LudiPopust logo

SUTOMORE, Konoba AKUSTIK! Najljepša morska destinacija Crnogorskog Primorja

6 Noćenja sa Polupansionom ili Punim Pansionom. Uz kupon Ludog Popusta Obavezna Doplata

Super cijena!

36.00 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Prodanih kupona: 10
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
 • Ponuda uključuje jednu od ponuđenih opcija za 1 osobu:
 1. 6 noćenja sa polupansionom (Termin I - od 04.07. do 15.07. i od 25.08. do 15.09.) - Kupon LP 36 KM; doplata na licu mjesta 180 KM
 2. 6 noćenja sa polupansionom (Termin II - od 15.07. do 25.08.) - Kupon LP 40 KM, doplata na licu mjesta 204 KM
 3. 6 noćenja sa punim pansionom (Termin I - od 04.07. do 15.07. i od 25.08. do 15.09.) - Kupon LP 43 Km, doplata na licu mjesta 216 KM
 4. 6 noćenja sa punim pansionom (Termin II - od 15.07. do 25.08.) - Kupon LP 48 KM; doplata na licu mjesta 240 KM
 • Opcije i cijene pogledajte klikom na KUPI
 • Prevoz nije uračunat u cijenu
 • Raspoložive smještajne jedinice:
 1. 6 x dvokrevetna soba sa odvojenim krevetima
 2. 6 x dvokrevetna sa francuskim krevetom
 3. 3 x trokrevetna soba
 4. 1 x četvorokrevetna soba
 • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se iskoristiti do 15.09.2017.
 • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
 • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
 • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, po cijeni Ludog Popusta, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
 • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
 • Povrat novca je moguć i to isključivo u dogovoru sa ponuđačem i dok je ponuda u toku
 • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
 • Za duži boravak spojite više kupona
 • Doplate za djecu:
 1. Dijete do 3 godine boravi gratis
 2. Dijete od 3 do 7 godina 50% popusta
 3. Dijete starije od 7 godina plaća punu cijenu
 • Eventualna doplata za apartman iznosi 3 EUR/osoba/dan (apartmani se nalaze uz restoran Akustik 300 m od plaže). Od 15.07. do 25.08. doplata za apartman iznosi 5 EUR/osoba/dan.
 • Sve doplate se vrše na licu mjesta
 • Check in 14.00h, check out do 11.00h
 • Po kupovini kupona obavezna je potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) na mail ponuđača [email protected]
 • Rezervacija termina zavisi o smještajnoj raspoloživosti
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervisao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije
 • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac usluge/proizvoda
 • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
 • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE


Ukoliko želite da sa mora ponesete lijepe uspomene i da se daleko od kuće osjećate kao u svom domu, posjetite nas i uvjerite se zbog čega smo idealno mjesto za ljetnji odmor.

Moderno uređene sobe, prelijep ambijent i ljubazno osoblje konobe Akustik će učiniti da bude tako.

​Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
Po kupovini kupona obavezna je potvrda rezervacije (uz broj kupona ili broj VIP kartice) na mail ponuđača [email protected]

KONOBA AKUSTIK

​Konoba Akustik Sutomore - smeštaj se nalazi na 15min pješke od obale, bez uspona, 900m od centra Sutomora, 1100m od restorana, 1300m od plaže.

Dočekaće Vas ljubazni domaćini, koji su uglavnom raspoloženi da svoje goste ako za to ima potrebe odvezu sopstvenim autom do plaže. Smeštaj je novije gradnje i rasploaže sa:

 1. 6 x dvokrevetna soba sa odvojenim krevetima
 2. 6 x dvokrevetna soba sa francuskim krevetom
 3. 3 x trokrevetna
 4. 1 x četvorokrevetna
Sobe su po principu “dvije sobe jedno kupatilo”.

Restoran se nalazi na samom šetalistu na stotinjak metara od mora. Odlikuju nas kako domaća tako i mediteranska kuhinja. Možemo se pohvaliti da jedini u Sutomoru imamo svakog dana tamburaše.

Konoba Akustik Beograd - se nalazi u centru grada, Dorćol. U neposrednoj blizini kalemegdana i tvrđave, na samo stotinak metara od zoološkog vrta, 10 minuta hoda od glavne pešačke ulice i Trga Republike. Odlikuju nas kako tradicionalna nacionalna tako i internacionalna kuhinja. A za dobro raspoloženje gostiju osim jedinstvenog etno ambijenta i vrhunske usluge brine se i uvek raspoložen akustični orkestar koji svako veče izvodi najlepše kafaske pesme sa ex-yu prostora.

Restoran Konoba Akustik Kotor - se nalazi na samoj obali mora sa predivnom terasom i plažom, u neposrednoj blizini starog grada. Odlikuju nas kako tradicionalna tako i mediteranska kuhinja. A za dobro raspoloženje gostiju osim jedinstvenog etno ambijenta i vrhunske usluge brine se i uvek raspoložen akustični orkestar koji svako veče izvodi najlepše kafaske pesme sa ex-yu prostora.

Apartmani Đukić
su smešteni na 3 lokacije u kotorskom Starom gradu. Svi apartmani su klimatizovani i nude besplatan bežični internet i tradicionalni ambijent autentičnih kamenih kuća. Udaljeni su samo nekoliko koraka od najatraktivnijih gradskih znamenitosti, restorana i barova. Od restorana konoba akustik su udaljeni manje od 5 min. hoda.

Konoba Akustik Zlatibor - Zlatiborje poznato klimatsko lečilište i najposećenija turistička destinacija u Srbiji. Restoran Konoba Akustik i apartmani se nalazi u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini zlatiborskog jezera. Odlikuju nas kako tradicionalna nacionalna tako i internacionalna kuhinja. A za dobro raspoloženje gostiju osim jedinstvenog etno ambijenta i vrhunske usluge brine se i uvek raspoložen akustični orkestar koji svako veče izvodi najlepse kafaske pesme sa ex-yu prostora.

Smeštajni kapaciteti na Zlatiboru:
1. Kuća u centru Zlatibora pogodna za porodični odmor poseduje tri sobe sa bračnim ležajevima, jednu dvokrevetnu i jednu trokrevetnu sobu, dnevni boravak i dva kupatila. Kuća se izdaje samo u celini...

2. Kuća udaljena 500m od centra  sa zasebnim sobama i apartmanima
Kuća poseduje: četiri sobe sa bračnim ležajevima, svaka od soba ima zasebno kupatilo, dva apartmana sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom i toaletom.

KONOBA AKUSTIK
Sutomore bb
Regija

00381/64/2904539; 00382/68/169269

http://www.konobaakustik.me/8-akcije/2-akcija-u-konobi-kotor.html

email: [email protected]

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
180606
UKUPNA UŠTEDA:
7383336.95 KM