LudiPopust logo

07.04.2020. Carska RUSIJA! SANKT PETERBURG i MOSKVA - Agencija VUKOVIĆ

Prevoz, 1 noćenje u Varšavi i Minsku, 2 noćenja u Sankt Peterburgu i Moskvi, Panoramsko razgledanje gradova, Turistički Vodič... Polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške

Super cijena!

799.00 KM
Potrebno za prolaz: 20
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje:
  1. Prevoz visokoturističkim autobusom
  2. 1 noćenje sa doručkom u Varšavi, hotel 3*
  3. 1 noćenje sa doručkom u Minsku, hotel 3*
  4. 2 noćenja sa doručkom u Sankt Peterburgu, hotel 3*
  5. 2 noćenja sa doručkom u Moskvi, hotel 3*
  6. Panoramsko razgledanje gradova po programi
  7. Usluge licenciranog turističkog vodiča
  • Ponuda ne uključuje:
  1. Putno-zdravstveno osiguranje 10€
  2. Ulaznice i fakultativne izlete
  • Fakultativni izleti:
  1. Posjeta Peterkofu 50€ (uključen vodič, autobus, ulaznice)
  2. Posjeta Ermitražu 40€ (uključen vodič, karta za metro i ulaznica);
  3. Krstarenje Nevom 30€ (uključen vodič, karta za metro i ulaznica);
  4. Obilazak moskovskog metroa 15€ (uključen vodič, karta za metro i ulaznica);
  5. Izlet u Sergijev posad 40€ (uključen vodič, autobus, ulaznice)
  6. Krstarenje rijekom Moskvom 35€
  7. Posjeta Kremlju 50€ (uključen vodič, karta za metro i ulaznica)
  • Mogućnost plaćanja na RATE do termina polaska - uslove pogledajte OVDJE
  • Mogućnost plaćanja na KREDIT - uslove pogledajte OVDJE
  • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
  • Polasci: 07.04.2020. (utorak) iz:
  1. Prijedora u 12.00h ispred hotela Prijedor
  2. Banjaluka u 13.00 h sa stare autobuske stanice
  3. Gradiške sa Nestro petrola u 13.40h
  • Rezervacija posebnog sjedišta je moguća uz doplatu od 20 KM isključivo uz prethodnu najavu agenciji
  • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponudjačem i dok je ponuda u toku

  • Kupon vrijedi za jednu osobu
  • Kupone nije moguće stornirati 15 dana prije planiranog polaska

  • Po prijemu kupona obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 ili 052/416-840 i dostaviti sljedeće podatke:
  1. Ime i prezime 
  2. Broj pasoša
  3. Broj telefona
  4. Broj kupona
  • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ

  • Validnost pasoša mora biti duža od 3 mjeseca od planiranog povratka

  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona

  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

  • Za Sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

  • Broj kupona je ograničen

  • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
  1. Kartično
  2. Sa depozita
  3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac  usluge/proizvoda

  • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE

  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela

  • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI agencije Vuković

  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

TERMIN : 07.04. /18.04.2020.

Program putovanja:

1. DAN 07.04.2020: PRIJEDOR - BANJA LUKA - VARŠAVA. Polazak iz Prijedora, ispred hotela Prijedor u 12:00h, iz Banjaluke u 13h, iza Galerije savremene umjetnosti, Gradiška, Nestro petrol u 13:40h. Vožnja prema Poljskoj, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN 08.04.2020: VARŠAVA. Dolazak u Varšavu u podnevnim časovima. Smještaj u hotel***. Slobodno vrijeme za odmor. U nastavku odlazak do centra grada i pješačko razgledanje grada u pratnji vodiča: kvart Starog grada - Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svjetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESKO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver... Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

3.DAN 09.04.2020: VARŠAVA - SANKT PETERBURG. Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Rusiji. Dnevna i noćna vožnja kroz Poljsku, Litvaniju, Letoniju.

4. DAN 10.04.2020: SANKT PETERBURG. Dolazak u Sankt Peterburg. Panoramsko razgledanje nekadašnje prestonice stare Rusije, Sankt Peterburg-a (Lenjingrad) koji je jedan od najljepših gradova svijeta sa preko pet miliona stanovnika. Smješten je na obali Finskog zaliva i delti rijeke Neve, popularnog naziva “Sjeverna Venecija”, jer se nalazi na 65 kanala i 45 ostrva: Nevski prospekt, Kazanjski Sabor (sada Saborna crkva u kojoj se nalazi čudotvorna ikona Kazanske Majke Božije koja je spasila tadašnji Lenjingrad u vrijeme strašne 900-dnevne blokade), zgrada Admiraliteta, Dvorski trg, Bronzani konjanik (spomenik Petru I), Vasiljevsko ostrvo, Ermitaž, Hram Spasa na krvi (podignut u čast cara Aleksandra II, koji je ubijen upravo na tom mjestu), Smolenski Sabor, Isakijevski Sabor. Smještaj u hotel***. Noćenje.

5. DAN 11.04.2020:  SANKT PETERBURG - PETERHOF. Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Peterhof, ljetnju carsku rezidenciju, koja svojom ljepotom, veličinom i raskoši ne zaostaje za čuvenim pariškim Versajem. Nalazi se na obali Baltičkog zaliva, 34km od St. Peterburga. Grad parkova, dvoraca i fontana. Obilazak dvorca, Gornjeg i Donjeg vrta sa čuvenim fontanama (150 fontane sa 4 kaskade) i 250 pozlaćenih skulptura sa veličanstvenim pogledom na Finski zaliv, Kronštat i Sankt Peterburg. Povratak u Sankt Peterburg.  Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

6. DAN 12.04.2020: SANKT PETERBURG - MOSKVA. Doručak. Slobodno vrijeme do polaska za Moskvu. Za zainteresovane organizujemo fakultativni program: Vožnja kanalima i Nevom, specifičnim niskim brodovima prilagođenim za prolazak kroz kanale i niske mostove, zbog kojih je ovaj grad dobio naziv „Sjeverna Venecija“. Pogled na znamenitosti grada i njegovu arhitekturu sa legendarne rijeke Neve i nekih od mnoštvo kanala, ostavlja jedinstveni utisak i sjećanje. U nastavku fakultativni obilazak Ermitraža, jednog od najvećih muzeja na svijetu, inače, bivšeg Zimskog dvorca - rezidencije ruskih careva. Ekaterina II je 1764. godine kupila 225 slika holandskih i flamanskih majstora i napravila prvu kolekciju Ermitraža. U Muzeju se nalazi više od 3 miliona eksponata, remek-dela čuvenih slikara, kao što su: Leonardo da Vinči, Rembrant, Mone, Sezan, Pikaso, Ticijan, Van Gog... Ermitraž je smješten u 5 zgrada: Zimski Dvorac, u kojem je sačuvano mnogo veličanstvenih enterijera, Mali Ermitraž i Stari Ermitraž (zgrade koje su izgrađene u vrijeme Ekaterine II za njenu kolekciju slika), Novi Ermitraž (sagrađen je u vrijeme cara Nikolaja). U večernjim satima polazak za Moskvu.

7. DAN 13.04.2020: MOSKVA. Dolazak u Moskvu u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa obilaskom: Crveni trg, zidine Kremlja, Crkva vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, hram Hrista Spasitelja... U nastavku smeštaj u hotel***. Slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. U predvečernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska do grada sa vodičem kako bi se upoznali sa moskovskim metroom koji predstavlja najveći podzemni sistem transporta na svetu. Moskovski metro je podzemna železnica sa najvećim brojem prevezenih putnika na svetu, u proseku 8,1 milion putnika, što je više od broja koji prevezu metroi u Londonu i Njujorku zajedno. On je spoj ljepote i savršenstva i predstavlja pravo remek-djelo ljudske kreativnosti u graditeljstvu i jedan je od simbola Moskve i Rusije. Noćenje.

8.DAN 14.04.2020:  MOSKVA – SERGIJEV POSAD. Doručak. Dan predvidjen za slobodne aktivnosti. Svakako za zainteresovane organizujemo mogućnost fakultativnog odlaska u Sergijev Posad – srce pravoslavlja (bivši Zagorsk). Udaljen je oko 70 km od Moskve. U značajne vjerske centre neizostavno se ubraja manastir Svetog trojstva i Sv.Sergija. Ovaj manastir je za hrišćane važno mjesto hodočašća . U njemu se nalazi jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Trojicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Ovo je najvažniji ruski manastir i predstavlja jedan od bisera staroruske umjetnosti i arhitekture. Od 1993.godine muzej je svjetska kulturna baština. Nakon izleta povratak u Moskvu, mogućnost fakultativnog krstarenja rijekom Moskvom, doživite bajkovitu Moskvu sa rijeke. Slobodno vrijeme. Noćenje.

9. DAN 15.04.2020: MOSKVA - MINSK. Doručak. Napuštanje hotela. Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vrijeme do polaska za Minsk. Mogućnost fakultativne posjete Kremlju (Crkva, Carsko zvono, oružara – fenomenalni pokloni carske porodice iz cijelog svijeta, kočije, haljine, koferi, ogledala). Slobodno vrijeme do nastavka putovanja ka Minsku. Noćna vožnja.

10. DAN 16.04.2020: MINSK. Dolazak u Minsk u prijepodnevnim časovima. Razgledanje jednog od najuređenijih gradova svijeta, poznat po mnogobrojnim fontanama, jedan od najčistijih gradova svijeta. Po broju parkova i zelenih bulevara, Minsk je uvijek bio među vodećim gradovima u Sovjetskom Savezu. Smeštaj u hotel***. Slobodno vrijeme. Noćenje.

11. DAN 17.04.2020: MINSK. Doručak. Napuštanje hotela. Polazak u pravcu Republike Srpske.

12. DAN 18.04.2020: BANJA LUKA - PRIJEDOR. Dolazak kući u jutarnjim časovima...

  • Nova avantura uz agenciju VUKOVIĆ
  • Kupone nije moguće stornirati 15 dana prije planiranog polaska


Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263930
UKUPNA UŠTEDA:
11305327.69 KM