LudiPopust logo

Baška Voda - KAMP Baško Polje! Uživajte u Predsezonskom Odmoru na Makarskoj Rivijeri

1 Noćenje za 2 ili 4 + Smještaj U bungalovima ili Mobilnim Kućucama... Iskoristivost do 26.06.2020. Obavezan Doplata uz Kupon LP

Super cijena!

19.95 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Potrebno za prolaz: 1
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • ​Ponuda uključuje jednu od ponuđenih opcija:
  1. 1 noćenje u bunglaovima (BGW 2 - standard apartman za 2 osobe s pomoćnim ležajem)
  2. 1 noćenje u bunglaovima (BGW 4 - standard apartman za 4 osobe s pomoćnim ležajem)
  3. 1 noćenje u standard mobilnoj kućici za 4 osobe
  • Više o kampu pogledajte OVDJE
  • Plaćanje:
  1. 1 noćenje u bunglaovima  BGW 2 - kupon LP 19.95 KM; doplata na licu mjesta 50 EUR
  2. 1 noćenje u bunglaovima  BGW 4 - kupon LP 24.95 KM; doplata na licu mjesta 63 EUR
  3. 1 noćenje u standard mobilnoj kućici - kupon LP 29.95 KM; doplata na licu mjesta 89 EUR
  • Opcije i cijene kupona birate klikom na KUPI
  • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
  • Prevoz nije uključen u cijenu
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah
  • Iskoristivost kupona je do 26.06.2020.
  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
  • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku
  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
  • Zaduži boravak spojite više kupona
  • Doplata za dodatnu osobu (max. 1) iznosi 6 EUR/dan (doplata se odnosi na BGW 2 i BGW 4)
  • Sve doplate se vrše na licu mjesta
  • Check in 14.00h, check out do 10.00h
  • Informacije i rezervacije na email rezervacije@ludipopust.com ili br. tel. 051/223-111
  • Po kupovini kupona obavezna je potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) na mail ponuđača kuponi@jadran-crikvenica.hr
  • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti
  • Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana  prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

​Plaža kampa Baško Polje poznata je kao jedna od najljepših plaža na Jadranu. Duga šljunčana obala, kristalno čisto more i hlad borove šume pružaju gostima beskrajno uživanje u dugim ljetnim danima i toplim večerima.

Iznad plaže je šetalište kojim za 15-tak minuta hoda stižemo do mjesta Baška Voda, a koja dalje nastavlja prema Brelima. Druga strana šetališta, koja nas nakon 5 km hoda dovodi u Makarsku, izazov je za prave rekreativce. Cijelim putem pružaju se prekrasne duge šljunčane plaže.

Većim dijelom u hladu, staza je takođe idealna za trčanje i vožnju biciklima. Uzduž plaže nalaze se dodatni sadržaji koji su uvijek na usluzi gostima kampa među kojima izdvajamo restoran, kafić, štandove sa svježim voćem i povrćem.

Gosti kampa mogu uživati u gastronomskoj ponudi plažnog restorana, a u sklopu ponude kampa nalaze se samoposluga i prodavaonica kruha i peciva. Posebna atrakcija za turiste koji vole aktivni odmor i uživanje na svježem zraku je Park prirode Biokovo koji nudi brojne mogućnosti planinarenja, pješačenja ili biciklizma.

  • ​Kuponi se mogu spajati
  • ​Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana  prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće


JADRAN CRIKVENICA HOTELS & CAMPS

​Pravi razvoj današnje poduzeće Jadran d.d. započinje početkom šezdesetih godina prošlog stoljeća, kada ondašnje poduzeće Jadran započinje s obnovom devastiranih privatnih hotela i vila. Intenzivnom modernizacijom i razvojem ugostiteljskih objekata nastaju hotelska poduzeća 'Crikvenica', 'Esplanade', 'Therapia' i 'Villa Danica', što je predstavljalo osnovu crikveničkog turizma od 1950. godine pa sve do integracije spomenutih crikveničkih poduzeća 1964. godine u jedno jedinstveno poduzeće pod nazivom ugostiteljsko turističko poduzeće 'Jadran'.

U tom su razdoblju izgrađeni hoteli International, Mediteran, depandansa hotela Esplanade, Rivijera u Dramlju (uz hotel Danicu), itd. U hotelsko poduzeće Jadran integrirala su se i ostala samostalna poduzeća s područja općine Crikvenica, pa je tako Jadran obuhvaćao i hotele u Novom Vinodolskom i Povilama (danas hoteli na Rivijeri Novi Vinodolski) i hotele u Selcu (Varaždin, Jadranka, Esperanto, Slaven, Kamp Selce). U Crikvenici je izgrađen novi turistički kompleks Ad Turres s hotelom Omorika, ukupnog kapaciteta 1.000 kreveta, dok je na području Dramlja izgrađeno turističko naselje Kačjak. Ukupni broj kreveta tada je znatno povećan do 4.200.

Potkraj 70-tih godina prošlog stoljeća obnovljeni su hoteli Therapia, Miramare i Esplanade.

Godine 1988. hotelsko poduzeće preuzima i uređenje pavlinskog samostana, bivšeg odmarališta „Kamensko“, te ga preuređuje u jedan od bisera crikveničkog Jadrana, možda i najprepoznatljivijeg simbola crikveničkog turizma – hotel Kaštel.

Početak 90-tih godina prošlog stoljeća donosi pretvorbu Jadrana iz društvenog poduzeća u dioničko društvo Jadran d.d. 1993. godine koje posluje do 2010. godine kada se otvara stečajni postupak. Uspješnim završetkom stečajnog postupka 2014. godine Jadran d.d. ponovno postaje najmoćnija i najveća tvrtka u crikveničko-vinodolskom kraju.

Danas hotelsko poduzeće Jadran redovito obavlja djelatnost pružanja ugostiteljsko-turističkih usluga u ukupno 9 hotela i turističkih naselja, s preko 1.250 soba, odnosno 2.500 postelja u čvrstim objektima, te kampom i kampiralištem sa 1.700 mjesta.

U sastavu poduzeća nalaze se:

  • Hoteli
Hotel Esplanade, Crikvenica
Hotel Noemia, Baška Voda
Hotel Katarina, Selce
Hotel Lišanj, Novi Vinodolski
Hotel Omorika, Crikvenica
Hotel Ad Turres, Crikvenica
Hotel Kaštel, Crikvenica
Hotel Slaven, Selce
Hotel International, Crikvenica
Hotel Zagreb, Crikvenica
Hotel Alem, Baško Polje

  • Resorti
Garden Palace Resort, Umag
Ad Turres Holiday Resort, Crikvenica
Paviljoni
Hotel Omorika Aneks, Crikvenica
Paviljoni Kačjak, Dramalj
Paviljoni Slaven, Selce
  • Kampovi
Kamp Baško Polje
Kamp Selce
Kampiralište Kačjak, Dramalj

Svi su objekti smješteni na izuzetnim lokacijama u neposrednoj blizini mora i plaža, po kojima je Crikvenica prepoznatljiva na međunarodnom turističkom tržištu. Jadran d.d. danas predstavlja osnovu razvoja crikveničkog turizma i hotelijerstva i objedinjava ono najbolje od svega – tradiciju, iskustvo i ljubazno osoblje, te nude sve što je potrebno za idealan odmor.

JADRAN CRIKVENICA HOTELS & CAMPS
Bana Jelačića 16, 51260 Crikvenica
Regija

00385/51/800-480

https://www.jadran-crikvenica.hr/

email: reservations@jadran-crikvenica.hr

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
264513
UKUPNA UŠTEDA:
11330923.99 KM