LudiPopust logo

ISTANBUL 10.10. + Zagarantovan polazak - Agencija VUKOVIĆ

Prevoz + 3 Noćenja + Stručni vodič...Polasci iz Banjaluke i Prijedora

Super cijena!

349.00 KM
Prodanih kupona: 24
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda obuhvata:
 1. Prevoz visokoturističkim autobusom
 2. Tri noćenja sa doručkom u hotelu MARTINEZ***
 3. Stručnog vodiča tokom svih obilazaka
 4. Organizaciju putovanja
 5. Pratioca grupe
 • Polazak je 10.10.2018. (srijeda)
 • Eventualna doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60 EUR
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može kupiti jedan kupon (kartu) i može pokloniti maksimalan broj
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Nakon što dobijete kupon obavezno se odmah javiti u agenciju Vuković na 052/416-840 i 052/911-999 radi dostavljanja podataka
 • U cijenu nije uključeno (izleti nisu obavezni):
 1. Aya Sofia, Topkapi, Plava džamija i Hipodrom - 40 EUR
 2. Krstarenje Bosforom - 15 EUR
 3. Tursko veče - 30 EUR                                                             
 4. Obavezno putno zdravstveno osiguranje - 15,00 KM
 • Polasci:
 1. Iz Prijedora u 14.00h ispred hotela Prijedor
 2. Iz Banjaluke u 15.00h sa Stare autobuske stanice
 • Mogućnost plaćanja na rate - uslovi:
 1. Uplata 30% od ukupnog iznosa kupona
 2. Ostatak je moguće razložiti u više rata
 3. Zadnju ratu obavezno uplatiti najkasnije 10 dana prije planiranog polaska
 • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ
 • UKOLIKO PONUDA NE PROĐE, NOVAC ĆE VAM BITI VRAĆEN
 • Kupone nije moguće stornirati 10 dana prije planiranog polaska
 • Broj kupona je ograničen
 • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
 1. Kartično
 2. Sa depozita
 3. Kešom (u kancelariji Ludog Popusta)
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

PROGRAM PUTOVANJA:

     Polasci 10.10.2018. (srijeda):
 1. Iz Prijedora u 14:00h ispred hotel Prijedor
 2. Iz Banjaluke u 15:00h sa Stare autobuske stanice
Putovanje preko Hrvatske, Srbije i Bugarske. Noćna vožnja.

1.DAN (11.10.2018., četvrtak): Dolazak u Istanbul u prijepodnevnim časovima. Smještaj u hotel MARTINEZ***.  Popodne slobodno za individualne aktivnosti. Mogućnost zajedničkog odlaska na Grand Bazaar (Kapali čaršija) - najveća tržnica u Turskoj, poznata po zlatu, koži, tkanini, keramici, suvenirima  sa preko  4000 prodavnica gdje će svako pronaći nešto za sebe. To je mali grad za sebe sa kilometrima i kilometrima „gužvastih“ uličica (više od 60 ulica od kojih su dvije glavne), džamijama, bankama, policijskom stanicom, restoranima i preko 4000 prodavnica. Veliki Bazaar je najveća natkrivena tržnica u Turskoj, raj za šopingholičare zbog bogate ponude turskih tepiha (prekrasni radovi), odjeće (sve vrste tkanine, koža, vuna), nakita (posebno zlata), servisa za kafu i čaj od bakra, keramike (prelijepi ukrasi za svaku kuhinju, ako imate slobodnih polica), lula (klasičnih i vodenih), začina...Teško je uopšte nabrojati sve što se tamo nudi, potreban je cijeli dan da bi se sve razgledalo. Broj trgovina i restorana varira zbog prenamjene prostora, ali dosta toga je pod krovom ovog mini-grada. Inače, trgovine su uglavnom grupisane po vrsti  robe koju prodaju, tako da postoje ulice sa trgovinama nakita, kože. Noćenje.

2.DAN (12.10.2018., petak): Doručak. Cjelodnevni fakultativni obilazak sa ulaznicama za Aja Sofiju i Topikapi palatu uz pratnju licenciranog vodiča. SULTANAHMED TRG, GALATA MOST ( most koji se nalazi na Zlatnom rogu u Istanbulu, most koji je od kraja 19. vijeka, naročito, ušao u tursku kulturu, često spominjan u književnosti, poeziji i romanima. Povezuje stari dio Istanbula (četvrti  - Bayazit, Fatih, Sultanahmet, Eminönü) sa četvrtima  - Galata, Beyoğlu, Harbiye i druge četvrti na sjeveru evropskog dijela grada Istanbula),TAKSIM,odlazak do Kabatasa gdje se nalazi DOLMABAHČE PALATA - riznica blaga iz Otomanske imperije. Palata Dolmabahče je izgrađena početkom XIX veka kada su se sultani preselili iz Topkapi palate iz koje su vekovima vladali. Za razliku od Topkapi palate koja je izgrađena u orijentalnom stilu, Dolmabahče palata je sagrađena po ugledu na evropske dvorove. Želja sultana da se približe Evropi vidljiva je na svakom koraku: cvijeće, fontane sa ribicama, ukrašene kapije...Jedan od najimpresivnijih detalja je 4,5 tona težak luster sa 750 lampi), HIPODROM (njemačka fontana, egipatski obelisk, zmijski stub), PLAVA DŽAMIJA (često se naziva još i Ahmedija ili Plava džamija). Taj naziv je dobila zbog 20 000 plavih pločica koje prekrivaju unutrašnjost kupole. Ova je jedina, od preko 500 Istanbulskih džamija, koja ima šest minareta. AYA SOFIA - mnogi pisci su bili očаrаni njenom ljepotom, а jedаn pisаc iz VI vijekа opisаo je: „To je sjаjno, neuporedivo djelo koje se toliko ističe ljepotom dа prevаzilаzi moć opisivаnjа“. Veče  je rezervisana za fakultativno krstarenje Bosforom, odakle se uživa u prelijepoj panorami Istanbula (krstarenje u večernjim satima te Bosforski i Fatih Sultan Mehmet mostovi, koji spajaju azijski i evropski dio Istanbula ostavljaju bez daha. Boje rasvjete koja krasi mostove mijenjaju se svakih pet minuta što vas tjera da slikate do beskonačnosti. Prilikom krstarenja Bosforom, s obzirom da su građevine osvijetljene u noćnim satima, možete vidjeti sve znamenitosti koje se nalaze uz obale Bosfora, ali i one malo dalje koje se zbog svoje visine ističu iznad krovova stambenih i poslovnih objekata. Tokom krstarenja možete vidjeti Dolmabahče palatu, Ortakoj džamiju koja se nalazi ispod Bosforskog mosta, dvorac Yildiz, evropska kula Rumeli hisari koja se smatra najljepšim primjerom vojne arhitekture na svijetu, a njena izgradnja trajala je samo četiri mjeseca, te brojne druge znamenitosti na azijskom i evropskom djelu Istanbula. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN (13.10.2018., subota): Doručak. Dan predviđen za slobodne aktivnosti, kupovinu i individualno istraživanje ovog čarobnog grada. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na TURSKO VEČE ( turski folklor, plesovi sa Kavkaza, animatori i trbušne plesačice. U cijenu ulaznice uračunato hladno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN (14.10.2018., nedjelja ): Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme. Polazak po dogovoru sa grupom. Vožnja kroz Bugarsku,Srbiju i Hrvatsku. Dolazak kući u ranim jutarnjim satima.

 • Mogućnost plaćanja na rate
 • Kupone nije moguće stornirati 10 dana prije planiranog polaska


PREVOZ VUKOVIĆ

​Naša turistička agencija osnovana je 2007. godine. Prvenstveno se bavimo prevozom putnika i organizacijom turističkih putovanja.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga. Spoj povoljne cijene, dobrog kvaliteta i ljubaznog osoblja čini da nam se zadovoljni klijenti uvijek vraćaju.

U svom voznom parku raspolažemo sa osam autobusa visoke turističke klase različitog kapaciteta.

Informacije o uslugama možete dobiti u našim poslovnicama:

Kozarska Dubica 79240
ul. Svetosavska bb
tel. 052/416-840

Prijedor 79101
ul. Zanatska 45
tel. 052/911-999; 052/911-195; 065/914-304

PREVOZ VUKOVIĆ
Svetosavska bb; 79240 Kozarska Dubica
Regija

052/911-999;

http://www.prevozvukovic.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
199259
UKUPNA UŠTEDA:
8302413.40 KM