LudiPopust logo

Bokal ZA FILTRIRANJE Vode Po IZBORU - Royal AM

Osvježite se Filtriranom Vodom Vrhunskog Kvaliteta

Vrijednost

59.80 KM

Popust

50%

Ušteda

29.9 KM

29.90 KM
Prodanih kupona: 3
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda uključuje jedan bokal po izboru:
 1. Bokal Gratis
 2. Bokal Luks
 3. Bokla Ultra
 4. Bokla Art
 5. Bokal Gari
 • Zamjenski filteri se mogu kupiti u Royal AM
 • Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona 051/324-981
 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah
 • Iskoristivost kupona je do 30.12.2020.
 • Proizvod se preuzima (uz predočen kupon ili VIP karticu LP) u prodavnici Royal AM, ulica Pilanska bb (Banjalučki velesajam)
 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda

Samo napunite ulazni rezervoar vodom i pričekate da se ona očisti.

Zahvaljujući korišćenju jedinstvenih materijala filter uspješno i bespovratno uklanja iz vode ne samo hlor i organska jedinjenja, već i mikroprimjese.

Čaša puna zdravlja čaka na vas...

 • ​Voda prečišćena filterima Aquaphor preporučuje se Federalnom službom Ruske Federacije
 • Proizvod se preuzima (uz predočen kupon ili VIP karticu Ludog Popusta) u prodavnici Royal AM, ulica Pilanska bb (Banjalučki velesajam)


​Opis bokala

Art - 2,8 l korisne zapremine modernog dizajna. Efikasan bokal za filtriranje vode poboljšava ukus i miris vaše vode za piće, tako što značajno smanjuje štetne primese, koje se nalaze u gradskoj vodi. Svi delovi su proizvedeni od materijala odobrenih za kontakt sa hranom, a takođe su i bez BPA hemikalija.

Gratis - 1,5 l korisne zapremine modernog dizajna. Filter sa Akvalenom (kapacitetom 300 l) odstranjuje iz vode hlor, rđu, fenol, teške metale, naftne derivate, pesticide...

Gari
- efikasan bokal za filtriranje vode poboljšava ukus i miris vaše vode za piće, tako što značajno smanjuje štetne primese, koje se nalaze u gradskoj vodi. Većeg obima, odličan je za porodicu od 3 člana i više. Svi dijelovi su proizvedeni od materijala odobrenih za kontakt sa hranom, a takođe su i bez BPA hemikalija.

Ultra - efikasan bokal za filtriranje vode poboljšava ukus i miris vaše vode za piće, tako što značajno smanjuje štetne primese, koje se nalaze u gradskoj vodi. Bokal posjeduje flip-top poklopac za lako punjenje vode. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama ga možete staviti u frižider. Svi dijelovi su proizvedeni od materijala odobrenih za kontakt sa hranom, a takođe su i bez BPA hemikalija.

ROYAL AM

​Preduzeće ROYAL AM je dio mreže predstavništava Termotehne Maribor (Slovenija) za Bosnu i Hercegovinu. Takođe, aktivna su predstavništva Česma (Srbija) i Si-Ba (Hrvatska).

Proizvodni program Termotehne Maribor su svetski poznati proizvodi, poput baterija Tea i SwissSan, tuš-kabina i kada SwissSan, hidromasažnih tuš-kabina i kada, galanterije, drvenih WC daski Eva...

ROYAL AM
Pilanska bb
Banja Luka

051/324-981

http://www.royal-am.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
234230
UKUPNA UŠTEDA:
9952265.04 KM