LudiPopust logo

50% popusta za predstavu PODVALA, u SUBOTU 23.02.2019.

3 KM umjesto 6 KM za 1 kartu u Narodnom Pozorištu RS

Vrijednost

6.00 KM

Popust

50%

Ušteda

3 KM

3.00 KM
Prodan je maksimalan broj kupona.
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Kupon vrijedi za 1 ulaznicu za predstavu "Podvala" u Narodnom pozorištu RS
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može koristiti jedan kupon i pokloniti maksimalan broj kupona
 • Vrijeme odigravanja predstave je u subota 23.02. u 20.00h
 • Predstava se odigrava na Velikoj sceni
 • Ulaznice se mogu podići na blagajni sa kuponima i VIP karticama svaki radni dan od 08:00 do 20:00 i subotom od 17:00 do 20:00 časova. Napomena: ulaznice na dan predstave preuzeti najkasnije pola sata prije početka predstave
 • Broj kupona je ograničen na 10
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Zbog ograničenog broja kupona platiti se može:
 1. kreditnom/debitnom karticom
 2. kešom (u prostorijama LP)
 3. sa depozita

Podvala Milovana Glišića smatra se prvom srpskom realističnom komedijom iz seoskog života. Patrijarhalno-seoski mentalitet, čiji je predstavnik lik seljaka Živana, susreće se i sukobljava sa novom trgovačkom logikom utjelovljenom u liku zelenaša Vuleta Pupavca.

Prvobitna verzija teksta, koja je zbog oštre kritike vlasti zabranjena vrlo brzo nakon premijere, nažalost nije sačuvana. Pretpostavlja se da je jedan od glavnih razloga zabrane bio lik pomoćnika sreskog kapetana-Petka koji je na razne načine bio integrisan u radnju komedije, zloupotrebljavajući svoj položaj i integritet vlasti...

 • ​Predstava se odigrava na Velikoj sceni
 • Broj kupona je ograničen

NARODNO POZORIŠTE RS

Narodno pozorište Republike Srpske svoje premijerne i reprizne predstave, gostovanja drugih pozorišta, TEATROTEKU i TEATAR FEST izvodi i organizuje na Velikoj sceni i Sceni PETAR KOČIĆ.

Ove dvije scene konceptualno se razlikuju i programski profilišu tako što se na Velikoj sceni uglavnom izvode i organizuju programi od nacionalnog značaja (domaći i svjetski dramski klasici) dok se na Sceni "Petar Kočić"  izvode i realizuju projekti u domenu novih pozorišnih formi i izraza.

Na ovim scenama dobijaju priliku i projekti koje realizuju Udruženje dramskih umjetnika Srpske, Gradsko pozorište JAZAVAC kao i mnoge druge formalne i neformalne pozorišne grupe koje djeluju u našem Gradu, a žele da se pozorišno iskažu.

Pored navedenih scena naše Pozorište igra i na istureneim scenama u Kozarskoj Dubici, Istočnom Sarajevu, Trebinju, Doboju, Laktašima i dr., sa željom i namjerom da u narednim godinama formira i ostvari pozorišnu mrežu Republike Srpske.

NARODNO POZORIŠTE RS
Kralja Petra I Karađorđevića 78
Banja Luka

+38751/317-996

http://www.np.rs.ba/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
207608
UKUPNA UŠTEDA:
8757913.39 KM