LudiPopust logo

Provjerite stanje LOKOMOTORNOG SISTEMA + Laboratorijske Analize - ZU MEDICCARE

KKS, SE, CRP, ACIDUM URICUM, Ca, URIN + Pregled Fizijatra + Antropometrijska Mjerenja + Savjeti o prevenciji Osteoporoze

Super cijena!

73.50 KM
Prodanih kupona: 1
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje:
  1. Pregled fizijatra
  2. Laboratorijske analize (KKS, SE, CRP, ACIDUM URICUM, Ca, URIN)
  3. Antropometrijska mjerenja
  4. Savjeti o prevenciji osteoporoze i pravilnom držanju
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah
  • Iskoristivost kupona je do 31.08.2019.
  • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil
  • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku
  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
  • Obavezna telefonska najava na broj 051/300-466
  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

Svakodnevno ste suočeni sa nebrojenim obavezama i ugađate drugima.

Kada dođe red na vas nemate vremena.

Sebi dugujete najviše i zato uradite ono što se mora.

  • Pregled fizijatra
  • Savjeti o prevenciji osteoporoze i pravilnom držanju
  • Obavezna kupovina kupona na lični korisnički profil

Lokomotorni sistem sastoji se od ljudskog skeleta (koji uključuje kosti, ligamente, tetive i hrskavice) te pripadajuće mišiće. Daje tijelu osnovnu strukturu i sposobnost kretanja. Lokomotorni sistem čovjeka predstavlja čovjekov zglobno-koštano-mišićni sistem koji mu omogućuje promjenu položaja u prostoru i sve ostale voljne mehaničke pokrete. Ovaj sistem sadrži pasivni i aktivni deo. Pasivni dio ovog sistema čine kosti i zglobovi, a aktivni skeletni mišići.

KKS (kompletna krvna slika) je osnovna laboratorijska analiza krvi koja se radi zbog procjene opšteg zdravstvenog stanja i otkrivanja različitih poremećaja poput anemija, infekcija, virusnih oboljenja, stanja uhranjenosti organizma i izloženosti otrovnim materijama. Ovom analizom krvi dobija se uvid u broj i kvalitet eritrocita, trombocita i leukocita.

SE (sedimantecija) ne ulazi direktno u sastav KKS, ali se preporučuje i uglavnom obavlja pri hematološkim pretragama jer ukazuje na moguće postojanje bolesti i prati se pri svim oboljenjima. Ova vrijednost predstavlje brzinu kojom se eritrociti talože na dno uspravno postavljene epruvete. Normalna brzina SE isključuje postojanje bolesti, dok je ubrzana indikator za dalja ispitivanja.

Analiza urina je jedna od korisnijih screening  metoda čiji rezultati mogu dati osnovne informacije o stanju metabolizma i o stanju genitalno-urinarnog sistema.
Rutinski pregled mokraće je jedna od osnovnih laboratorijskih analiza. Svaki takav pregled sastoji se od tri dela:

  1. Opis fizičkih i fizičko-hemijskih karakteristika mokraće: izgled, boja, miris, reakcija i specifična težina.
  2. Hemijska analiza. Najčešće hemijske analize su analize na proteine, šećer, ketonska tijela, urobilinogen, bilirubin i nitrite.
  3. Pregled mokraćnog sedimenta tj. mikroskopski pregled taloga koji se dobije nakon što se mokraća centrifugira.
CRP je laboratorijski test kojim se mjeri količina proteina koji se zove C reaktivni protein u krvi. Na osnovu vrijednosti C reaktivnog proteina može se proijceniti stepen upalnog procesa u organizmu. Visoke vrijednosti CRP-a sreću se u sklopu infekcija ili drugih hroničnih bolesti. Uz pomoć CRP-a ne može se odrediti uzrok i lokalizacija  infekcije.

MOKRAĆNA KISELINA (acidum uricum) mokraćna kiselina je konačni produkt metabolizma egzogenih i endogenih purina. Čovek izlučuje mokraćnu kiselinu kao konačni metabolički produkt purina. Mokraćna kiselina izlučuje se iz cirkulacije najvećim dijelom u mokraći (oko 75%), oko 25% izlučuje se u crijevo, gdje je razgrađuju crijevne bakterije. Najpoznatije povećanje nivoa mokraćnje kiseline u krvi je giht. Giht je specifični oblik hroničnog artritisa koji je izazvan poremećajem metabolizma mokraćne kiseline. To je bolest koja napada starije, genetski predisponisane osobe, a poznata je oduvijek. Rijeđe se javlja kod povećanog unosa purina hranom, bubrežne insuficijencije, akutne i hronične bolesti bubrega, leukemije, limfoma, policitemije, psorijaze, posta, gladovanja i hemoterapije.

ZDRAVSTVENA USTANOVA MEDICCARE

Zdrastvena ustanova Mediccare postoji od 2003. godine. Trudimo se da u novom prostoru sa kvalitetnim kadrom i vrhunskim specijalistima budemo lideri medicinske zaštite i dijagnostike.

Preseljenjem u vlastiti prostor u ulici Karađorđeva br. 2 (zgrada Energomonta) nastavili smo pružanje vrhunskih laboratorijskih usluga iz domena:

  • hematologije
  • biohemije
  • imunologije
  • mikrobiologije
  • patohistologije
Oformili smo i ambulantu porodične medicine te sklopili ugovor sa Fondom zdrastvenog osiguranja Republike Srpske. Takođe smo počeli sa razvojem konsultativne specijalističke zaštite.

Zdrastvena ustanova Mediccare Vam, takođe, pruža i usluge iz domena:
  • porodične medicine
  • konsultativne specijalističke zaštite
  • laboratorijske dijagnostike
  • banka matičnih ćelija

U Banjaluci smo oformili i dva terenska tima koji zadovoljavaju potrebe porodične medicine stanovnika mjesnih zajednica Motike i Česma.

ZDRAVSTVENA USTANOVA MEDICCARE
Karađorđeva 2, zgrada Energomonta
Banja Luka

+387(0)51 300 466

http://mediccarebih.com/

email: mediccare@yahoo.com

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263911
UKUPNA UŠTEDA:
11304472.14 KM