LudiPopust logo

ISKORISTITE Svoje Pravo na VAUČER! 4 Noćenja TREBINJE + TJENTIŠTE + VIŠEGRAD + ANDRIĆGRAD + MOKRA GORA + ZLATIBOR

AGENCIJA VUKOVIĆ - 23.09.2020. Zagarantovani Polasci iz Banjaluke i Prijedora!

Super cijena!

149.90 KM
PONUDA JE U TOKU!
Prodanih kupona: 18
Preostalo još: 16
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda Uključuje:
 1. Prevoz autobusom visoke turističke klase
 2. Smještaj u hotelu IN ***“ u Trebinju, na bazi 2 noćenja sa doručkom
 3. Smještaj u hotelu „Višegrad***“ u Višegradu, na bazi 2 noćenja sa doručkom
 4. Boravišna taksa i osiguranje
 5. Usluge turističkog vodiča za sve obilaske prema programu
 6. Kompletnu organizaciju i realizaciju putovanja
 7. Usluga pomoći apliciranja za turistički vaučer
 • Kupon vrijedi za jednu osobu

 • Cijena aranžmana iznosi 149.90 KM (kupon Ludog Popusta) plus turistički vaučer
 • Eventualne doplate:
 1. Dijete do 3 godine gratis
 2. Dijete od 3 do 6 godina 129.90 KM (nije potreban kupon LP)
 3. Dijete od 6 do 12 godina 149.90 KM (nije potreban kupon LP)
 4. Dijete od 12 do 18 godina 239.90 KM (nije potreban kupon LP)
 5. Jednokrevetna soba 80 KM
 • Po​lazak 23.09.2020.
 1. Iz Prijedora u 03.00h ispred hotela Prijedor
 2. Iz Banjaluke u 04.00h sa Stare autobuske stanice
 • Opcije i datum polaska birate klikom na KUPI
 • Ponuda ne uključuje:
 1. Izlet na Zlatibor i Mokru Goru (15,00 EUR/OSOBA)
 2. Izlet u banju Vilina Vlas (10,00 KM/OSOBA)
 • Svaki građanin Republike Srpske ima pravo na turistički vaučer, bez obzira na visinu ličnog dohotka, koji ispunjava sljedeće uslove:
 1. Da je punoljetan
 2. Da ima prijavljeno prebivalište u Republici Srpskoj
 3. Da je rezervisao smještaj direktno kod ugostitelja ili posredstvom turističke agencije upisane u Evidenciji
 4. Koristi usluge smještaja u ugostiteljskom objektu koji posluje van mjesta njegovog prebivališta
 • Po prijemu kupona Ludog Popusta obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 i dostaviti sljedeće podatke:
 1. Obavezna kopija lične karte
 2. Ime i prezime 
 3. Broj telefona
 4. Broj kupona
 • Mogućnost plaćanja na RATE do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE
 • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE
 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
 • Rezervacija posebnog sjedišta je moguća uz doplatu od 20 KM isključivo uz prethodnu najavu agenciji
 • Kupone nije moguće stornirati 15 dana prije planiranog polaska
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Broj kupona je ograničen
 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

TERMIN 23.09.2020.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN  23.09.2020. :  Polazak u 03:00h sa ispred hotela “PRIJEDOR” U 04:00h iz Banja Luke, sa stare autobuske stanice. Lagana vožnja u pravcu Trebinja. Usputni obilazak Mostara.
Danas Mostar predstavlja veliku turističku atrakciju i važan kulturni centar cijele regije. U gradu postoje različiti kulturni i muzički centri, kantonalni/županijski arhiv, Muzej Hercegovine, različite biblioteke, teatri i Centri za kulturu drugih evropskih zemalja. Ali prije svega, arhitektonski spomenici su ti koji privlače turiste i posjetioce iz cijelog svijeta i čine da Mostar postane jedan od najvažnijih turističkih centara ovog dijela Balkana. Stari grad, istorijsko jezgro grada sa Starim mostom, koji je 2005. godine uvršten na listu svjetske baštine UNESCO, poznata Karađozbegova džamija skupa sa Franjevačkom crkvom, te vjerskim spomenicima drugih konfesija, te zatim na stotine ulica i uličica zaustavljenih u historiji, kao što je Bišćevića sokak, ulica sa poznatom Turskom kućom, pa istorijski značajan kvart Brankovac, sa kućama i baštama najstarijih mostarskih familija izgrađen u otomanskom stilu.
Nastavak putovanja u pravcu Trebinja, posjeta Manastiru Tvrdoš. Dolazak u hotel In***. Smještaj u hotel. Slobodno veče. Noćenje

2.DAN 24.09.2020.: Doručak. Sastanak sa vodičem. Obilazak Trebinja.
Trebinje je danas savremena kulturna zajednica, sa brojnim kulturnim preferencijama popout narodne tradicije, muzike, pozorišta, filma, književnosti i drugog modernog kulturnog stvaralaštva. Kulturne preferencije baziraju se na sintezi tradicionalnih i savremenih kulturnih oblika, gdje se poštuju i cijene svi kulturni tokovi koje smo naslijedili, kao i novi kojima težimo kroz sve češće raslojavanje monokulturne tradicije i uvažavanje multikulturalnog nasljeđa koje nam je u prošlosti povjereno.
U okviru nastojanja da se kulturni život očuva i unaprijedi, u Trebinju se održavaju brojne kulturne manifestacije i svečanosti. Kulturna politika lokalne zajednice, definisana posljednjih godina, otjelovljena kroz brojne manifestacije kulture, daju Trebinju sasvim novu dimenziju. Trebinje je već dugo sredina u kojoj je kultura i duhovna potreba, a u posljednje vrijeme sve više, i zamajac razvoja turizma. Sve to je razlog što se uz Trebinje sve češće veže odrednica grada kulture.
Povratak u hotel. Slobodne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN 25.09.2020. :  Doručak, odjava iz hotela. Obilazak Manastira
 „HERCEGOVAČKA GRAČANICA“, lociranog na brdu Crkvina ,koji je podignut 2000.godine i u kojem su prenešeni zemni ostaci pjesnika Jovana Dučića . Nastavak putovanja prema Višegradu. Usputni obilazak Tjentišta. Kraći odmor na Tjentištu.
Nakon drugog svjetskog rata, prostor Sutjeske proglašen je za NACIONALNI PARK i pretvoren u jedinstven memorijalni kompleks. Spomen-kosturnica, u koju su pohranjeni posmrtni ostaci 3.301-og borca sa Sutjeske, izgrađena je 1958. God. Iznad nje podignut je 1971 veličanstven spomenik koji simbolizuje proboj iz okruženja, djelo vajara Miodraga Živkovića. Tokom 1975. God. podignuta je Spomen-kuća Bitke na Sutjesci, koju je, po ideji dr Dušana Plenče, projektovao arhitekta Ranko Radović. Prema likovnom konceptu i kartonima Krste Hegedušića Spomen-kuću su uredili Hegedušićevi saradnici, akademski slikari Branka Hegedušić, Milenko Bosanac, Milutin Gajić, Ratko Janjić Jobo, Zlatko Keser i Fedor Ličina, dok je majstor zidar bio Hamid Madeško, a pomoćnik Ahmo Krek.Podignuti su i spomen-muzej, veliki omladinski centar, hoteli, gostinska kuća i 79 spomen obilježja, počev od spomenika Savi Kovačeviću, Nuriji Pozdercu, Veselinu Masleši i drugima. Ubrzo je Tjentište na Sutjesci izraslo u savremeno stjecište grupa i individualnih posjetilaca koji su putovali Jugoslavijom.
Nastavak putovanja u pravcu Višegrada. Dolazak  i smještaj u hotel „Višegrad“. Slobodne aktivnosti. Noćenje.

4.DAN  26.09.2020. : Doručak. Dan predviđen za obilazak Višegrada i Andrićgrada.
Višegrad je naselje i središte istoimene općine u istočnom dijelu Bosne i Hercegovine, na rijeci Drini.Nalazi se u prostranoj kotlini rijeke Drine, na brežuljkastim padinama koje se blago uzdižu u planine visoke preko 1000 metara. Višegradska kotlina je jedna od rijetkih proširenja u toku rijeke Drine koji se sastoji djelimično od visokih klisura i planina.
Na mjestu gdje se planine koje čine uski i duboki kanjon Drine razdvajaju u prostranu kotlinu, stoji kameni 500 godina star most sa 11 lukova širokog raspona, poznatijeg svima kao "na Drini ćuprija". Most je dug oko 250 metara i širok oko 10 metara osim na sredini gdje je proširen sa dvije terase, sa svake strane po jedna. Taj dio mosta zove se kapija. Iduci iz čaršije, na lijevoj terasi se uzdiže stub na kome je ugrađena ploča sa natpisom stihotvorca Badija iz vremena 1571 kada je izgradnja mosta završena o onome ko je izgradio most i godinu kada je izgrađen. Nasuprot ovom stubu sa desne strane nalazi se terasa koja se zove Sofa. Sofa je uzdignuta sa dvije stepenice i ograđena kamenom ogradom kao i cijela dužina mosta.
Andrićgrad ili Kamengrad je grad, kulturni centar i vrsta etno sela, koji se nalazi na lokaciji Ušće na samom ušću rijeka Drine i Rzava u Višegradu Bosni i Hercegovini, a idejni tvorac je redatelj Emir Kusturica.
Grad je izgrađen od kamena i u njemu se nalazi pedesetak objekata. Ovdje je 2016. osnovana međunarodna Akademija umjetnosti za školovanje glumaca, redItelja i srodnih zanimanja. Spomenik Ivi Andriću nalazi se na Trgu Nikole Tesle u središnjem dijelu Andrićgrada. Spomenik koji je visok 2,4 metra otkriven je na 28. lipnja 2012., za vrijeme svečanosti obilježavanja godišnjice početka izgradnje Andrić grada. Spomenik je nastao kao reakcija na rušenje biste Ive Andrića u Višegradu 1991. godine. Spomenik Njegošu, nalazi se na istoimenom trgu, ispred crkve svetog kneza Lazara. Otkrio ga je Matija Bećković 29. Novembra  2013. godine.
Nakon obilaska, slobodno vrijeme za induvidualne aktivnosti. Za zainteresovane organizujemo fakultativni izlet u banju Vilina Vlas na kupanje. Povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN  27.09.2020.:  Doručak. Odjava iz hotela.Za zainteresovane organizujemo fakultativni izlet na Zlatibor i Mokru Goru.( putnici koji ne idu na izlet, ostaju u Višegradu )
Mokra Gora je živopisno planinsko selo koje se prostire između planina Tare i Zlatibora. Popularna atrakcija je stara pruga uskog koloseka, Šarganska osmica, koja ide 300 metara uzbrdo i formira savršenu osmicu.
Na obližnjem brdu Mećavnik se nalazi etno selo našeg proslavljenog filmskog režisera Emira Kustirice koje je sagrađeno u lokalnom etno stilu. Posetioci ovde mogu da udahnu jedinstvenu atmosferu, uživaju u prirodi, da probaju lokalnu hranu i da kupe ručno izrađene. Slobodno vrijeme na Zlatiboru. Povratak po grupu u Višegrad (grupa koja nije otišla na izlet na Zlatibor). Uz kraće pauze radi osvježenja, dolazak predviđen u kasnim večernjim satima.…KRAJ PROGRAMA 

 • Svaki građanin ima pravo na vaučer

 • Kupone nije moguće stornirati 15 dana prije planiranog polaska

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
226492
UKUPNA UŠTEDA:
9555220.99 KM