LudiPopust logo

KAMP HIGHLANDER! RAFTING na Tari i DŽIP SAFARI kroz NP Sutjeska

Vrijeme je da se prepustite adrenalinu :)

Vrijednost

240.00 KM

Popust

46%

Ušteda

110 KM

130.00 KM
Prodanih kupona: 26
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda uključuje:
 1. 2 noćenja za 1 osobu (smještaj u bungalovima)
 2. Rafting Tarom
 3. Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)
 4. Oprema za rafting
 5. Takse za NP Sutjeska i Trnovačko jezero
 6. Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 7. Licencirani skiperi za divlje rijeke i vodiči za prašumu
 8. Taksa za rafting
 9. Boravišna taksa
 10. Parking
 11. Internet
 • Prevoz nije uključen u ponudu
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
 • Kuponi se mogu iskoristiti od 15.04.2018. do 30.09.2018.
 • Eventualne doplate za obroke:
 1. Doručak 5 EUR/osoba
 2. Ručak 9 EUR/osoba
 3. Večera 8 EUR/osoba
 • U kamp nije dozvoljeno unositi hranu i piće
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Rezervaciju je potrebno izvršiti najkasnije 15 dana prije dolaska u kamp
 • Čamac je kapaciteta 6 do 8 osoba (ukoliko nemate društvo od 6 osoba, moguće je kombinovati grupe)
 • Maloljetne osobe ne mogu pristupiti raftingu bez prisustva roditelja
 • Rafting se može organizovati bilo koji dan u sedmici
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Obavezna potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) na:
 1. Email: [email protected]
 2. Telefone: 00387/65/475-201
 • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 4 dana ranije
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE

Adrenalinska zabava je ispred Vas :)

Upoznajte istinsku prirodnu ljepotu!

Uživajte...

 • Rafting Tarom
 • Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska

 • Rezervaciju je potrebno izvršiti najkasnije 15 dana prije dolaska u kamp


1. DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smjestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru (oko 20h). Potom slijedi druženje kraj logorske vatre uz muziku.

2. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 8h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka ”Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica, najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gdje ćemo vidjeti i vodopad Skakavac koji je visok 73m. Zatim slijedi posjeta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gdje je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak prije odlaska na džip safari u NP Sutjeska. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored rijeke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

3. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sjedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sjedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rijekom. Nakon toga slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom rijeke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osvježenje. Nakon Tare slijedi još 5km raftinga rijekom Drinom (kod Šćepan polja, rijeke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gdje je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak dovoljno je da ga poručite prije odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

KAMP HIGHLANDER

​Kamp Highlander je udaljen 20km od Foče i na svega 5km od graničnog prelaza, Šćepan Polja, između BiH i Crne Gore. Okružen je grabovom šumom i nalazi se na atraktivnoj lokaciji na desnoj strani rijeke Drine. Smještajni kapacitet kampa je 70 ležajeva sa krevetima koji imaju dušeke i čistu posteljinu. Bungalovi su drveni za dve, tri, četiri ili pet osoba, dok su male kućice, popularno nazvane torarice za jednu ili dve osobe (čitaj: zaljubljene).

Kamp ima struju, bežični internet (WiFi), zajedničke tuš kabine, toalete, toplu i hladnu pijaću vodu. Restoran ima u ponudi domaću/tradicionalnu kuhinju u kome svaki gost dobija svoj obrok prema plaćenom aranžmanu, a za putnike namernike moguće je spremiti hranu po želji i cenama koje važe za sve goste.

Destinacija na kojoj se nalazi kamp Highlander je idealna za rafting, planinarenje, biciklizam ili pecanje. Polazna je tačka za obilazak Nacionalnog parka „Sutjeska“ i Nacionalnog parka „Durmitor“. Planinski vrhovi Maglić, Durmitor, Bioč, Zelengora, samo su neki od vrhova koji se nalaze u blizini kampa. Tu su i jezera Zelengore, tačnije devet jezera kao i Prašuma Perućica i vodopad Skakavac visine 73m. Najkraće rečeno predjeli od kojih zastaje dah. Čuda prirode kojima se vrijedi ponovo vratiti.

Lokacija je odlično povezana drumskim saobraćajem sa svim važnijim turističkim gradovima Bosne, crnogorskim i hrvatskim primorjem kao što su: Budva, Herceg Novi, Kotor, Dubrovnik, Trebinje, Sarajevo, Mostar, Višegrad i Žabljak. Ako živite u nekoj od ovih ex yu republika ili ste samo na proputovanju ovim destinacijama, a volite prirodu i ekstremni i avanturistički turizam, preporučujemo vam kamp Higlander. To je kamp u kome vas čeka potpuni odmor u tišini prirode i žubor rijek uz domaću hranu koju ćete dugo pamtiti. Domaći hljeb, teletina i jagnjetina ispod sača, domaća pršuta, kajmak, sir, vrući uštipci, med samo su neki od specijaliteta koji su u ponudi, a ako želite sami da spremate svoju hranu biće vam i to omogućeno u našem kampu.

KAMP HIGHLANDER
Bastasi bb, 73300 Foča
Regija

00387/65/475-201

https://highlandertim.com/

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
199260
UKUPNA UŠTEDA:
8302663.40 KM