LudiPopust logo

3 KM umjesto 6 KM za predstavu SINOVI UMIRU PRVI, u Subotu 16.02.2019.

50% popusta za 1 kartu u Narodnom Pozorištu RS

Vrijednost

6.00 KM

Popust

50%

Ušteda

3 KM

3.00 KM
Prodanih kupona: 13
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Kupon vrijedi za 1 ulaznicu za predstavu "Sinovi umiru prvi" u Narodnom pozorištu RS

 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

 • Jedna osoba može koristiti jedan kupon i pokloniti maksimalan broj kupona

 • Vrijeme odigravanja predstave je u subotu 16.02.2019. u 20:00h

 • Predstava se odigrava na Velikoj sceni

 • Ulaznice se mogu podići na blagajni sa kuponima i VIP karticama svaki radni dan od 08:00 do 20:00 i subotom od 17:00 do 20:00h. Napomena: ulaznice na dan predstave preuzeti najkasnije pola sata prije početka predstave

 • Broj kupona je ograničen na 20

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Zbog ograničenog broja kupona platiti se može:
 1. kreditnom/debitnom karticom
 2. kešom (u prostorijama LP)
 3. sa depozita

Ideja o "Sinovima..." stigla me je u rodnim Ričicama kraj Imotskog. Jednog popodneva tamo sam se zatekao u društvu nekolicine 30-godišnjih umirovljenika u seoskoj gostionici.

Tamo sam susreo mladiće u dobi između 25 i 35 godina. Ponudio sam ih pićem, krenuo je razgovor i pitao sam ih čime se bave. Odgovorili su mi jednostavno: "Idemo u poštu i gostionicu". U poštu po mirovine, jer su svi umirovljenici, a potom u gostionicu jer se tim dragim momcima u životu ništa drugo nije događalo, osim alkohola.

"I tu sam shvatio tu našu poratnu napetost koju sam odmah odlučio pretočiti u dramski tekst..."

 • Predstava se odigrava na Velikoj sceni
 • Broj kupona je ograničen

NARODNO POZORIŠTE RS

Narodno pozorište Republike Srpske svoje premijerne i reprizne predstave, gostovanja drugih pozorišta, TEATROTEKU i TEATAR FEST izvodi i organizuje na Velikoj sceni i Sceni PETAR KOČIĆ.

Ove dvije scene konceptualno se razlikuju i programski profilišu tako što se na Velikoj sceni uglavnom izvode i organizuju programi od nacionalnog značaja (domaći i svjetski dramski klasici) dok se na Sceni "Petar Kočić"  izvode i realizuju projekti u domenu novih pozorišnih formi i izraza.

Na ovim scenama dobijaju priliku i projekti koje realizuju Udruženje dramskih umjetnika Srpske, Gradsko pozorište JAZAVAC kao i mnoge druge formalne i neformalne pozorišne grupe koje djeluju u našem Gradu, a žele da se pozorišno iskažu.

Pored navedenih scena naše Pozorište igra i na istureneim scenama u Kozarskoj Dubici, Istočnom Sarajevu, Trebinju, Doboju, Laktašima i dr., sa željom i namjerom da u narednim godinama formira i ostvari pozorišnu mrežu Republike Srpske.

NARODNO POZORIŠTE RS
Kralja Petra I Karađorđevića 78
Banja Luka

+38751/317-996

http://www.np.rs.ba/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
205571
UKUPNA UŠTEDA:
8646359.74 KM