LudiPopust logo

Internet Marketing - VEIN STOPPER

Krema protiv proširenih vena uz 70% popusta

Vrijednost

98.00 KM

Popust

70%

Ušteda

69 KM

29.00 KM
Prodanih kupona: 9
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Vein Stopper (krema protiv proširenih vena; 500ml)
 2. Garancija 44 dana (ako u roku 44 dana ne budete zadovoljni proizvodom novac će Vam biti vraćen)
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i narudžba se može izvršiti odmah
 • Iskoristivost (narudžba) kupona je do 30.09.2019. godine
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Narudžba se vrši isključivo OVDJE
 • BESPLATNA DOSTAVA
 • Potrebno vrijeme za dostavu je 1 do 3 radna dana
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Proizvod će biti dostavljen kako je predstavljen na ponudi, bez vidljivih oštećenja. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

Otekline na Vašim nogama, podlivi ili ljubičaste fleke, vene koje su iskočile i tjeraju Vas da krijete Vaše noge - ovo je klasična priča mnogih žena koje pate zbog problema uzrokovanih proširenim venama! 

Vein Stopper krema je efikasno rješenje za proširene vene, kapilare i natečene i umorne noge! Sigurno, prirodno i bez neprijatnosti!

Vein Stopper- Vaš odgovor za lijepe noge!

 • BESPLATNA DOSTAVA
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust


Otekline na Vašim nogama, podlivi ili ljubičaste fleke, vene koje su iskočile i tjeraju Vas da krijete Vaše noge - ovo je klasična priča mnogih žena koje pate zbog problema uzrokovanih proširenim venama! 

Ali sada, nova krema s moćnom kombinacijom aktivnih biljnih supstanci obećava smanjenje natečenih vena, skuplja ih, liječi oštećenu kožu i vraća prirodnu elastičnost!
Vein Stopper krema je efikasno rješenje za proširene vene, kapilare i natečene i umorne noge! Sigurno, prirodno i bez neprijatnosti!

Prestanite da razmišljate o opasnim i skupim laserskim intervencijama ili operacijama!
Moćna kombinacija prirodnih, biljnih supstanci koje sadrži Vein Stopper dokazano pomaže kod brojnih kožnih bolesti i stanja. Posebno je efikasna za tretiranje i liječenje proširenih vena i popucalih kapilara.
Krema je jednostavna i sigurna za upotrebu, pa je možete koristiti na bilo kom dijelu tijela, pa čak i na osjetljivoj koži.

Sada imate priliku da promijenite svoj život na bolje! Imajte glatku kožu kakvu ste oduvijek željeli, bez natečenih vena i crvenih i ljubičastih fleka!
Vein Stopper će svojim aktivnim sastojcima smanjiti proširene vene, učiniće Vašu kožu glatkom i elastičnom, i oslobodiće Vas bolova u nogama!
Sastojci Vein Stopper kreme su: gel aloe vere (Aloe vera/Aloe barbadensis), arganovo ulje (Argania spinosa), ulje sjemenki divlje ruže (Rosa moschata), ekstrakt kore limuna (Citrus limon), ekstrakt korijena bodljikave veprine (Ruscus aculeatus), ekstrakt zlatnice (Solidago virgaurea).

Zaboravite na skupe laserske procedure ili operacije vena – konačno dostupno efikasno prirodno rješenje za proširene vene!

INTERNET MARKETING

​Internet marketing se bavi trgovinom robe široke potrošnje na malo putem pošte ili interneta. 

Razvijena infrastruktura Internet marketinga uključuje slijedeće: lokalni menadžment, call centar, pakovanje i distribuciju, te izradu marketinških kampanja.

Posebnu energiju uspješnom poslovanju daje mladi i inovativni tim koji koordinira i implementira različite kampanje za pažljivo odabrane i kvalitetne proizvode.

INTERNET MARKETING
Jovana Dučića
Banja Luka

051/981-395

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
236473
UKUPNA UŠTEDA:
10102138.29 KM