LudiPopust logo

ROCK OPERA LIVE, Banja Luka! DVORANA BORIK 15.11.2019. u 20:00h

Pops Orchestar, Novosadski BIG BAND & HOR i Orkestar Opere SNP Novi Sad

Vrijednost

30.00 KM

Popust

50%

Ušteda

15 KM

15.00 KM
Prodan je maksimalan broj kupona.
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • ​Ponuda obuhvata jednu ulaznicu za koncert Rock Opere (zapadna tribina)
 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
 • Broj kupona je ograničen
 • Karte pruzimate lično (uz predočen kupon ili VIP karticu) u ulici Simeuna Đaka 9, kancelarija Ludog Popusta
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti maksimalan broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Zbog ograničenog broja kupona platiti se može:
 1. kreditnom/debitnom karticom
 2. kešom (u prostorijama LP)
 3. sa depozita
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

​Na programu koncerta zastupljeno je 20 antologijskih muzičkih hitova rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svjetske i domaće muzičke scene 20. vijeka.

Koncertom se odražava duh autora i jedne slavne epohe rok muzike, u kojoj  su poznata imena ušla u rokenrol kuću slavnih i vremena kada su nastali neprevaziđeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo.

Sama pomisao da 80 izvođača izvodi muziku Led Cepelina, Dip Parpla, Kvina, Bitlsa, Pink Flojda, Van Hejlena, Dorsa, Europe, Tine Tarner i drugih svetskih grupa ostavlja utisak da se radi o još neviđenom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

 • ​Koncert koji se ne propušta
 • ​Broj kupona je ograničen

AAP ELECTRONIC

​Za svaki događaj potrebna je scena, bina ili stejdž. Posjedujemo gotove konstrukcije. Atestirane. Rasklopni moduli mogu da stvore oblik i formu koju poželite.
Ako želite nešto više, jedinstveno, originalno i pamtljivo, dostavite vaše želje i ideje i mi ćemo to učiniti unikatnim.

Najsavremeniji sistemi za ozvučenje. Za događaje u enterijeru i eksterijeru. Bez obzira na površinu prostora, vremenske prilike, broj učesnika i broj posjetilaca.
Samo provjereni svjetski brendovi naše opreme i vrhunski obučeni naši ljudi, obezbjeđuju da svaki zvuk ima svoju boju i da svaki događaj zvuči harmonično.


Scena, zvuk, svjetlo, osvjetljenje, režija, produkcija, video kamere, plazme, platna, projektori, led ekrani, specijalni efekti... I ljudi koji tiho i nenametljivo rukovode opremom koju su proučili i obučili se da iz te opreme izvuku maksimum.
KV2 Audio, Allen and Heath, Sennheiser, Eighteen Sound, Butec, Adam Hall, Robe, Alutruss…
Trenutno proučavamo novu generaciju opreme. Vidjećete je uskoro na Vašim događajima. Djeluje stvarno moćno!

Od ideje do realizacije. Svaki događaj je doživljaj. Tako mi to doživljavamo. I proživljavamo svaki trenutak i svaku fazu tog doživljaja. Ovo jeste naš posao. Ali, to je i naš život. Događaj mora da živi. Da ostavi dobar utisak i jak efekat.
Priprema, analiza, provjera, probe, analiza cilja događaja, karakter manifestacije, domaćinski odnos i racionalna projekcija budžeta. Maksimalna koncentracija i sinhronizacija.
Bilo da se radi o koncertu, festivalu, korporativnom događaju, promociji, sajamskom nastupu, sportskom događaju, političkom skupu, od tribina, mitinga do konvencija, ili najizazovnijim eksperimentalnim programima...
Tu smo zbog vas. Tiho i nenametljivo. U službi vašeg uspjeha.

AAP ELECTRONIC
Ilije Garašanina 90
Banja Luka

+387/51/322-590; +387/51/322-591

https://aap-electronic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
222023
UKUPNA UŠTEDA:
9333913.39 KM