LudiPopust logo

LJUBLJANA + BLED sa agencijom VUKOVIĆ! 10.03. ili 24.03.

Prevoz + Noćenje sa doručkom + Shopping! ZAGARANTOVANI Polasci iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške

Super cijena!

129.00 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Prodanih kupona: 88
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje:
  1. Prevoz visokoturističkim autobusom
  2. 1 noćenje sa doručkom u hotelu MEXICO*** u Ljubljani
  3. Boravišnu turističku taksu
  4. Organizaciju putovanja
  5. Pratioca iz agencije
  6. Obilaske prema programu
  • Sobe su isključivo dvokrevetne
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 25 EUR/osoba
  • Putno zdravstveno osiguranje nije uključeno u cijenu i iznosi 5 KM/osoba
  • Rezervacija posebnog sjedišta je moguća uz doplatu od 20 KM isključivo uz prethodnu najavu agenciji
  • Cijena ne obuhvata (fakultativno):
  1. Ulaznice za Bledski dvorac 9 EUR/osoba
  2. Vožnja brodićem po Bledskom jezeru 14 EUR/osoba
  3. Ulazak u crkvu na ostrvu 5.5 EUR/osoba
  • Polasci 10.03/24.03. (noć sa petka na subotu) iz:
  1. Prijedora ispred hotela Prijedor u 01.00h
  2. Banjaluke sa Stare autobuske stanice u 02.00h
  3. Gradiške sa Nestro petrola u 02.40h
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate
  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
  • Jedna osoba može kupiti neograničen broj kupona
  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
  • Mogućnost plaćanja na rate - uslovi:
  1. Uplata 30% od ukupnog iznosa kupona
  2. Ostatak je moguće razložiti u više rata
  3. Zadnju ratu obavezno uplatiti najkasnije 7 dana prije planiranog polaska
  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
  • Nakon što dobijete kupon obavezno se odmah javiti u agenciju Vuković na 052/416-840 i 052/911-999 radi dostavljanja podataka
  • ZA OVO PUTOVANJE OBAVEZAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ
  • Validnost pasoša mora biti duža od 3 mjeseca od planiranog povratka
  • Kupone nije moguće stornirati 7 dana prije planiranog polaska
  • Broj kupona je ograničen
  • Zbog ograničenog broja mjesta postoji mogućnost da se plaćanje ograniči na:
  1. Kartično
  2. Sa depozita
  3. Kešom (u prostorijama Ludog Popusta)
  • Ukoliko je prodan maksimalan broj kupona, a niste stigli uplatiti obavezno nas kontaktirajte zbog mogućnosti otvaranja novih mjesta. Više pogledajte OVDJE
  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog panela
  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

PROGRAM PUTOVANJA:

Polasci 10.03/24.03. (petak na subotu):
  1. Iz Prijedora u 01:00h ispred hotela Prijedor
  2. Iz Banjaluke sa Stare autobuske stanice u 02:00h
  3. Iz Gradiške sa Nestro petrol pumpe u 02:40h. 
Putovanje preko Republike Hrvatske u pravcu Slovenije.

1. DAN 10.03/24.03.2018.: Dolazak u Ljubljanu predviđen u jutarnjim satima. Vrijeme predviđeno za shopping u Shopping City BTC. Nakon kupovine smještaj u hotelu MEXICO***. Slobodno vrijeme za uživanje u mnogobrojnim kafićima i restoranima duž rijeke Ljubljanice. Riječ Ljubljana je nastala od riječi ljubljena, pa samim tim Ljubljana i implicira na nešto dražesno, romantični i zavodljivo. U ovoj metropoli koja ima samo 300 000 stanovnika, prvi utisak je da ima veoma mnogo  stranih turista. Prvo što će svaki turista obići jeste  ZMAJSKI MOST - simbol grada, koji je prvi ljubljanski gvozdeno-betonski most, izgrađen na mjestu drvenog mesarskog mosta. Oblikovanje mosta je rad dalmatinskog arhitekte Jurija Zaninovića, učenika Ota Vagnera, koji je mostu dodao bakarne zmajeve, koji su danas simbol Ljubljane. Grad odlikuje mnoštvo građevina Jožeta Plečnika, koji se smatra da je jedan od 10 najuticajnih arhitekta u Evropi. Naredna destinacije je Ljubljanska palata ili Ljubljanski grad, kako je još zovu. Do ovog veličanstvenog zamka stiže se žičarom, a cijena  povratne karte, koja uključuje i ulaznicu za toranj i virtualni muzej iznosi 5 €. Ljubljanski stari grad je bivša tvrđava , smještena na brdu u sred Ljubljane. Pogled sa ovog mjesta pruža prelijepu panorama grada. U 20 vijeku, ovaj zamak - tvrđava je prenamjenjen za kulturna dešavanja, vjenčanja i slično. Ljubljanica je rijeka koja teče kroz glavni grad Slovenije. Ova rječica, prelijepo uređene obale je dugačka samo 41 km, i desna je pritoka Save u koju se uliva kod Zaloga. Ljubljanicom možete prokrstariti turističkim brodićem, i ovo je jedna prelijepa atrakcija za cca 10 €. Gradsku posebnost čini Tromostovje na rijeci Ljubljanici (strogi centar), gdje se nalazi Prešernov spomenik. Franjevačka crkva je zbog svoje boje, lokacije i specifičnosti još jedan od simbola Ljubljane. Robova Fontana je najveća ljubljanska Fontana od bijelog mermera, djelo Talijana Frančeska Robe. Od institucija kulture, izdvaja se Narodna galerija Slovenije i Moderna galerija Ljubljane, u kojima su izložena djela najvećih slovenačkih umjetnika. Od muzeja svakako Etnografski muzej. Katedrala sv. Nikole smještena je na trgu Ćirila i Metodija. Dvoranska crkva s bočnim kapelama ima transept natkriven kupolom. To je bila prva crkvena kupola u Ljubljani. Današnju je 1841. prezidao graditelj Matej Medved, a oslikao slikar Matevž Langu. Prijatno će vas iznenaditi pozicija, veličina i izgled Srpske pravoslavne crkve u Ljubljani. Pod punim imenom, crkva svetih Ćirila i Metodija, ova crkva je najvažniji bogoslužbeni hram Srpske pravoslavne crkve na području države Slovenije, a pripada Zagrebačko-ljubljanskoj mitropoliji. Zatim, u šetnji nailazimo na park. Tivoli park je najveći i najljepši park u gradu . Posebno je zanimljiv Tivoli Castle , dvorac u parku, koji je danas međunarodni grafički fakultet. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN 11.03/25.03.2018.: Doručak. Odjava iz hotela. Kraća vožnja... Dolazak na Bled. Po dolasku slijedi obilazak grada Bleda sa lokalnim licenciranim vodicem (Ledničko jezero, okruženo moćnim planinama, usred kojega se smjestilo ostrvce s crkvom i nad kojim se na stijeni kao čuvar nadvio  dvorac, slika su koja ostaje u pamćenju. Slovenci su s pravom ponosni na Bled, a zanimljivo je da je spomenuto ostrvce ujedno i jedino pravo slovensko ostrvo. Svakako najzanimljivija znamenitost u Bledu jest Bledski dvorac, utvrđenje koje se nalazi na strmoj stijeni, 130 metara iznad Bledskog jezera. Osim zbog samog dvorca, isplati ga se posjetiti i radi prekrasnog pogleda koji se pruža na jezero i okolinu). Slobodno vrijeme predviđeno za odmor i uživanje na Bledskom jezeru uz prelijepe specijalitete.

Povratak prdviđen oko 17h. Dolazak u Banja Luku predviđen u večernjim satima. KRAJ PROGRAMA.

Mogućnost plaćanja na rate
Kupone nije moguće stornirati 7 dana prije planiranog polaska

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263930
UKUPNA UŠTEDA:
11305327.69 KM