LudiPopust logo

KNJIGA ŽIVOTA - UPUTSTVO ZA UPOTREBU! Stevo Selak

Kako proživjeti život Ispunjen srećom i Ljubavlju i Ujedno Ostvariti Uspjeh na Materijalnom Planu?

Super cijena!

10.00 KM
Prodanih kupona: 4
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata - Knjigu života - Uputstvo za upotrebu
 • Opis knijige:
 1. Povez - mekan
 2. Pismo - latinica
 3. Strana - 228
 4. Izdavač - Art print
 • Iskoristivost kupona je do 30.04.2019..
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Recenzenti knjige:
 1. dr Braco Kovačević
 2. Marinko Radulj, književnik
 • Knjigu možete preuzeti svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h u prostorijama Ludog Popusta u Banjaluci, ulica Simeuna Đaka 9
 • Mogućnost dostave na kućnu adresu (9KM brza pošta, plaća se pouzećem). Na [email protected] poslati sljedeće podatke:
 1. Ime i prezime
 2. Adresa, poštanski broj i grad
 3. Broj telefona
 4. Broj kupona
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

​Knjiga života "Uputstvo za upotrebu", se odnosi na vezu između snova, motiva, želje i uspjeha...

Selak je u 19 poglavlja ove knjige, jezikom pristupačnim svim generacijama, opisao sve bitne stvari koje su nam potrebne u životu i dao odgovore na brojne životne nedoumice koje su nas sputavale da budemo srećni i ispunjeni u svakom pogledu...

Knjigu možete preuzeti svakim radnim danom od 08.00h do 20.00h u prostorijama Ludog Popusta u Banjaluci, ulica Simeuna Đaka 9
​Mogućnost dostave na kućnu adresu (9KM brza pošta, plaća se pouzećem)

STEVO SELAK

Uvijek razmišljam o svemu što se dešava oko mene. Tako, došao sam do zaključka da smo sami krojači svoje sudbine, a vjerujem da je sudbina da se rodimo i da umremo, a sve između toga zavisi od nas samih. Moje djetinjstvo je bilo pakleno. Očajnički sam se borio za život. Moje djetinjstvo me naučilo da cijenim život. Tri puta sam počinjao život iz početka. Naučilo me da se u životu moraš izboriti za sve, pa čak i za sreću. Ljubav je tu veoma bitna, pa čak i prema stvarima. Primijetio sam da, što sam neko auto više volio, ono se manje kvarilo. Čudo, zar ne?! Međutim, to dokazuje koliko je ljubav bitna. Bitno je da voliš i da budeš voljen.

Inače, imam puno mana: suviše sam iskren pa sam mnogo puta mogao dobiti batina, nisam baš odrastao, ne pamtim imena, ni domaća, a pogotovo strana, puno pričam, nespretan sam (ne ulazim u prodavnice sa staklom), ne brijem se svaki dan, nemam straha (ponekad preterujem), nedisciplinovan sam i narcisoidan. Pored toga, mogu reći da sam puno toga postigao: imam suprugu i tri sina, a na to sam izuzetno ponosan. Ne zna se ko koga više voli. Uvijek sam se trudio da imamo ono što moji roditelji imaju, a to je ljubav. Ova knjiga je nešto što sam pokušao da uradim iz ljubavi prema ljudima i ovom životu. Knjiga govori o tome šta ja mislim o životu, a ne šta ja znam o tome. Niko nema apsolutno znanje. Ne postoji ništa što je sigurno, osim da ćemo svi umrijeti. „Ja znam da ništa ne znam” (Sokrat). Vi probajte da iskoristite neke stvari iz knjige, pa sami odlučite da li to vrijedi. Jedino vas molim da barem probate, jer vam baš to možda život promijeni nabolje. A vjerujem da to bolje i zaslužujete.

STEVO SELAK
Mladena Stojanoviča 111
Banja Luka

065/518-577

https://www.facebook.com/stevo.selak?lst=100004254331510%3A100000283886765%3A1523423705

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
205452
UKUPNA UŠTEDA:
8641985.29 KM