LudiPopust logo

TESLAPAD - bežični punjač za iPhone i Android na fenomenalnoj AKCIJI! 70% popusta + BESPLATNA DOSTAVA

Nema više traženja punjača i nepraktičnih zapetljanih kablova – najnovija tehnologija za bežično, brzo i ekonomično punjenje mobilnog telefona.

Vrijednost

98.00 KM

Popust

70%

Ušteda

69 KM

29.00 KM
Prodanih kupona: 1
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. TeslaPad - bežični punjač za iPhone i Android. Bez spajanja na kabl napunite mobilni telefon tačno koliko treba
 2. Garancija 44 dana (ako u roku 44 dana ne budete zadovoljni proizvodom novac će Vam biti vraćen)
 • Mogućnost plaćanja na kredit - uslove pogledajte OVDJE
 • Iskoristivost (narudžba) kupona je do 29.02.2020. godine
 • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i narudžba se može izvršiti odmah
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • BESPLATNA DOSTAVA
 • Narudžba se vrši isključivo OVDJE
 • Potrebno vrijeme za dostavu je 1 do 3 radna dana
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
 • Proizvod  će biti dostavljen kako je predstavljen na ponudi, bez vidljivih oštećenja. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

Napunite svoj mobilni telefon taman onoliko koliko mu treba: bežično, bez preopterećenja baterije i nepotrebnog trošenja energije!

Ako su vam dosadili standardni punjači za mobilni, predstavljamo vam revoluciju u svijetu punjača - TeslaPad bežični punjač za iPhone i Android mobilne!

 • BESPLATNA DOSTAVA
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust


PRAKTIČNIJI OD STANDARDNOG PUNJAČANema nikakvih spajanja mobilnih telefona na punjač - samo ga položite na njega! Napuniće ga efikasnije od standardnog punjača zahvaljujući Qi induktivnoj tehnologiji punjenja s djelotvornim idle modom koji neće bespotrebno trošiti struju i preopteretiti bateriju.

BRZO I NEOGRANIČENO PUNJENJE
Izuzetno brzo punjenje baterije je jedna od najvećih prednosti TeslaPad punjača. Možete ga koristiti neograničen broj puta i punjač će svaki put ponovo i ponovo napuniti bateriju besprijekorno i bez preopterećenja. Napuniće je tačno onoliko koliko je potrebno!

SVJETLOSNI INDIKATOR
Kada stavite mobilni telefon na punjač, LED svjetlo će početi treperiti što označava početak punjenja baterije. Kada se baterija napuni, skinite mobilni s punjača. Koristite telefon dok se baterija ne isprazni pa ga ponovo vratite na punjač.

PUNI KROZ MASKU
Današnje zaštitne maske za mobilne su izrazito tanke pa nema potrebe da ih skidate kada želite napuniti bateriju. Samo uključite TeslaPad u USB ulaz putem USB kabla i položite mobilni s tankom maskom na krug koji se nalazi na punjaču. Punjenje će početi istog trenutka!

KOMPATIBILNOST
Kompatibilan je sa svim mobilnim telefonima koji podržavaju Qi bežično punjenje. Iphone 8, Iphone X, Samsung S7 Edge, Samsung S7, Samsung S6, Samsung S6 Edge, Samsung S6 Edge plus, Samsung Note 5, Google Nexus 4, Nokia Lumia 822, HTC M8, Moto Droid 5, LG G Pro, VEB V3, Sony Z4V, Asus Z97 Deluxe, Mla MX69W

INTERNET MARKETING

​Internet marketing se bavi trgovinom robe široke potrošnje na malo putem pošte ili interneta. 

Razvijena infrastruktura Internet marketinga uključuje slijedeće: lokalni menadžment, call centar, pakovanje i distribuciju, te izradu marketinških kampanja.

Posebnu energiju uspješnom poslovanju daje mladi i inovativni tim koji koordinira i implementira različite kampanje za pažljivo odabrane i kvalitetne proizvode.

INTERNET MARKETING
Jovana Dučića
Banja Luka

051/981-395

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
225088
UKUPNA UŠTEDA:
9491688.19 KM