke, sa stare autobuske stanice. Lagana vožnja u pravcu Trebinja.  Po dolasku odlazak do manastira „HERCEGOVAČKA GRAČANICA“, lociranog na brdu Crkvina ,koji je podignut 2000.godine i u kojem su prenešeni zemni ostaci pjesnika Jovana Dučića Smještaj u hotel IN***, u centru grada, oko 16h. Kraći odmor, zatim obilazak Trebinja- muzej Hecegovine, spomenik Dučiću i Njegošu, katedrala iz 1884.godine, zatim crkva Sv.Preobraženja Gospodnjeg koja se nalazi u središtu Dučićevog parka. Odlazak do Starog grada-Kastela, koji je nastao od nekadašnjeg trgovačko-zanatskog centra.
Trebinje je danas savremena kulturna zajednica, sa brojnim kulturnim preferencijama popout narodne tradicije, muzike, pozorišta, filma, književnosti i drugog modernog kulturnog stvaralaštva. Kulturne preferencije baziraju se na sintezi tradicionalnih i savremenih kulturnih oblika, gdje se poštuju i cijene svi kulturni tokovi koje smo naslijedili, kao i novi kojima težimo kroz sve češće raslojavanje monokulturne tradicije i uvažavanje multikulturalnog nasljeđa koje nam je u prošlosti povjereno.
U okviru nastojanja da se kulturni život očuva i unaprijedi, u Trebinju se održavaju brojne kulturne manifestacije i svečanosti. Kulturna politika lokalne zajednice, definisana posljednjih godina, otjelovljena kroz brojne manifestacije kulture, daju Trebinju sasvim novu dimenziju. Trebinje je već dugo sredina u kojoj je kultura i duhovna potreba, a u posljednje vrijeme sve više, i zamajac razvoja turizma. Sve to je razlog što se uz Trebinje sve češće veže odrednica grada kulture.
“Trebinje – grad kulture”, zamišljen u kontekstu evro-mediteranske kulturne tradicije, svojevrsno je zavještanje Jovana Dučica, jednog od najznačajnijih srpskih pjesnika. Ovaj projekat i identitet grada kao kulturnog i duhovnog centra, upotpunjuju kulturne manifestacije koje prevazilaze regionalni i državni karakter i postaju stjecište umjetnika i eminentnih kulturnih djelatnika. Prije svega, to su, već tradiconalne Trebinjske ljetne svečanosti – manifestacija kulture koja već niz godina, od aprila do oktobra, svojim raznovrsnim i visokokvalitetnim sadržajima privlači brojne umjetnike i poklonike umjetnosti.
Slobodno veče. Povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN: Doručak. Dan predviđen za induvidualno razgledanje i uživanje. Fakultativno predlažemo - izlet u pećinu Vjetrenicu i manastir Zavalu. Povratak u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

3.DAN: Doručak. Danpredvidjen za slobodne aktivnosti. Noćenje.

4.DAN : Doručak. Odjava iz hotela. Polazak u pravcu Banja Luke. Usputni obilazak Manastira Tvrdoš. Nastavak vožnje do Mostara. Obilazak Mostara.
Danas Mostar predstavlja veliku turističku atrakciju i važan kulturni centar cijele regije. U gradu postoje različiti kulturni i muzički centri, kantonalni/županijski arhiv, Muzej Hercegovine, različite biblioteke, teatri i Centri za kulturu drugih evropskih zemalja. Ali prije svega, arhitektonski spomenici su ti koji privlače turiste i posjetioce iz cijelog svijeta i čine da Mostar postane jedan od najvažnijih turističkih centara ovog dijela Balkana. Stari grad, istorijsko jezgro grada sa Starim mostom, koji je 2005. godine uvršten na listu svjetske baštine UNES

 • Iskoristite pravo na turistički vaučer
 • Broj kupona je ograničen

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
226492
UKUPNA UŠTEDA:
9555220.99 KM