LudiPopust logo

04.04.2019. MINHEN + Dvorci BAVARSKE + Salzburg... Agencija VUKOVIĆ!

Zagarantovan polazak iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške

Super cijena!

259.00 KM
Prodan je maksimalan broj kupona.
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Prevoz visokoturističkim autobusom
 2. 2 noćenja sa doručkom u hotelu IMPERIAL ***
 3. Usluge licenciranog turističkog vodiča
 4. Razgledanje Minhena i Salzburga
 5. Obilasci dvoraca
 6. Boravišna taksa
 7. Organizaciju i realizaciju putovanja
 • Mogućnost plaćanja na rate - uslovi:
 1. Uplata 1. rate iznosi 30% od ukupnog iznosa kupona 
 2. Ostatak je moguće razložiti u više rata 
 3. Zadnju ratu obavezno uplatiti najkasnije 10 dana prije planiranog polaska
 • Ukoliko uplaćujete opštom uplatnicom obavezno kontaktirati Ludi Popusta na br. tel. 051/223-111

 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponudjačem i dok je ponuda u toku

 • Kupon vrijedi za jednu osobu

 • U cijenu nije uključeno:
 1. Ulaznice za Dvorce Nojšvanštajn i Hohenšvangau 30 EUR
 2. Ulaznica za dvorac Herenkimze, sa uračunatom vožnjom brodićem po jezeru 25 EUR
 3. Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 10 KM
 4. Eventualna doplata za 1/1 sobu 55 EUR
 • Kupone nije moguće stornirati 10 dana prije planiranog polaska

 • Po prijemu kupona obavezno se odmah javiti u Prevoz Vuković na broj 052/911-999 ili 052/416-840 i dostaviti sljedeće podatke:
 1. Ime i prezime 
 2. Broj pasoša
 3. Broj telefona
 4. Broj kupona
 • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ

 • Validnost pasoša mora biti duža od 3 mjeseca od planiranog povratka
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate

 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust

 • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust

 • Za Sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču

 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE

 • UKOLIKO PONUDA NE USPIJE, NOVAC ĆE VAM BITI VRAĆEN

 • Broj kupona je ograničen

 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac  usluge/proizvoda

 • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE

 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela

 • Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI agencije Vuković

 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

 • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na [email protected] 

Plan programa:

 • 1.Dan 04.04.2019. (četvrtak): PRIJEDOR-BANJA LUKA - MINHEN. Polazak ispred hotela Prijedor u 21:00h, polazak iz Banja Luke, sa stare autobuske stanice u 22:00h, iz Gradiške, sa Nestro petrol pumpe u 22:30h... Noćnja vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austiju.

 • 2.Dan 05.04.2019. (petak): MINHEN-MINHENSKA PALATA RESIDENZ. Dolazak u jutarnjim satima u Minhen. (Minhen- treći po veličini grad u Njemačkoj, poslije Berlina i Hamburga, koji leži na rijeci Izar, na obroncima Alpa. Zlatno doba doživio je sredinom 19. vijeka pod upravom preduzimljivih i obrazovanih vladara novostvorene bavarske kraljevine Ludviga I i njegovog sina Maksimilijana II, koji su bili na čelu države četiri decenije; u to vrijeme izgrađene su mnoge znamenite građevine, a Minhen je postao veliki centar njemačke kulture i umjetnosti. Njegova danas najpoznatija manifestacija, čuveni Oktoberfest koji je nedavno obilježio 200. godišnjicu, privlači svake godine, za samo dvije nedelje, oko šest miliona posjetilaca). Po dolasku, razgledanje grada autobusom i pješice: glavni trg Marienplac sa starom i novom gradskom vjećnicom u neogotskom stilu, gradski zvonik sa 43 zvona, Bogorodičina crkva (15. vijek) sa dva tornja (99 m) u kojoj su sahranjivani vladari Bavarske, kraljevska palata, pivnica Hofbrauhaus, nova i stara Pinakoteka, Trg Odeon, Kraljev trg… Minhenska palata (Residenz) podignuta u 14.vijeku bila je palata bavarskih kraljeva od 1508. do 1918. godine. Ova najveća gradska palata u Njemačkoj sa čuvenom kraljevom riznicom nalazi se u centru grada i otvorena je za sve zainteresovane koji žele uživati u bivšoj kraljevskoj kolekciji i ubraja se među najznačajnije muzeje enterijera u Evropi. U nastavku smještaj u hotel IMPERIAL***. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 • 3.Dan 06.04.2019. (subota): MINHEN - dvorci NOJŠVANŠTAJN i HOHENŠVANGAU-MINHEN. Doručak. Dan predvidjen za obilazak dvoraca Bavarske. Otprilike za 1h i 45 minuta vožnje stižemo do bajkovitog dvorca Nojšvanštajn. Penjemo se prema dvorcu koji je kralj Ludvig II podigao na litici iznad klisure u bavarskim Alpima kod mjesta Fusen, blizu granice sa Austrijom. Nojšvanštajn je poslužio Voltu Dizniju kao inspiracija za dobro poznati dvorac iz bajke u njegovim crtanim filmovima. Pred kraj Drugog svjetskog rata u dvorcu su bile pohranjene zalihe zlata Deutsche Reichsbanke koje su posljednjih dana rata odvezene na, do današnjih dana nepoznato mjesto. Prema nekim teorijama potopljene su u obližnjem jezeru Alatzi, ali te pretpostavke nikada nisu dokazane. Nastavljamo do dvorca Hohenšvangau, u koji ulazmo sa istom ulaznicom. Povratak u hotel. Noćenje
 • 4.Dan 07.04.2019. (nedjelja): MINHEN - dvorac HERENKIMZE - SALZBURG - BANJA LUKA - PRIJEDOR. Doručak. Odjava iz hotela. Polazak autobusom za gradić Prien na najvećem bavarskom jezeru Kimze. Po dolasku slobodno vrijeme ili fakultativno ukrcavanje na brod i vožnja “Bavarskim morem” (oko 20 minuta) do ostrva na kome je dvorac Herenkimze. Posjeta dvorcu, koji je izgradio bavarski kralj Ludvig II, u kombinaciji rokokoa i baroka sa mnogobrojnim ukrasima od zlata, srebra, skupog porcelana i mermera, po uzoru na Versaj. Dvorac nikada nije dovršen, a kralj je u njemu boravio samo devet dana. Poslije obilaska dvorca i muzeja Ludviga II, povratak brodom u Prien. Nastavak putovanja za Salzburg. Taj prelijepi barokni grad na obroncima Alpa nosi s pravom epitet „germanski Rim“; njegovo gradsko jezgro dio je svjetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO, koje su uredili, znatnim djelom, čuvene italijanske arhitekte Skamoci i Solari u drugoj polovini 16. vijeka. U različitim formama Salzburg čuva uspomenu na svog najslavnijeg sugrađanina Volfganga Amadeusa Mocarta (1756 – 1791), jednog od najmlađih genija i najplodnijih stvaralaca u istoriji muzike, koji je komponovao preko 600 djela. Obilazak pješice istorijskog centra: dvorac Mirabel, Mocartova rodna kuća, Stari trg, Mocartov trg, katedrala sv. Ruperta, manastir sv. Petra, biskupska rezidencija, crkva sv. Sebastijana, kuća u kojoj je stanovao Mocart, tvrđava Hoensalcburg… Slobodno vrijeme. Polazak u pravcu Republike Srpske oko 18h. Noćnja voznja sa očekivanim dolaskom kući u ranim jutarnjim satima... KRAJ PROGRAMA.

​Mogućnost plaćanja na rate
​Broj kupona je ograničen

PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
208993
UKUPNA UŠTEDA:
8828304.04 KM