LudiPopust logo

Test Intolerancije na Hranu ili Test Intolerancije + Plan HRONO Ishrane

Reagujte na Vrijeme! Ne čekajte da problemi postanu Ozbiljniji - ANTI AGING CENTAR DR SLAVICA NIKE

Vrijednost

70.00 KM

Popust

50%

Ušteda

35 KM

35.00 KM
KUPI
POKLONI
PRIJATELJU
Prodanih kupona: 129
Ponuda je uspjela!
Do isteka ponude ostalo je

 
LudiPopust pingvin

Opis ponude
Važne napomene
  • Ponuda uključuje jednu od ponuđenih opcija:
  1. Test intolerancije na hranu - 35 KM
  2. Test intolerancije na hranu plus hrono plan ishrane - 75 KM
  • Problemi koji mogu biti povezani s intolerancijom:
  1. Varenje: nadimanje, zatvor, dijareja, gorušica, bolovi u stomaku, iritabilna crijeva
  2. Koža: osip, akne, crvenilo, svrab, ekcemi, psorijaza
  3. Disajni organi: zapušen nos, pojačana sekrecija, upala sinusa, napadi kihanja, nadražajni kašalj, laringitis
  4. Kardio-vaskularni sistem: povišeni krvi pritisak, aritmije, cirkulatorne smetnje
  5. Problemi u metabolizmu: šećer i masnoće, gojaznost, celulit, glavobolje, migrene, sindrom hroničnog umora
  6. Hormonski poremećaj: klimakterične tegobe, neregularnost menstrualnog ciklusa
  7. Kičma i koštano-zglobni sistem: degenerativne i zapaljenske bolesti kičme i zglobova
  8. Psihološka sfera: depresivna razpoloženja, gubitak motivacije, poremećaj sna…
  9. Dijabetes, srčani i moždani udar, te na kraju brojni maligniteti
  • Rezultate TESTA dobijate u roku od 5 do 7 dana (primjer rezultata pogledajte OVDJE)
  • EVENTUALNA DOPLATA: savjeti o individualnoj suplementaciji (kod zdravstvenih tegoba) iznosi 30 KM
  • Kuponi će biti dostupni po prijemu uplate i mogu se koristiti odmah
  • Iskoristivost kupona je do 31.03.2017.
  • Ukoliko ne dobijete kupon u roku od 48h kontaktirajte Ludi Popust
  • Jedna osoba može iskoristiti neograničen broj kupona
  • U Antiejdžing centru “dr Slavica  Nike” testiranje vršimo na najsavremenijem njemačkom biorezonantnom  aparatu kvantne medicine BICOM. Ovaj aparat je dizajniran od strane najpouzdanijeg svjetskog proizvodjača biorezonantnih aparata i lidera u proučavanju biopotencijala organizma Regumed
  • Plaćanje nije moguće izvršiti kod samog ponuđača, osim ako nije navedeno u samoj ponudi. U suprotnom, kontaktirajte LudiPopust
  • Načine plaćanja pogledajte OVDJE
  • Za sve eventualne reklamacije obratite se samom ponuđaču
  • Obavezna najava na:
  1. broj tel. (poziv ili viber) - 066/080-541
  2. mail - dr.slavica.nicke@gmail.com
  • Fakturu/fiskalni račun izdaje isključivo davalac  usluge/proizvoda
  • Kupone možete štampati iz Vašeg email-a i korisničkog profila
  • Kako preuzeti kupone pogledajte OVDJE
  • Vaše utiske i impresije prilikom korištenja kupona pošaljite na info@ludipopust.com

​Test intolerancije na hranu je pravi način da saznamo koja vrsta namirnica može nauditi ili pomoći u poboljšanju i očuvanju dobrog zdravlja.

Da li ste nekada pomislili da se određene namirnice isuviše često nalaze na Vašem jelovniku? Da li su te namirnice baš pravi izbor za Vas? Da li nam daju potrebnu energiju i da li u njima istinski uživa Vaše tijelo? Ili nam baš ta omiljena hrana i najviše šteti, čini nas umornim, neraspoloženim, osjećamo pad životne energije, a vremenom može dovesti i do ozbiljnijih zdravstvenih problema?

Test intolerancije podrazumijeva precizno ispitivanje koje se namirnice mogu iskoristiti za stvaranje energije na ćelijskom nivou bez štetnih ostataka, a koje namirnice treba izbjegavati. Neke komponente iz namirnice za jednog čovjeka mogu biti lijek, a za drugog otrov ili popularno rečeno tzv. "tihi ubica".

  • ​Testiranje se vrši najsavremenijim njemačkim biorezonantnim aparatom kvantne medicine BICOM
  • Obavezna najava na:
  1. broj tel. (poziv ili viber) - 066/080-541
  2. mail - dr.slavica.nicke@gmail.com

​TEST INTOLERANCIJE NA HRANU
 
Lično podnošenje ili nepodnošenje određenih namirnica suština je novog aspekta "antiejdzing" medicine tj. prevencije prijevremenog starenja, poboljšanja zdravlja i vitalnosti... Postoji jaka veza između toga čime se hranimo i kako se osjećamo, a netolerancija prema određenim komponentama hrane te posljedično stres i opterećenje kome je organizam konstantno izložen dovode do narušavanja imuniteta ,otvara se put nastanku mnogih zdravstvenih tegoba i problema. Ishrana je jedina značajna odrednica našeg zdravlja koja je potpuno pod Vašom kontrolom i Vi donosite odluku sta ćete ili nećete unositi u svoj organizam. Šteta je propustiti tako dobru priliku za samopomoć i ne uticati pozitivno na svoje zdravlje i izgled. Iz tog razloga preporučljivo je i pametno da se svako podvrgne pomenutom testu.

U praksi anti aging medicine, najčešće se primjenjuje neki od biorezonantnih testova određivanja netolerancije na hranu. U Antiejdzing centru “dr Slavica  Nike” testiranje vršimo na najsavremenijem njemačkom biorezonantnom aparatu kvantne medicine –BICOM. Ovaj aparat je dizajniran od strane najpouzdanijeg svjetskog proizvodjača biorezonantnih aparata i lidera u proučavanju bipotencijala organizma Regumed iz Njemačke.

Testiranje se vrši iz kapi krvi, ili lično metodom koja je bazirana na određivanju vibracionog sklada ili nesklada između organizma i namirnica, ili po sličnom principu koji se koristi kod mjerenja EKG signala putem elektroda i elektroakupunkture. Traje oko 30 minuta i rezultati se dobijaju u roku od 4 dana. Na osnovi rezultata testiranja daje se preporuka o režimu ishrane kao i kontrole nakon dva do tri mjeseca izbjegavanja određenih namirnica. Sa takvom ishranom tijelo dobija ono što mu je potrebno, usklađeno je i želja za prekomjernim količinama hrane nestaje. Odmaranjem organizma omogućavamo mu da iste namirnice može prihvatiti nakon pauze.

Iz tog razloga je bitno shvatiti značaj testiranja intolerancije na hranu i individualnog pristupa poboljšanju zdravlja određivanjem namirnica koje našem tijelu odgovaraju. Isključivanjem hrane koje naše tijelo ne toleriše, u više od dvije trećine slučajeva dolazi do poboljšanja zdravstvenih tegoba i novog kvaliteta života. Pored navedenog test inolerancije na hranu je obavezan dio programa mršavljenja HRONO ISHRANOM i DETOX programa koji se rade u našem centru.

ANTI AGING CENTAR DR SLAVICA NIKE

Već nakon samo godinu dana rada antiejdžing centra zadovoljni klijenti su naša vodilja i upravo oni svjedoče o našem radu i pristupu zdravlju i estetici, a našu stručnost potvrđuju brojni sertifikati vodećih svjetskih škola.

Koristimo medicinske preparate prestižnih i renomiranih njemačkih, američkih i francuskih kuća. Specijalizovani smo za nutricionizam, biorezonantnu terapiju alergija, mezoterapiju (podmlađivanje lica i tijela, liječenje celulita, ćelavosti, bora, fleka, gojaznosti...), i estetsku medicinu.

Ukoliko želite da promjenite Vaš stil života, posjetite nas...  Budite lijepi i zdravi sebi...
   
Dr Slavica Nike rođena je u Minhenu, živjela i školovala se u Banjaluci, Sarajevu, Beogradu, Ulmu i Minhenu.
U Banjaluci i Beogradu završava osnovne studije na medicinskom univerzitetu. Još na studijama otkriva svoj poziv i talenat ka neinvazivnim anti age procedurama. Još tada vanredno pohađa i završava KOZMETOLOGIJU kod Profesorke i magistra Milijanke Nikitovic u Novom Sadu i stiče zvanje diplomirani kozmetolog. Nakon toga odlazi u školu mezoterapije u Minhenu koja radi po načinu eminentnog Dr Le Coza gdje uči i usavršava metode i tehnike ovog neinvazivnog načina estetske medicinske terapije. U Njemačkoj  živi i radi na relaciji Ulm-Minhen-Beograd. Studira NATUROPATIJU na visokoj školi 2 godine, polaže ispit za diplomiranog naturopatu. Specijalizira se u oblasti antiejdžinga u okviru ustanova njemačkog udruženja antiejdžing medicine te ovladava znanjima i zvanjima sertifikovanog ljekara za aplikaciju hijaluronske kiseline, botoxa, PRP-a, hemijskih estetskih Peeling-a. Biorezonantnu dijagnostiku i terapiju uči i biva sertifikovana u sklopu instituta Regumed u Minhenu, a hrono ishranu kod dr Platzera – ljekara njemačkog udruženja antiejdžing medicine u Minhenu sa privatnom školom.

Hrono ishranom i testom intolerancije te sveukupno stečenim medicinsko naturopatskim znanjem uokviruje svoje obrazovanje i pronalazi najveće zadovoljstvo jer se ovom metodom samopomoći koju je vrlo lako i brzo naučiti (u okviru savjetovanja u antiejdzing centru) maksimalno poboljšava zdravlje i liječe razne tegobe i bolesti prirodnim putem i samo uz pomoć suplemenata, postiže se idealna težina bez gladovanja, te sprečava prijevremeno starenje.
 
Zbog ljubavi prema svom poslu dr Slavica Nike neprestano i posvećeno nastavlja učenje po svjetskim centrima Njemačke, Francuske, Italije... Znanje, iskustvo, diskretnost i perfekcionizam ključ je njenog načina rada i postizanja uspjeha. Danas živi i radi na relaciji Banja Luka-Beograd -Minhen . Srećna je majka jedne divne djevojčice...

ANTI AGING CENTAR DR SLAVICA NIKE
Jevrejska 99
Banja Luka

066/080-541

https://www.facebook.com/Dr-Slavica-Nike-Anti-Aging-centar-519370798272693/

email: dr.slavica.nicke@gmail.com

Potrebni su nam saradnici u Vašem gradu! Dogovorite sve te lude ponude i postanite jedan od agenata Ludog Popusta! Ukoliko imate ludu ideju, kontaktirajte nas!
Neka Vaš "biznis" bude uspješan! Napredujte i dozvolite da Vam dovedemo nove klijente.
Postanite dio tih ludih popusta. Kliknite na ovdje i pošaljite Vaš prijedlog za ponudu dana!
Uz Ludi Popust možete lako i zaraditi!
Sve što trebate jeste da preporučite svojim prijateljima, poznanicima i rodbini sajt LudiPopust.com a mi Vam za svakog referala koji obavi makar jednu kupovinu poklanjamo 2 KM!
Imate želju? Očekujemo Vas prijedlog. Napišite koja je to sjajna ponuda koja bi Vas obradovala, potrudićemo se da je formiramo.
Predloži ponudu

NAŠA OBAVEZA PREMA VAMA

Nama u našem i vašem “Ludom Popustu”, nema ništa tako važno, kao što je odnos prema vama, našim klijentima. Nećemo vas izdati ili iznevjeriti vaše povjerenje. Ako ikada pomislite da ste bilo kojom od vaših kupovina iznevjereni, nazovite nas ili nam pošaljite e-mail i mi ćemo učiniti sve da nepravdu ispravimo.

DO
OVOG
MOMENTA

PRODANO KUPONA:
263930
UKUPNA UŠTEDA:
11305327.69 KM